Да помогнем на 10-годишния Дени да живее

Детето се нуждае от скъпоструващо лечение в Израел
8 яну 2021 19:45, Петя Славова
9

10-годишният Дени се нуждае от средства, за да продължи скъпоструващото си лечение в Израел. Детето се бори с тежката диагноза - левкемия.

Дени е слънчево и лъчезарно момче, което е изправено пред тежко изпитание. През 2017 година му поставят страшната диагноза левкемия. Следва успешно лечение и е постигната ремисия.

В началото на декември обаче болестта отново се връща. Сега е в болница в Израел, където майка му е неотлъчно до него в болничната стая, предава Bulgaria ON AIR.

"В Израел в момента е на хиомиотерапия, после следва период от 2 седмици, след това лекарите ще преценят дали да направят трансплантация", споделя майката на детето Жени Николова.

Цялото лечение на Дени ще струва около 300 хиляди долара. До момента благодарение на дарители е събрана половината част от парите, сега има две седмици, в които трябва да бъдат събрани още 150 хиляди долара.

Две седмици, които Дени знае, че трябва да издържи, колкото и тежка да е битката му с болестта.

"Той вече след толкова години мъчение е свикнал, вече му е ясно, че трябва да бъде излекуван напълно, за да се върне към нормален живот", казва още Жени.

Всеки, който иска да помогне на Дени, може да го направи чрез следната дарителска сметка:

BG08UNCR70001524243279
Титуляр: Денислав Димитров Георгиев
Revolut: 087 6373797
РаyPal:
jeni_angelova@mail.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е карма.Болестите са грешки от предишен живот, за които човек трябва да плати.Те са условие за развитието на душата.И човек трябва да благодари на Бог за всичко което му се случва в живота.
6
0
 
2
 
! Отговори
Edin888 преди 3 години
Гледах в Ютуб за нова терапия на левкемия с Т-клетки и вливане на кръв. Беше за Канада, мисля с голям успех, но цената беше около 1 милион долара, като докторът, който обясняваше терапията и т.н. каза, че се борят да я направят по-евтина, някъде около 400 хиляди долара. Мисля, че се прилага и в САЩ, но отново е много скъпа. Пожелавам живот на детето.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мразя ФАЩДОБРЕ ЛИ СТЕ?
4
3
 
2
 
! Отговори
Мразя ФАЩ преди 3 години
Да помогнат милардите дадени за Ф-ки от българоубийците гроб!
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въх, простете ме, ама много дебело това, бе?!
2
5
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Още минуси ми щракайте безродноци долни....Все ми е тая за вас, ама вие както и всички гадове, дето се стискат за здраве на едно дете ще се пържите в ада...АДА!!!! Да си знаете !
1
4
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Капачки ли да събираме?Или да пълним чекмеджета?