Жена търси непознат, помогнал ѝ в най-тежкия момент

Той направил всичко по силите си да спаси съпруга ѝ
26 яну 2021 21:22,
15
Жена търси непознат, помогнал ѝ в най-тежкия момент
Снимка: Кадър Нова тв

Жена, загубила любимия си, търси добрия човек, който ѝ оказал помощ в най-тежкия момент и опитал да спаси съпруга ѝ. Мариана иска да му благодари за добрината.

На 13-ти януари композиторът и пианист, бивш директор на филхармонията - Явор Димитров, губи живота си. Съпругата му Мариана попада в ситуация, в която един непознат човек ѝ помага в най-трудния момент в живота ѝ.

Семейството преболедува COVID-19 през декември. Явор Димитров развива двустранна бронхопневмония, след което е приет в болница. Преди коледните празници той е изписан в добро здравословно състояние.

"На 13 януари той за първи път излезе от вкъщи. Отиде до другото ни жилище. След обяд му се обадих да го чуя. Не звучеше добре, каза, че го боли дроба и сърцето. Отидох към мястото, за да го прибера вкъщи. Когато бях на минути от него, той ми се обади за последно. Помолих го да се държи, само да отключи вратата. Това беше последното, което му казах. Чух как пада и си отива", разказва Мариана пред Нова тв.

Тя звъни на Бърза помощ. Докато чака медиците, опитва сама да разбие вратата, но не успява. Затова решава да изтича на улицата и да потърси помощ. Там Мариана вижда непознатия мъж.

"Той моментално се втурна да ми помогне. Разби вратата и заедно влязохме в апартамента. Той  не загуби нито секунда, започна сърдечен масаж, аз обдишвах. Мъжът не изгуби кураж, дори когато аз самата загубих надежда. Не се отказваше", разказа Мариана.

Въпреки, че съпругът ѝ не се връща към живота, тя никога няма да забрави човекът, който не я е оставил в най-тежкият момент от живота ѝ.

Днес тя иска да го намери, за да му благодари за добрината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
10
 
! Отговори
от Плевен преди 3 години
В началото на 1994 год почина баща ми, който беше болен от диабет; диабета го разложи.На погребението на баща ми дойдоха лекари от Окръжна болница от уважение към мен; няколко години до като бях постоянно с баща ми аз се грижих денонощно и за други болни - къпане, хранене ...; техните роднини бях далеч от Плевен.Живота е кратък, нека да се замислим за това ...Добрината трябва да е водеща в живота ни ...
10
20
 
1
 
! Отговори
ПРавец преди 3 години
ДАМИ КАНЯТ АЗ СЬМ СВОБОДЕН..112
9
0
 
41
 
! Отговори
ime преди 3 години
Браво ! Респект за Мъжа ! Нека всичко си остане както е !
8
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво разчувствах се дано се намерят двамата и да се оженят дори, стискаме палци.
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, че под тази новина има толкова малко коментари. Жалко.
6
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро не е имало новина за такова сторено добро. Всяко добро се възнаграждава, дори и да не се говори за него и дори да не се благодари за него.
5
14
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
За да спечеиш, е задължително до эагубиш, преди това. Така е, щото всичкото свет е хаэарт. И който не го знае, губи яку...
4
16
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Двустранна бронхо-пневмония и Ковид 19 хахахаххаа.....Хайде кажете ,че Ковид 19 си е вирусна пневмония!
3
5
 
32
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Съболезнования! Като човек, направил подобно нещо не го смятам за нещо героично. Като се случи, знаеш какво да направиш, и продължаваш. За съжаление и в моя случай изхода беше фатален, а докторите после ми триха сол на главата защо съм му правил дишане уста в уста, като има разкъсан бял дроб и тече артериална кръв. Можел съм да хвана хепатит. Ами за това мисли ли се в такъв момент? Жената няма смисъл да го търси ... просто да вярва в доброто и да се възстанови, доколкото е възможно.
2
33
 
6
 
! Отговори
Непознатия преди 3 години
Мариана вече му благодари, пред цяла България, да престане да досажда, че хората ще се откажат да правят добрини.
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доброто не се прави за да позьорстващ в медиите, а за собствено удослетворение.Има само Един, който след време ще оцени това и само това има стойност.Иначе, жалко, че съпругът на тази жена е починал - да почива в мир!