Забъркаха името на доц. Мангъров в измамни реклами

Той се надява скоро да постигнем т.нар. стаден имунитет
6 яну 2021 08:52, Елка Василева
93

Името на доц. Атанас Мангъров беше забъркано в измама. Сайтове с фалшиви реклами използват авторитета на лекаря, за да продават противопаразитни препарати.  Мангъров е подал сигнал до Facebook.

"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат", обясни доц. Мангъров пред Bulgaria ON AIR.

Измамите, при които се използват известни лица за фалшиви реклами, не са нещо ново, но въпреки това все още има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

"Всички тези неща са лъжа, измислица. Хората не бива да се хващат и да купуват подобни продукти, защото това е мошеничество", подчерта медикът.

Иначе доцентът, който често ядосва властта, вече си е честитил Новата година с премиера Бойко Борисов и приятелските им отношения продължават, въпреки че доц. Мангъров отказа да се ваксинира, а беше призован да го направи, при това публично.

"Просто приемам това като някаква форма на шега, но аз съм обяснил, че хора с антитела няма нужда да се ваксинират", отбеляза доц. Мангъров.

В момента е запълнен само 1/3 от капацитета на Ковид клиниката, която ръководи доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор срещу коронавируса.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
2
 
! Отговори
стадо преди 3 години
трябва ни стаден стерилитет
27
6
 
6
 
! Отговори
реклама преди 3 години
като гледам никой не рекламирас името на геерал майтапчийскииначе рекламата ще бъдеПрепарат за плъховеще *** якохем яко ще мратще видите
26
12
 
10
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
Тоя е един от малкото трезви специалисти!!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат", обясни доц. Мангъров....Защо да не може да бъде достигнат? САЩ нали са демократична страна и наши партньори, или?
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анджък, приятели психиатри му трябват.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 23Не знам дали прочете внимателно цялата статия?Ако не си, съветвам те да я прочетеш!Мангъров има приятели в ГДБОП!
22
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Гардиън са направили списък на всички колумнисти и шарлатани, които са промотирали Шведския модел след като последния се провали и медицински и икономически. Оказва се, че всички са на заплата при братята Кох и че са били привлечени, защото са били полузабравени. Ще има рвванш след кризата
21
5
 
11
 
! Отговори
:) преди 3 години
Сайтовете използвали "авторитета" на Мангърката:))))Е така де, мошенически сайтове използват мошеник за рекламно лице.
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли го отразявате този малу.имник? Психиатър му трябва, не ГДБОП
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя нямаше ли да си къса дипломата лятото,ко вирОса не изчезне?????
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров вместо да се оплаква, трябва да ги черпи. Такъв комплимент са му направили. Няма сериозна фармацевтична комоания, която ще иска да се компрометира с него. Дори само 20ина% от ту.лу.пи.те му вярват. Хората не искат да се лекуват при него.
17
18
 
9
 
! Отговори
Путекаояма преди 3 години
Ей,трън в очите ви е Мангъра ! Ама не можахте да го пречупите вече година ! Пречи ви да каширате пачки и кюлчетата в чекмеджетата !
16
14
 
16
 
! Отговори
Безспорно: преди 3 години
Мангъра е комунистически шарлатанин!
15
9
 
12
 
! Отговори
Бил Гейтс преди 3 години
Обещавам, че след 6-тата ваксинация, няма нужда да ходите за следващите при личните си лекари. Новите ваксини и ъпгрейти ще ги получавате след това директно по Ви-Фито и ще има безплатно АПП приложение у Стора. Аз мисля за вас и вашето удобство
14
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама верно ли някой ще си купи лекарство като чуе името на Мангъров? Мен това само ще ме откаже.
13
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Борисов не му харесват мислещите хора със собствено мнение и позиция, защото той никога не е бил мислещ и изпълняващ външни нареждания. За това го дразнят хора като доц Мангъров. Защото никога не може да бъде като него - честен мъжкар.
12
3
 
4
 
! Отговори
човек преди 3 години
Ми то даже далеч не са само антителата, които предпазват от вирусите.Още по-голямо значение има така наречения Т клетъчен имунитет, тоест на лимфоцитите.Много са странни отношенията между Мангъров и Борисов.Хем са приятели, хем се дразнят. Като децата.
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да постигнем стаден имунитет защото Бил Гейтс пуска нови щамове вируси на всеки 6 месеца. Той си е направил сметката хитреца и е предвидил всичко. Затова е инвестирал много милиарди и се готви да стане първия мултитрилионер.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5На Камала Харис вицето на Бйдън? И нейния клип ли е манипулиран дето СНН го пуснаха първо с фалшивата ваксинация? Как да вярват хората после, като зам шефа на Империята не смее да се бодне. Какво има в тия ваксини?
9
3
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Сега ще го намеря и ще пусна линк ,за да си видиш ти твоя !