Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция

Процедурата не може да бъде извършена преди той да се изчисти от COVID-19
Обновена: 3 дек 2020 15:05 | 3 дек 2020 14:42, Нели Христова
261
Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция
Снимка: Facebook

Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с COVID-19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Facebook, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса.

Още по темата

Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".
 

 

Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и...

Публикувахте от Marinela Arabadjieva в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Пак добре, че е коронавирус. Можеше да е хепатит или СПИН. Иначе за мутрите с пластмасовите палми и безвкусния мрамор в стил Луи XIV, никаква милост и съчувствие! Да не говорим колко бизнеси и предприятия придобиха без пари и след това унищожиха, оставяйки хиляди семейства на улицата. За да си правят скъпи подаръци с Баневи, и да се лигавят по приеми. Хайде у лево ...
125
2
 
33
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Защо е тази жестокост?"Защо ли Маринелке, защо?! Вълчо, Ветко, Маринела, бездарни провинциалисти, дошли от села и паланки, които с нахалство, кражби, връзкарство, рекет, престъпления от всякакъв характер, унищожиха и продължават да унищожават икономиката на тази държава. Сега ревем, че другите мутри са ги прецакали. Колко човешки съдби съсипахте заедно с Баневи, колко?! Знаете ли изобщо?
124
0
 
33
 
! Отговори
Яве преди 3 години
На това му викат Карма. Понякога живота се обръща на 180 градуса, така че трябва да слезат на земята бая от тия "безмъртните" които се помислиха за вечни
123
1
 
16
 
! Отговори
... преди 3 години
Първо сме хора! Надявам се въпросния човек да се възстанови, за да може да си излежи присъдите! На никой не желая злото, НО това не значи, че понеже е болен - всичко му е простено!
122
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай го този болен, намери си друг млад. Стига циври.
121
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пращат го като неудобен при Милен.
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Активен борец срещу коронизма!Дайте му медал.
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 119,не влизай в спор с ***. Те разбират нещата само повърхностно, с всичко е така. То затова се разпадна савецкия союз. За комониза само лабут.
118
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента хиляди хора се борят за живота си, защо ни занимавате с тоя? С какво е по-важен от някой изстрадал пенсионер, който тихо си гасне от глад и от студ и без лекарства?
117
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и не разбрах кво иска това недоразумение. Да пращаме есемеси и да събираме пари ли, не разбрах какъв и е проблема?
116
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TigerРязбирам, да е за кеадци, но сред нас има честни хора с пари. Нима някой заслужава наказание, защото се справя по-добре от теб в живото?
115
3
 
8
 
! Отговори
жената си е права преди 3 години
Ситуацията в която попаднаха, заслужено или не, е ужасна. Достатъчно заможни за да правят каквото си искат, да не се съобразяват с никого и изведнъж - килия 2х2, с кофа за тоалетна, гнусна храна и това всичко месеци наред.Нещастието почти винаги идва без предизвестие. Едно ми е чудно за всички тези мега богати хора които БГ прокуратурата гони, но няма нито един осъден: как не видяха какво им готвят аркадашите от ГЕРБ?Интересното е че дори г-н В.Божков го изненадаха по долно бельо...
114
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 119Капитализмът е система на търговия, не някаква варварска философия за убийство и кражба.
113
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маринело, заспивам с чиста съвест, а и хазарт никога не съм играла. Никого не съм обричала на тежък живот, за да се къпя в пари като вас. И не ни кълни, припомни си поговорката кой плаща за греховете.
112
1
 
5
 
! Отговори
сс преди 3 години
има по големи лъвове от Вълчо и така....
111
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали сте капиталисти и прокламирате силния да изяде слабия?Бъдете капиталисти, не мухльовци.Кръстили се Вълчо, Акулчо, Човекоядчо, Канибалчо и днес реват за себе си.Добри хора с добри имена.
110
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А га яди кифтета защо ни рива?
109
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На това му се вика Видов ден!А защо не крещя за майките и бащите, които нямаха пари да нахранят децата си заради теб, а? Возеше си з... ка в луксозна кола, обикаляне по света, а дори не ти хрумваше, че го правиш с парите откраднати от хората. Тогава защо не крещя, а?
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жестокоста е защото елита така желае, момиче,елитът е съставен от дебели, плешиви политически кози с рога, които са кръвопиещи чревоугодници и миришат на залиняло блато, а от устите им излизат жаби.Тези ***, поклоници на пръDливия изкуствен интелект наречен Сатана, искат да премахнат истинските собственици на тази земя - човеците, за да могат те удобно да се чифтосват помежду си и да плодят вонящите си бебета навсякъде, където човеците живеят. Искат да живеят сами, вие не сте им нужни.
107
0
 
10
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
Хората са го казали - по-добре да си млад, богат и здрав, отколкото стар, беден и болен...