Хампарцумян: Сегашните паспорти са въведени в резултат на испанския грип

Задължително ще се ваксинирам, допълни банкерът
2 яну 2021 23:00, Анисия Иванова
71

България се готви за втората фаза от ваксинацията. Общините събират списъците със съгласие.

"Ваксината е началото на проясняване на медицинската фаза. Самото поставяне на ваксината е логистично един супер сложен проблем, който не съм сигурен, че всички си дават сметка за него. Говорим за ваксиниране на около 60-70% от населението. С 3 хладилника и 4 палатки това няма как да се случи, но се надявам, че с времето ще имаме по-сериозна организация", каза банкерът Левон Хампарцумян за предаването "Опорни хора".

Той е категоричен, че в началото на годината трябва да сме оптимисти.

"Най-стабилният начин на развитие е еволюционният, само че взима много време. В спешни ситуации не може да очакваме оптимални решения. В края на хоризонта вече се вижда краят на медицинската фаза, което дава възможност да започнем количествено да видим икономическите последствия от кризата. Ако има трета, четвърта вълна - ще има отново ваксина, както е при грипа всяка година. Този вирус или ще изчезне, или ще започнем да живеем с него", допълни Хампарцумян пред Bulgaria ON AIR.

Той припомни, че сегашните паспорти, които са във вида, в който ги познаваме, са въведени в резултат на испанския грип през 20-ти век.

"Задължително ще се ваксинирам. Ваксината може да има странични ефекти, с определена чистота. Когато ги знаеш - можеш да получиш адекватна помощ. В Азия населението вярва на администрацията си, лекари. А в Европа това доверие е нарушено", коментира още банкерът и подчерта, че държавата се изхранва от резултатите на бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
0
 
! Отговори
ахмак кадиров преди 3 години
До Рамзан Кадиров- видно е, че си се ограмотил в бг-"оксфордските" вузове. това, че знаеш думата тескере от книжките в трети клас, не значи, че в османската империя е имало паспорти. научи се да четеш първо! КАЗВАТ ТИ: паспорти в днешната им форма... документите от лично значение в двете империи ВЪОБЩЕ не са имали вида на книжка, камо ли със снимка. винаги са били лист хартия, обичайно навита на руло.
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е луТ арменеца , луТи са от тв че го питат банкер за вируса Той просто си прави реклама
55
0
 
2
 
! Отговори
Хам-хум Пърцомян преди 3 години
Сутрин си реже, в кухнята 45 квадрата, с големия нож, соджук- една подкова, а на баба ермека, крие се, и не дава ?!
54
0
 
3
 
! Отговори
Ганиела с големите Ц преди 3 години
Тва име Ганиела какво е? Само *** в америка ги измислят тъй звучни. А тоя доктор с вратвръзка верно е като мутирал Бай Тошо. От короната ще да е.
53
0
 
6
 
! Отговори
Сенсей Сплинтер преди 3 години
Тоя прилича на мутирал бай Тошо в следствие на отравяне с патомутаген Новичок Х.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Коментарите по темата са дело на типичната шайка от днес.бг - мрънкаща маса с неясни идеи за икономиката и политиката но с твърдо убеждение че е права във всичко от нейната компетенция"Каквато медията с водещите и гостите, такава и аудиторията.
51
0
 
21
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Опорният арменски сорроссоид набеден за банкер взе да разбира и от вирусология. Вместо да се бие и загине за Нагорни Карабах, той тормози българите с мнението си досущ като един Каролев.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
9x19 в тила.
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости! Сегашните лични карти трябваше да са електронни. С вграден електронен подпис и памет, в която да се съхраняват медицински данни, кръвна група, история на заболявания, лекарствено лечение. Електронната идентификация беше изискването, което е ключово за стартиралото тогава правене на е-правителство. Приоритет беше е-здраве и е-правосъдие. Но от ДПС скочиха като ужилени и бързо промениха заданието, това да не се случи. Една от причините - ще изчезнат около 400 хиляди ЕГН на мъртви души
48
5
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
28 16 !ОТГОВОРИНищо новоОнова ваксиниране не е като сегашното. Тогава се искаха ваксини, когато хората отиваха области където има ендемични заразни болести. И сега, когато искаш да посетиш определенои райони на Африка и Южна Америка се изисква ваксина за Жълта треска, Ваксината е направена още 1937 г и убит виръс. Сега политически ни налагат РНК ваксина, казват че не достигала до ядрото на клатките, но дали не влиза в митохондриите и там има РНК И дори ДНК и се наследяват по майчина линия?
47
1
 
6
 
! Отговори
Чичо Ади преди 3 години
Искам да ваксинирам Габриела с кожената спринцовка! Много пъти;)))
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пърцуцумян и по това ли е компетентен. Тоя що не е в затвора!?
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото име на предаването говори всичко"Опорни хора", целта е внушение че видите ли тия дето ги канят са правилните хора, те са опората ни, те са истината, те са знаещите и можещите, това е сублиминалното послание което ни внушават.
44
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте "ваксинирането " на Камал Харис преди да са го изтрили. На луди ни правят.
43
2
 
12
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Очакваме директно включване когато Той ще се ваксинира.
42
1
 
11
 
! Отговори
SOAD преди 3 години
Съвети от радио Ереван.
41
6
 
61
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Вай, вай, вай... арменския вирусолог не знам доколко го бива за банкер /злите езици говорят, че най голямото му постижение е да настани щерка си на голяма заплата в БНБ, щото явно нейният тъпкач-наркотрафикант не и дава никакви кинти/, ама паспортна система има описана още в Библията... Паспорти е имало в Средновековна Европа, и в Османската империя е имало, и в Царска Русия... Стой си на корумпираното крадливо дупе, настанявай родата си на държавна заплата и си трай, неграмотен пу-ндьо...
40
4
 
36
 
! Отговори
джави преди 3 години
Искам Кеворкян да ме интервюира,Хампарцумян да ме банкира,Казасян да ме дирижира и Халваджиян да ме продуцира.
39
4
 
39
 
! Отговори
Вакдър преди 3 години
Айдеее! И банкерите станаха лекари. Жална ни майка!
38
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един евреин вървял по улицата и хвърлял мангизи зад себе си... в същото време един арменец ги събирал и ги връщал на евреина...