Миска помага на социално слаби деца да учат чужди езици

Валери Стефанова: Ще използвам учители от Англия, всичко ще е онлайн
7 яну 2021 11:37, Анисия Иванова
7

От родния Хасково отива да учи в София, след което заминава за Англия, където развива собствен бизнес. Обиколила е 58 държави, а сега започва благотворителна инициатива социално слаби деца да учат чужди езици.

"Езикът е ключовото. Искам да помогна на социално слаби деца, едва ли има някой друг, който може да им помогне. Наистина е много трудно да се помага. Ще използвам учителите от Англия, с които аз учех. Всичко ще е онлайн, ще започна с частни уроци два пъти в седмицата с две групи деца - по 12 във всяка група", разказа носителката на титлата "Мисис България Вселена 2020" Валери Стефанова в студиото на "България сутрин".

Занимавала се е гражданско право, но ѝ омръзва и в момента учи криминално право.  

"В гражданското право хората спорят само за пари. Авантюрист съм по душа, никога не ми стига това, което имам в момента. Винаги искам повече и повече. В моята кантора имам адвокати, с които работя, но и продължавам да уча", сподели Валери Стефанова пред Bulgaria ON AIR.

В последните 10 години тя живее в Англия, но сега заради пандемията прекарва повече време в България. Майка е на малко момиченце - Кимбърли.

"Винаги съм искала да имам много деца, Кимбърли е само началото. Човек трябва да се научава да приоритизира и да има време за всичко. Всеки може да учи и да се усъвършенства, само да пожелае. Винаги съм искала да спечеля "Мисис България", но най-вече да помагам за благотворителност", каза още Стефанова.

А най-голямата ѝ мечта е да открие напълно безплатно училище, което да се занимава единствено с право.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Маска преди 3 години
Като чух за "миска" и ми се додриска...
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А попита ли дали тези социално слаби деца искат да учат английски или изобщо дали искат да учат.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миската е само леко изветряла. Езика ти позволява това, което вършиш да го вършиш в друга страна. Ако не можеш нищо, езика сам по себе си не е кой знае какво.Тоест, ако си безполезен в България и не можеш нищо, то най-вероятно ще си също толкова безполезен и в Англия, и във Франция, и в Германия... Но все пак там е по-изгодно да си безработен търтей, отколкото тук.
3
1
 
3
 
! Отговори
- преди 3 години
И какво е това инфантило недоразумение?
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Традиционно всички миски правят едно и също, занимават се с куп безмислени неща, от които пари не вядят. Накрая се хващат с някой с пари, дето произхода им е съмнителен..
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ме прощава "миската", ама в зоологическата градина има по-привлекателни крокодили. А да си кръстиш детето на град в Южна Африка и на марка бира?! Все едно дъщеря ми да се казва Загорка.