Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!

Вяка държава решава за мерките, но нашите са либерални
83
Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всяка държава сама решава за мерките, но нашите параметри са такива, че ни позволяват отваряне на молове, фитнеси. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в един от заводите на "Нестле" с посланика на Швейцария.

Борисов връчи сертификат за инвестиции заедно с министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

"Най-радостното за нас е, че такива големи компании с огромно име в света не само, че не си тръгват, а продължават да правят нови мощности в България. Това отговоря на всичи въпроси за инвестициите у нас. Ние също помагаме и запазваме работници. В сравнение с Франция нашите мерки са най-либерални в света. Ако само за момент българите си представят какво е там - че в 18 часа трябва да са по домовете... Как щяха да се чувстват?", коментира Борисов.

Премиерът каза, че работят и малки, и средни компании, и това е целта - бизнесът да не спира, като същевременно се пази и здравето на хората, и психиката им.

При връчването на сертификата Борисов отбеляза, че навън може без маска и уточни защо я е махнал:" Аз понеже съм го изкарал".

От компанията благодариха на премиера и правителството за добрите политики и възможността за развитие, дори и по време на пандемия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ..много държава с вечерен час ,но мисля за заведенията кото бачкат не законно ,тога ще ядат попарата
6
7
 
35
 
! Отговори
Горянин преди 3 години
ДО КОМУНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ,ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В МЮНХЕН,ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС.ЧОВЕЦИТЕ СИ ЖИВЕЕМ И СЕ ЧУВСТВАМЕ НОРМАЛНО.ИМАМЕСИ ДОСТАТЪЧНО ЕВРА ЗА ДА ЖИВЕЕМ, РАЗЛИКА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗА МНОГО ХОРА В БГ.
5
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли по=важно ДА СЕ ЗАПАЗИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ БЕ БОРИСОВ??Стига с тия >либерални >мерки,погледни статистиката ЗА МЪРТВИТЕ,ударихме всички в земята!Сега пак започва увеличение,до колко мислите да чакате за да затворите тия дето ги отворихте,пак до между 200-300 мъртви дневно? Кой ще отиде да гласува при това положение,КУрто,Мурто,Спас,Атанас,какСийка,леляМиче и бабаПена,е така всички претенденти ще имат предтсавители в НС и ще са победители.Седем партии,седем избиратели.
4
2
 
36
 
! Отговори
Лудко преди 3 години
Борисов: Как щяха да се чувстват българите с вечерен час?!Ами скоро ще разберем, щото нали "бройките" от 2 дена нещо почнали да се покачват.Все пак избори идват!
3
4
 
27
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Много добре щяха ,да се чувстват.Стига онези 4-5 милиарда да ги раздавате и на нас . А не само между вас.Долу , ТИРАНИНА!Или пожизнен премиер , президент , федшер , футболист ..,
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не опита да видиш как щеше да бъде .
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като германци.