Забъркаха името на доц. Мангъров в измамни реклами

Той се надява скоро да постигнем т.нар. стаден имунитет
6 яну 2021 08:52, Елка Василева
93

Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове с фалшиви реклами използват авторитета на лекаря, за да продават противопаразитни препарати.  Мангъров е подал сигнал до Facebook.

"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат", обясни доц. Мангъров пред Bulgaria ON AIR.

Измамите, при които се използват известни лица за фалшиви реклами, не са нещо ново, но въпреки това все още има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

"Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество", подчерта медикът.

Иначе доцентът, който често ядосва властта, вече си е честитил Новата година с премиера Бойко Борисов и приятелските им отношения продължават, въпреки че доц. Мангъров отказа да се ваксинира, а беше призован да го направи, при това публично.

"Просто приемам това като някаква форма на шега, но аз съм обяснил, че хора с антитела няма нужда да се ваксинират", отбеляза доц. Мангъров.

В момента е запълнен само 1/3 от капацитета на Ковид клиниката, която ръководи доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор срещу коронавируса.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Струва ми се, че този човечец вече има психически проблем да е под светлините на прожекторите. Ей така от Щатите (!) си играят да му забъркват името в измамни реклами. А на мен ми се струва, че той е воден от принципа "лоша реклама няма"
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хмм, явно ръководената от Мангъров клиника не е много привлекателна, щом е само на 1/3 от капацитета си ....
46
2
 
6
 
! Отговори
Bob преди 3 години
"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат"Това показва каква е компетентноста на ГДБОП....
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма шанс скоро да достигнем стаден имунитет без ваксини. В държавите, в които правят най-много тестове на очвке от населението, заразените са между 1% и 7%. Най-много заразени има в Андора, цели 10,74% при 2329 теста на 1000 човека население.
44
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За интелигентния човек Мангъров е антиреклама. Както сме казали интелектът се измерва с IQ, ценности, реализация, образование, месечна заплата (а не някой с 2 магистратури от ТУ, който не може да си върже връзките да пее колко е "умен"). Феновете на Мангъров са ясни какви са. Шофьори, сервитьори- обслужваща класа предимно. Тук-таме има някой средна класа човек, но той си е чиста статистическа грешка. Формулата е с точност 88.5%, както сме казали.
43
10
 
7
 
! Отговори
Мангъров обърква преди 3 години
игрите на САЩ в България, затова не го долюбват нашите продажници! Ваксините им нищо няма да променят, истината е в стадният имунитет, защото ще бъде естествена реакция, а не като ментетата им за пари!?
42
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еее ествествено че ще му праят милиционерски *** номерца ала Путин и Ленин!те толкова си могат!
41
8
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
най добре е да го забъркат в два кубика цимент и цамбур некъде по на дълбочко
40
3
 
9
 
! Отговори
Доньо преди 3 години
Абе то хубаво се надява доцента че "скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет", ама нещо май няма да е много скоро.При 200 хил. официално потвърдени случаи, нека да сложим че са 5 пъти повече (макар че това избощо не е ясно), но да кажем че до момента 1мил. са минали през вируса.Това са някъде 15%. Още доста има до 60-70%.Дано все пак заради тези минали вече да се намали заболеваемоста и хоспитализациите, но да видим. Иска ми се да е прав, ама цифрите са още далеко.
39
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангърата да каже какво стана със теорията му за стадния имунитет, или стана стадно изпростяване, оскотяване и изпростяване?!Искаше се от бугарчето да спазва няколко прости мерки за да се пази и това се оказа преко сили.
38
2
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Е,как може човек да бъде равнодушен към лъжи и манипулации ?! Каак ? Защо се изопачава истината ? Да,изнервям се ! Не на теб ,нито на хората,които се опасяват да си поставят ваксина поради неизвестността й като иновация.Но АНТИваксъри,които ми твърдят,че някой го лъже,убива,чипира и всякаквите му измислици,манипулират клипове и по този начин объркват и без това обърканото общество ,просто ме вбесяват до горе ! Лошо ,че нямам право да злоупотребявам със служебното си положение.....Бъди здрав !
37
6
 
6
 
! Отговори
izh преди 3 години
Какво да прави докторчето, бе . След като улично президентската тайфа полизхарчи парите, а спонсорите стиснаха кесиите и мечтата за висш държавен пост се отнесе в далечното бъдеще понякога и това е реклама
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 35Явно трябва да повторя,защото не си особено умен. Не е твоя работа в какво вярват хората. Вярата е личен процес. Ако смяташ,че е твоя работа значи е трябва да посетиш специалист. Звучиш не особено нормално. За тона ти да не говорим. Много нерви и агресия.
35
3
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Я не ми казвай кое не е моя работа бе ! Много сте ми смели ! Кога ли ще намеря един такъв като тебе....Не съм поискал....
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво излиза че щом рекламите с Мангъров са публикувани от Сащ то в България нищо не могат да направят.
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко по-надолу ме изпревариха, но ако използват името на Мутафчийски за реклама, ще бъде за някой инсектицид:"Ще измрат яко, изтребва ги до крак - ще видите защо и как!"
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 34Не е твоя работа хората в какво вярват. Гледай ти в какво вярваш. Тръгнали платените *** да си врат носовете във вярата на хората.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак са го изтрили.Напишете в Гугъл " как се създаде фалшива новина с ваксинация на премиер "И ще ги видите АНТИваксърите на какво вярват
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направете си труда да изгледате клипчето на 28 коментар.Когато разказах за него по-долу,веднага за норматив генерирах 5 минуса.Един бабаит чак ме обижда и ме уличава ,че лъжа за такъв клип.Еми ....какво повече да кажа за АНТИваксърите !Изрязал клипа и пуснал само втората част във ФБ , а баба Мара-чипираната и Кеми Триъл-рептила крещят ,че ви лъжат,че се ваксинират !Това е !
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво име е тоя? На въдицата може да се хванат само поклонниците му!