Борисов: Всяка нощ спират до 200 бежанци на границата

"Всеки, който бяга от война, може да влезе, но не нелегално"
44
Борисов: Всяка нощ спират до 200 бежанци на границата
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов коментира, че има миграционна вълна, която не се усеща от гражданите, но работата на българските граничари не е спирала. 

"Няма нощ, в която между 80 и 200 нелегални мигранти да не бъдат възпирани да влязат в България по нелегален път", изтъкна Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Има КПП-та, където всеки, който бяга от война, може да влезе в България. Но нелегално не е възможно, добави Борисов. Според него българските граничари се справят прекрасно с миграционната вълна, която продължава.

В рамките на 4 месеца вече ще има асфлатова настилка на пътя Първенец- Лилково, обяви министър-председателят Бойко Борисов, който отиде на един от тежките участъци на трасето, на което асфлат никога не е имало.

"Компрометираните места ще ги направим. Машините работят, разширяват габаритете, асфалтират, укрепваме пътя. В момента се прави и ще бъде асфалтиран до Лилково в рамките на 4 месеца", отбеляза Борисов. Ще бъдат укрепени и две свлачища.

"Навсякъде, където има компреметирани пътища, работят машини и строители", каза още министър-председателят като посочи, че температурните амплитуди и бързата смяна на времето се отразяват изключително негативно на старите пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
11
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Никой не ще да стъпи в скапаната ти държава ! Лъжец!
31
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости приказва. Добре че си отива от политиката еднокнижника.
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При гадните българи няма кой да дойде,лош манталитет,алчни,завистливи,Бягайте емигранти не ви трябват българите.Те съседите не искат за нищо не стават мързеливи и крадливи на Европейски пари.
29
3
 
14
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
Понеже Премиера вече се е изчерпал и няма какво да каже , затова не се и появява пред медиите .
28
11
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Какво е мутраМутра е бабаит или на висок държавен пост, който с юмрук или бухалка постига целите си. Радев използва юмрука си за да постигне целите си - сваляне на правителството чрез преврат и завземане на властта. Вие определете Радев какъв е - президент на народа или мутра.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и дойчовците са кухи *** , ако спрат кражбите на Борисов, тогава парите няма да отиват в чекмеджето му, а лидъли, кауфланди и т.н.
26
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак се е подкарал от сутринта, тц тц тц
25
7
 
15
 
! Отговори
вижда се преди 3 години
Този наистина е луд за вързване!
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжльото!
23
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кризата 1 лев помощ не съм видял от държавата, но се трошат пари за някакви тъмно субекти от къде ли не. Ми тогава да се премахнат гражданствата и всеки да ходи където си иска бе да му.
22
6
 
19
 
! Отговори
SPQR преди 3 години
Бойю пак бълнува глупостите си!
21
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата и мисирките му така и не разбраха що е то легитимен бежанец и наричан нелегални дошли да източват пари от ЕС бежанци. Това е дезинформация и то на най-високо държавно ниво.
20
4
 
17
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Герберите управляват. Протестите продължават. Изборите наближават. Българите намаляват. Партиите никнат като гъби. Лидерите точат зъби. Искат да ни управляват. Пак ли ще забогатяват ? ! Със подхвърлени трохички ще ли оцелеят всички ? Управата пак добрува. Стадото мълчи ,. кротува. Социолозите - агенти ще надуват тез проценти. Вождът е непобедим ,. с подвизи недостижим ! Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията , военните , полицията , медиците, институции и граждани. Репресиран.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да ги използват като източник на органи, кръвни продукти, а остатъка за храна на животни. Така ще имаме истински инвестиции в страната.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз, ако отида без тест и документи в Германия и кажа, че бягам от война( има война войната срещу ковид) ще ме изритат като куче.
17
4
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
А после срещу каква "такса" ги пушат по живо по здраво?
16
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
които започва воините да бъде така любезен и да си прибира бежанците ние воинане водим с никого ние искаме мир по света без воини и вируси
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бягат от война? Че в коя съседна държава бушува война? Как сме пропуснали този исторически факт! Чисти мигранти са си тези, при това - разглезени.
14
4
 
17
 
! Отговори
Край преди 3 години
Борсов неук си остана. Всеки който бяга от война може да влезе в СЪСЕДНАТА на конфликта държава. В Турция официално война няма Т.Е. в България няма как да има бежанци. Що е то бежанец и какви са му правата народите отдавна са решили в международна конвенция.Това, че господарката Меркел и Кристалина се изказваха като последна инстанция е друго.
13
5
 
18
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ЗАРАДИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОЧАКВАШЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДА ГОВОРИ ЗА ЯДРЕНО ГОРИВО И РЕЛИГИЯ !!!СТАВА И ЗА БЕЖАНЦИ !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!