Родилка обиколи 4 болници в 3 града, за да роди детето си

Жената тръгнала от Ямбол, стигнала до Стара Загора, накрая родила в Бургас
16 дек 2020 09:23,
61
Родилка обиколи 4 болници в 3 града, за да роди детето си
Снимка: Pixabey

Родилка обиколи четири болници в три града, за да роди детето си.

"На 10 декември снаха ни имаше болки за раждане. Болницата "Св. Пантелеймон" в Ямбол се оказа затворена през нощта заради заразени лекари, затова се наложи да тръгнем за Стара Загора", сподели пред bTV свекървата на жената.

"Доста се лутахме, докато намерим отделението в Стара Загора. Лекарката, която я прегледа през нощта, отказа да я приеме, защото нямали места. Отидохме във втора болница - "Тракия". От охраната казаха, че не приемат през нощта, трябвало да дойдем през деня", разказва свекърът. Оттам пътуват 200 км до болница "Дева Мария" в Бургас, където жената ражда момиченце.

Ангажимент на личните лекари било да информират бременните, че отделението не работи, казаха от ямболската болница. От болницата в Стара Загора пък, че не приемат хора от Ямбол, освен ако състоянието им не е спешно. А от болница "Тракия", че са шокирани и започват незабавна проверка.

"Няма да търсим отговорност от болниците, но те трябва да си променят ритъма на работа", допълни още свекървата на младата жена.

    

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената имала нужда от лекарска помощ и трябвашо веднага да я получи, иначе ще бием лекари.Що не бихте Алибегов, когато той напълни болници и ви взе парите, за да има за него и сервитутките му?Щот сте ей такива балами. Скачате на умните и козирувате на тъпите!
46
1
 
15
 
! Отговори
гост преди 3 години
това не е държава, пълна *** сме
45
3
 
19
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Един ковид е 2 бона и ти лежи почти месец като трябва да го къпеш, интубираш, пазиш и бля бля.Една родилка е 2 бона за няколко часаКажи ми пак за далаверата, ***
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовПри управлението на твоята партия как беше?
43
6
 
11
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Вие ги биете, че не ви обгрижват...Те ви показват среден и отиват в Германия, понеже им е писнало от ***...Кой ли е губешият... Хмммм
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таке е като няма обособени ковид болници, а нормалните са превърнати в такива... Човек няма къде да иде....
41
6
 
9
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Карайте децата си да учат, възпитавайте ги, дисциплинирайте ги. Това е единственото спасение за една държава. Държавата я прави народа, не политиците.
40
8
 
12
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Като човек сблъсквал се с предродилни премеждия , вече под новини за бити лекари веднага слагам "харесва ми" .
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадечо е болен, да изтърве една пациентка
38
6
 
7
 
! Отговори
а като сме смеехте преди 3 години
на носещите маски ви беше все едно къде ще раждатееййй *** народ!
37
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умирате по стълбите, защото не спазвате мерките. Правителството на Борисов ое лятото ви предупреди до какво могат да доведат вашите платени от Дубай протести!
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези болници са за затваряне. Пълно бехаберие
35
14
 
6
 
! Отговори
ТАКА Е преди 3 години
На село и извън градско трябва да се ражда навън. Дори и в днешно време не е задължително да се ражда в болница. Жените от село са много здрави жени и могат като бабите си да раждат по къщите и дворовете. За селската жена няма нищо по-добро да ражда по естествен път на сред природата. В държавата ни също няма място и за ваксините да се правят в болници, а на открито на палатки пак навън с наредени решетки и чакални на открито.
34
7
 
12
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 3 години
Живеем все още в демократичен комунизъм. Наистина събират ни от всички хора данъци и чужди осигуровки да плащаме тук НЯМА индивидуални партиди при социалното осигуряване. Държавата събира всички пари и по комунистически социално и ги раздава на калпак. Така моите ПАРИ НЯМА ДА СА ЗА МОИТЕ ДЕЦА И ЖЕНА А ЗА ЧУЖДИТЕ. ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ВСИЧКО И ПАРИ и ТОЗИ СОЦИАЛ-КОМУНИЗЪМ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ НАПЪЛНО. БОЛНИЦИТЕ ДА СА СИ ЧИСТ БИЗНЕС ПЛАЩАШ И ПОЛЗВАШ.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Раждай в тоалетната като искаш ама външна
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравната система на ГЕРБ.
31
4
 
6
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ АНТИКОМ преди 3 години
До Анонимен 23ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ. СОЛИДАРНИЯТ ФОНД АЗ КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПЛАЩАМЕ ПАРИ ЗА ЧУЖДИТЕ ОСИГУРОВКИ И РОДИЛИ. ФОНДА Е СОЛИДАРЕН И ОТИВА В ЕДНА ЧЕРНА ДУПКА.С МОИТЕ УДЪРЖАНИ ПАРИ И ДАНЪЦИ ПЛАЩАМ на ЧУЖДИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА.ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА СОЦИАЛНО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА.
30
1
 
18
 
! Отговори
vil преди 3 години
Ще стане ли ясно какво ще се случи с -охрана от болница Тракия или трябва да се ражда само през деня
29
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прехвалената болница Тракия се прави на изненадана...За да ги отпрати охраната,значи добре знае,как обикновено се реагира в болницата при подобни случаи...управата какво се прави на ощипана госпожица...а и от личен опит го знам ,когато съм търсел бърза помощ там...имаше 3-4 дежурни,които по-скоро гледат да те отпратят ,за да не безпокоят някой специалист от дадено направление по спешност...друг е въпросът до колко са специалисти,защото в някои частни болници се събират напусналите от държавните.
28
2
 
12
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
А колко са оцелявали на къра, бе ахмак?