Силвия Кацарова: Тази Коледа хората са уплашени

Да живеем с вяра за утрешния ден, призова певицата
25 дек 2020 11:16, Петя Славова
45

Вярва ли в коледното чудо Силвия Кацарова?

"Обожавам тези празници. Този стремеж в хората да бъдат по-добри, да се сплоти българското семейство, да се възстановят традициите - това е нещото, което трябва да ни вълнува. Тази Коледа е различна. Хората са уплашени, но смятам, че е най-добре човек да се остави на най-висшата сила - Бог", заяви любимата на хиляди българи певица Силвия Кацарова за "Денят ON AIR".

Тя сподели, че не се страхува и насърчава нейните приятели също да не се страхуват.

"Нека сме спокойни и да живеем с вяра за утрешния ден. Да се оставим на Бог, той да реши нашата съдба. Досега много ни вълнуваха материалните придобивки. Векът, в който живеем, ни предразполага към една голяма надпревара - всеки да подсигури не само себе си, но и до пето коляно, както се казва", допълни Кацарова пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че нашият народ е много хубав, но е ощетен.

"Опарих се, когато бяхме ангажирани от политически сили преди време. Но видях, че артистът трябва да остане артист за народа. Той трябва да е безпартиен. Имаше нападки защо не сме на площада. Аз ви подкрепям, но не искам да влизам в тези политически схеми, защото видях, че сме предоверихме. Хората на изкуството винаги са били използвани", категорична е певицата.

Силвия Кацарова подчерта, че нейните музиканти нямат твърди доходи и заплати.

Според нея болестта е накарала част от хората да злобеят.

"Сега, в тези времена, когато трябва да има прошка - не трябва да се озлобяваме. Това се връща. Пращайте любов", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Българин отново преди 3 години
Можете да покажете и мъхестия Паси с неговото "Майната му на православието!", за да са доволни някои!
37
1
 
3
 
! Отговори
стара баба преди 3 години
Дръжте си я за вас!
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне не ни плашат с дъщеря й в комплект. Още не мога да преживея миналогодишното предаване на Гала и двете вещи жени.
35
4
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Поне на най-големия за православните християни празник не показвайте друговерци!
34
3
 
10
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Силвето нали е туркинче,каква коледа празнува ?
33
3
 
6
 
! Отговори
Оня с коня преди 3 години
Тая кадъна защо раздава мъдрости на Коледа като не го празнува ми е ясна,ама тая *** дето и е дала трибуна баш днес,тая какво заслужава?
32
0
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Колега, номер 35. И на мен тази снимка ми изкара акълеца.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като я видях тази снимка не мигнах цяла нощ. Сега търся някъде да си лея куршум, но ми казаха в "Арсенал" Казанлък.
30
5
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
А не са уплашени да се събират , ,да не спазват правилата на извънредното положение----- Най-нормалното нещо е хората да се събират. Извънредното положение е само финт за ограбване на населението. Нито Бойко, нито нощаджиите вярват във вирус - само най-полираните мозъци са във филма.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедите ни са били уплашени на война, в по_страшни болести и в мизерия. Сега едни маски ни препоръчват да носим, и айде сравняваме с минали непосилни условия. *** гъска
28
1
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
"Имаше нападки защо не сме на площада. Аз ви подкрепям..." но артистът е там, където е парата. Въпреки че щом е за народа дори и депутат би станал.
27
3
 
8
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Не са уплашени ,Силвия !!! Просто е затишие пред буря !!!Готвят се за битка с новите фашисти!!! От тази битка зависи дали ще бъдат роби, или ще бъдат свободни хора !!!!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете да всявате паника и страх. Коледа! Ден като ден .До вчера не знаехте откъде се влиза в църквата Уплашени!!! А не са уплашени да се събират , ,да не спазват правилата на извънредното положение.Заразата идва и се преодолява.Пари се печелят.Животът е като река -има спокойни и бурни води, но плуваш! Весела Коледа!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз като я видях и аз се уплаших
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая върти - суче, само за пари говори. Опарила се била. Редеше се на опашка, да не би да изпусне келепира. Взе парите, ама иска и да е харесвана от всички. Дъщеря й е нейно безсмислено копие.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази, както и всяка друга Коледа, Хората са щастливи и с надежда в сърцата си.Уплашените са единици, но те по принцип имат проблеми. Желая им да намерят изход за личните си проблеми, просто. С друго не може да им се помогне.
22
8
 
7
 
! Отговори
Ох преди 3 години
Не се появявай вече по телевизията,че като те видя и сменям канала.
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вдишваме и издишваме въздух, защо трябва да се плашим от него? Защото някой начетен от телевизора ни е уплашил че няма да сме вечни (Якото мрене). Преследват си целите хората на постове, ние да се крием от себе си?
20
2
 
9
 
! Отговори
дърта менопауза! преди 3 години
На стари години общественичка
19
1
 
9
 
! Отговори
i'm преди 3 години
Най-вече има значение,ч е на представянето на книгата на Татяна Лолова, не спря да дудне с още една кокошка и хората 100 пъти ги погледнаха. Тия двете обаче тотално невъзмутими си меляха някакви глупости. Дъщеря и също беше с нея, но тя не вдигаше шум. Когато свърши представянето, същите тези две, краката щяха да си счупят да тичат при Лолова и да се снимат за да ги изтипосат по вестниците. Много разочароващо държание и определено проява на лицемерие от нейна страна.