Санкционират организаторите на концерта в центъра на Габрово

Ангелов: Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари"
31 дек 2020 11:48, Елка Василева
95
Санкционират организаторите на концерта в центъра на Габрово
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че няма да престанат опитите да бъде заобиколена заповедта за събиране на много хора за Нова година.

Вчера в Габрово вече посрещнаха 2021 г. - с концерт в центъра на града и масово събиране на хора. Събитието бе организирано от местната управа, а специален гост бе известният изпълнител Миро.

Още по темата

"Концертът в центъра на Габрово много ни озадачи, ще бъде наложена санкция на организаторите. Не мога да намеря логиката в организирането на това мероприятие", обяви той.

"Имаше полемика с ресторантите в хотелите и обвинение, отправено към мен, по отношение на морала и на това, че трябва да направим нещо повече за изплащане на компенсации. Не мога да сложа знак на равенство между думите "морал" и "пари". Ще водим битка за живота на всеки един български гражданин, каквото и да ни коства това. Защото жертвите на Ковид-19 приближават 8000 души. Един лекар цял живот живее с хората, които е загубил", каза още министър Ангелов, цитиран от Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
16
 
! Отговори
мерките преди 3 години
Браво на Габрово! Само така, няма да живеем в ужас всяка минута, стига ни толкова. Дали е толкова опасен вирусът? Ами сигурно! Но и животът си върви, а ние висим вкъщи, даже и на Нова година!
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на хората какво толкова има, като са зарави ще празнуват! Който пее зло не мисли!
65
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ковид19 ще изчезне през 2021, но ще се появи много по опасния му щам и вече ще се казва ковид21, ваксината няма да му влияе, действаща ваксина ще има чак през 2023, народът масово ще отказва да се ваксинира и обществото ще се раздели на ваксинирани и неваксинирани, ще има всякакви ограничения за който не приеме ваксината. край на ковид кризата ще бъде през 2025 година
64
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоз гейпарад го организира оня даньо богатия от фермата, за се подмаже на габровци
63
4
 
5
 
! Отговори
oт люлин преди 3 години
Добре сега ще ги санкционират, а какво правим с протестите които бяха всеки ден почти една година!!!
62
0
 
7
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
До АнонименМислиш ли, че "живеят"? Градът се е стопил наполовина за 30 години. Наполовина! А са събрали на площада, защото е безплатно! Като всички!
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дааа, в Тикволандия живеят тиквеници.
60
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво габровци! Живейте! Утре ще ни тръшне ковида и живота ще е зад гърба ни. Затова се живее за мига.
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В случая всеки си приценява сам. Дали да отиде на концерт или да не отиде. Ама във фирмата виждаш, че всичко наоколо киха и кашля, ама там не е пожелание. Имаш договор и бачкаш ако щеш и с ковид или друг бацил да си. Това не мога да го разбера. Работя във фирма със 150 човека. Доста се разболяха, но никой не ни затвори барем да си починем поне за седмица. Овце сме.
58
10
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Задължителни неща отпадат заради пандемията от коронавирус, училищата всяка зима затварят заради грипна епидемия, а тия спретват празници, концерти, които не са нито един от нас задължение в обикновена обстановка, като знам за много концерти билетите колко са скъпи и какви са ни заплатите маса хора от години не са ходили на концерти, а някои се лигавят, че не могат без концерти. Излишни лиготии, направо престъпни.
57
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Показните глезотии трябва да бъдат спирани. Глезотии, понякога много посредствени мероприятия, за които сега не е време изобщо. Абе, училища се затвориха, бе, тия как не схващат, не загрявам аз. Университетите са затворени, маса хора бачкат от вкъщи по заръка на шефовете, а някои тръгнали да правят концерти. Тъпо е, егоистично е. Януари като има грипна епидемия досега пускаха учениците във ваканция, вече ще са онлайн и губят горките, с учебния материал изостават, ама здравето е най-важно.
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И "чу.до" ли зазвездвате, гургулици мамини?
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе сакатото у главата министърче, къде си тръгнало бе? По фабриките бачкат нон стоп по 100 души на закрито из цеховете, ти си тръгнало гаргите да плашиш, че хвърчат!Срам ме е от такова ***, като теб!А ти че срама нямаш е ясно!Кога децата ще тргнат на училище? В цяла Европа сомо тук доунищожихме образованието! До крак го изтрепахме! Срам и позор си ти! И шефовете ти, които ти нареждат тия гл.упости!
54
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, габровци, утре спретнете още по-голям купон! Време е да се оринат от.репките от властта, начело с това от снимката и онези плешивите картофоподобни от хунтата. Кметицата си е гербаджийка и никой нищо няма да й направи, но защитете хората, които показаха, че не са панирани овце!
53
2
 
23
 
! Отговори
Дааа преди 3 години
Г-н министър , в момента в *** махала Факултета се извива джумбуре с 2000 души. Музиката се чува до министерски съвет. Дали ще ги накажете или не?
52
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще намериш логка, господинчо, като ти убягва проста мисъл?Браво на организаторите! Те показаха, че не всички у нас са телета за кланница!Аман от долнопробните ви циркове!Дано обжалват организаторите и съдът отмени подобна *** санкция, министърчо жалък!
51
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Може да са стиснати и пестеливи, но не са страхливи. Фирми с по 300 - 400 човека не са спирали за нито един Ден. Плюс това са на закрито. За тях няма ли санкции. Или бизнеса трябва да бачка до умиране, за да снасят пари за държавата.
50
13
 
4
 
! Отговори
Боинг 750 преди 3 години
Всеки ден долу-горе по един самолет все едно е катастрофирал в България. Само Мангъров и некои другари не вярват.А габровската управава да си плати глобата. Тя е от нашите данъци.Меркел и Бацето са виновни , начело с Путин и Тръмп.Каквото си го направиш сам и БОГ не може да помогне.
49
9
 
10
 
! Отговори
Някой преди 3 години
По соленичка да е, те габровци носят!
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
свиквайте с новата "нормалност"....