Коларов: Нова година ще се празнува навсякъде и безконтролно

Видяло се, че има хора, които не спазват ограниченията
18 дек 2020 15:55, Ния Христова
17
Коларов: Нова година ще се празнува навсякъде и безконтролно
Снимка: БГНЕС
Нова година ще се празнува, но хората ще се събират в затворени помещения, където няма вентилация, никой няма да спазва мерки. Ясно е, че много наши колеги ще празнуват и в заведения. Вече се видя, че има такива, които досега не спазваха ограниченията. Това каза в ефира на БНТ председателят на сдружението на заведенията у нас Емил Коларов по повод решението ресторантите и нощните заведения да останат затворени поне до 31 януари.
 
По думите му това решение не е изненада за представителите на бранша, тъй като представлява "поредното обещание към сектора, което не е спазено."
Още по темата
 
"Мерките остават, но не се затягат. Заболеваемостта ще продължи да расте още дълго време, докато не се затворят обекти и места, където се събират повече хора и струпванията са много по-големи от тези в заведенията - това са големите нехранителни магазини и коледните базари", коментира той. Според него браншът се е превърнал в изкупителна жертва.
 
Той бе категоричен, че заведенията не са най-големият разпространител на заразата, а определянето им за такива е дискриминация към целия бранш.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Пилота преди 3 години
Арест за всички собственици на заведения които отворят. С Путин напред!
16
3
 
6
 
! Отговори
Ваня преди 3 години
Абсолютен геноцид и дискриминация за заведенията и много добре се знае. Хората се събират и празнуват кой къде намери, на театър и кино може, спортни зали за аеробика работят е какво повече да кажем. Кафенета и сладкарници нарочени за развъдник за вируси, айде стига БАЛШОЙ театър и маскаради, банално, комично и много трагично, но дано има справедливост.
15
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Честните хора с търговия не се занимават '' - Фридрих Ницше
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама като ще е затворено да е затворено за всички и да са само на доставки, а сега тези дето са затворени ще си кажат я да вървят на аз ще си работя нелегално.
13
15
 
5
 
! Отговори
Ресторантите преди 3 години
са глезотия и излишество. Виж кръчмите и баровете са друго нещо. Там човек отива да разпусне душата в компанията на себеподобни.
12
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те ще заразяват и печелят, а държавата ще харчи пари да лекува хората.Трянва да ги осъдят за рекет.
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторантите на Хотелите ще работят, а другите не държавата определи кой ще има пазарни привилегии пред другите, а това е забранено от ЕС .
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първоначално трябваше да го затворят до март 2021, но в последните дни решиха да е до февруари 2021. Да не се правят на ощипани моми тия ресторантьори. Лично са участвали в тези разговори с представители на управляващите нали за това им дадоха по 24лв на ден. Тихо без шум. Накрая Бойко да не си го вземе по един друг начин даденото!!!!!!!!!!!!!!
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторантьорите трябва да си помогнат един на друг, като съберат семействата си и обиколят всички заведения на колеги и изхарчат пари и дадат бакшиш на колегите.
8
21
 
14
 
! Отговори
До г-н Коларов преди 3 години
Г-н Коларов, аз тази Нова Година ще празнувам във вкъщи с жена си и децата си. Няма да се събираме с родителите ми, нито с тези на жена ми за да ги предпазим от евентуална зараза. Няма да се събираме и с други семейства по същата причина. Когато отмине пандемията-тогава. Ваксини вече има, хората са посреснаха, позагубиха близки и се кротнаха. Вие си отворете заведенията, а дали ще имат посетители вече е друг въпрос.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето кой ще плащапропуснатите ползи на заведенията, Коларов.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алибегов да го съди за нанесени материални щети този комунист Коларов.
5
3
 
4
 
! Отговори
пом.консула ХалибАга преди 3 години
кофтито -19 го не виждаам,май май йок
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм ниско образован, от малко населено място системен нарушител и предложението на коментар 1 ми се струва много приемливо!
3
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ресторантите и баровете заразиха народа. Те трябва да платят обезщетения на Здравната каса, болниците и пострадалите болни от дейността им.
2
17
 
17
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Браво! Отлично! Дори нагло! Типично за нашите "бизнесмени" - борбата е за стотинката, а това, че утре хората ще се изпоразболеят, умрат - няма никакво значение! Ето такива бизнесмени създаде БСП у нас - не само смятат хората за "матриял", но пет пари не дават за него...***!...А може би точно сега е моментът държавата да им покаже, че тук има Държава, значи и те трябва да слушкат и да изпълняват?!...
1
9
 
18
 
! Отговори
Предлагаме преди 3 години
За нарушителите да няма безплатни ваксини.