Борисов пита Радев: На кого парите да спрем, за да не харчим?!

Отпускат пари за овладяване на бедствията днес
Обновена: 18 яну 2021 12:52 | 18 яну 2021 12:50, Веселина Йорданова
550
Борисов пита Радев: На кого парите да спрем, за да не харчим?!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обяви, че следобед Комисията по бедствия и аварии ще отпусне средства за овладяване на свлачищата и за ремонти на повредени пътища в страната.

Борисов провери работата на аварийните екипи при срутището в село Дряново, община Лъки.

Заради опасността от падане на скали, живеещите в района бяха евакуирани.

Още по темата
На място той разкритикува президента Румен Радев за думите му, че се харчат много пари от бюджета.

Кои пари да спрем, попита риторично Борисов, според когото този въпрос трябва да се зададе на държавния глава.

И изброи: 106 млн. за пенсионерите, 15% от увеличението на полицаите и пожарникарите, двойното увеличение на запатите на учителите, за хората на първа линия 84 млн. на месец.

Или да каже -  спрете "Хемус", не е важно за Варна, за Търново, даде още примери той.

Борисов коментира и тежкият локдаун в западни държави, като посочи, че макар и трудно, бизнесът у нас работи, а хората нямат вечерен час.

Именно защото реагирахме първи на кризата и финансирахме ключовите мерки за справянето с пандемията - днес сме на едно от последните места в Европа по заболеваемост, настоя той.

Премиерът посети и Бачковския манастир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


550
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е ГОРД,ЧЕ Е прочел САМО една книга през живота си.Той обиди всички в България,ВСИЧКИ,като ни нарече ПРОСТИ.Защо не се появи на протестите и ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВА?Аз съм безработен музикант,но ресторантът е затворен.Искам да имам работа и да мога тока си да платя и хляб да купя за децата си.Писна ми от КАПИТАЛИЗЪМ И БЕДНОСТ.
410
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен На ортака ,на ортака Пеевски ,на Доган ! На ортаците, си дето делите не по равно ама по братски .
409
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако сегашните управляващи са се нахранили, то ще е голяма грешка да докараме на власт една озверяла от глад банда непрокопсаници, които нямат никаква реализация в реалния живот!
408
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има много пари които да се спрат, за магистрали в пъти по голяма цена от много страни, субсидии пак в пъти повече от другите, тоалетни, кошчета, пейки на безумни пари, има бате има много ненужни харчове.
407
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново гъмжило от калинки ,можещи единствено да лижат герберски седалища и по тази причина мразещи по заповед Президента !Надъхващи се взаимно и самовнушаващи си и внушаващи един на друг , че Боко не е комунист - той е чист и непорочен !И 7 млн. пъти да повторите лъжите си ,другари герберасти , еднокнижника е комунист като вас и като останалите от котилото на БКП , само че е най-наглия, най-ненаядения и най неумния от комунистите, колкото и да се мъчите да наречете черното - бяло !
406
3
 
5
 
! Отговори
Bili преди 3 години
не гласувам от деведесеинекоя, но боко си стриже овцете, и си ги коли, но и си ги чува.кви издевателства над плебса има из другите места по света заради тва "ковид"...мъка
405
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Дневник от днес има една статия как сме поръчали няколко пъти повече спрямо останалите от неодобрена от ЕС ваксина, само защото шефката на българския клон е роднина на евродепутат от герб.Може би тези пари трябва да се спрат? Както и останалите, които се раздават в нарушение на Закона за обществените поръчки?
404
4
 
6
 
! Отговори
Що пита тоз преди 3 години
Този от какво разбира?!?
403
6
 
3
 
! Отговори
Радинела Московска преди 3 години
А от Масква заплашват да ги спрат...
402
2
 
11
 
! Отговори
Smurf преди 3 години
Спри парите на Пеевски или на Джи Пи Груп
401
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така от Москва избираха другарите ,колкото по-*** и верен на КПСС/БКП, толкова на по-висок пост ги издигаха. Такива са и днес, защото служат на чужди интереси.
400
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
421Комунистите от БКП/БСП отдалеч си личат по простотията, още от 9 септември, та до днес. След като завзеха властта, с помощта на Съветската армия, събухацървулите сина края на София и се настанява в жилищата на избитите и ограбените от тях, невинни хора.Днес не спират да рушат държавата, плюят по нея пред света, нападат парламента и хвърлят по него жълтите Софийски павета. А непрезидентът, като оживял от деветосеп.снимка, с вдигнат юмрук, зове към метеж, с който да завземе законноизбрана власт
399
13
 
16
 
! Отговори
първо на това котило преди 3 години
Президентството - никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!
398
3
 
7
 
! Отговори
Радинела Московска преди 3 години
Баце не е кавалер. Не ми носи цветя, да не се охарчи. Дава парите на простите...
397
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
421 Комунистите от БКП/БСП отдалеч си личат по простотията, още от 9 септември, та до днес. След като завзеха властта, с помощта на Съветската армия, събуха *** на края на София и се настанява в жилищата на избитите и ограбените от тях, невинни хора. Днес не спират да рушат държавата, плюят по нея пред света, нападат парламента и хвърлят по него жълтите Софийски павета. А непрезидентът, като оживял от деветосеп.снимка, с вдигнат юмрук, зове към метеж, с който да завземе законноизбрана власт
396
3
 
7
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Си губи времето с Рада, дето страда. Рада страда за Гинка. И си отмъщава на електоралните едЕници. Ама каква жена му измъкна Деса. За яд си е....
395
6
 
10
 
! Отговори
Куку преди 3 години
Комунистите за 30 години само фалити и грабеж.Не са направили и една селска спирка.
394
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, взимай си абичката и да те няма! Нагъл пpoстaк!
393
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти що ми закри фирмите бе, остави ме без доходи и пенсия, махай се.
392
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама не само на социалистите те всички са за там