Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!

Трагедията се разиграла за секунди пред очите на родителя
186
Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За секунди се е разиграла трагедията, при която почина 16-годишно момче, разказва баща му пред Нова тв.

Детето загина, след като стъпи върху шахта на оживено място в центъра на София, по която е имало ток.

Още по темата
"Момчето беше пред мен, прибирахме се. Имаше затрупани две шахти, от които не се виждаше, че излизат кабели. Детето падна на колене, по лице. Каза: "Татко, татко". Това му бяха последните думи. Отидох, за да видя какво му се случи. Нямаше никакви болести, беше много здрав. Когато започнах да го дърпам, ме удари ток”, разказа бащата Снежан.

Все още не се знае чия собственост е шахтата и кабелите, причинили смъртта на момчето.

Под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност.

Смъртта на 16-годишното момче е настъпила вследствие остра сърдечно-съдова и дихателна недостатъчност, сочат данните от аутопсията, извършена днес, съобщиха от прокуратурата.

Предстои назначаването на съдебно-медицинска и техническа експертиза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fandakova borisov ne vi li e sram ubito e dete
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ubiizite v satvora tova e ubiistvo gerbboravutelstbo sa nahalni i sedat a dete umra bog da go prosti gorkite roditeli 16 g sa go gledali sram sa gerb fandakova
124
19
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
А бащата Снежан за баба Мразиада ли е оженен?
123
1
 
3
 
! Отговори
я кажете ? преди 3 години
кой открадна няколко пъти кабела по аспарухов мост
122
25
 
5
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Аз затова ще гласувам за ГЕРБ. Защото Бойко всеки ден е на обект. Неуморно работи за България. А фигуранта, скрит на топло, пръска злоба по хората които си вършат работата.
121
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
човека няма вина ква е народността му, етноса му и т.н., който и да е на негово място, няма да му приятно, детето му да почини и да гледа как се прехвърля топката от едните в другите, и всичко това на оживено място
120
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук става въпрос за умряло дете.Не ви ли писна от руски сайтове за запознанства и фалшиви "добавки"?
119
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казало "татко" ама дръжки!!Ти не можеш да говориш български,ама то казало!Пак сте брали кабели,ама този път сте изтеглили късата клечка :) Утре пак дърпайте кабели,където намерите!ВАШТА М_ _ А!!!
118
10
 
6
 
! Отговори
Тока убива, преди 3 години
но не и така -"Детето загина, след като стъпи върху шахта на оживено място в центъра на София, по която е имало ток." През зимата детето босо ли е било, или със железни обувки!? Няма как само със стъпване да е било. Нещо се крие!?
117
2
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Алтерниращ веганист"матряла"четем фактите...има убито българче...отнет човешки живот...можеше и да е вашето...отговорни няма...сакъм да сме добри със всички и да ни гласуват...престъпление...съучастие в убийство...та кой и защо уби едно българско дете...и отговорност по цялата верига...останалото е съучастие на Герб и Прокуратура в прикриване убийството на Българче!!!името ли...само ме попитайте!!!
116
1
 
7
 
! Отговори
Алтерниращ веганисте преди 3 години
Защо не се посветиш на нещо по-висше, например височинен туризъм, за да спреш да посещаваш долни сайтове? Може да ти помогне и да спреш да пишеш глупости от сорта кой какво си бил помислил, като четял статията. Хайде остави хората сами да решават какво мислят и да изказват мнение.
115
2
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Политическите партии...алчни,лицемерни и безбожни *** сте,умират нашите деца заради импотентните ви политики..умират деца на България...и вашето можеше да е там...кога спазване и налагане на Законите и Конституцията г-н Борисов...кога ще си свършите работата по Конституция г-н Гешев...кога ще върнете г-та Цветанов и Божков...до кога ще им плащаме сметките г-н Борисов???
114
1
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Персонална отговорност...Прокуратурата е време да си извади главата от зад.иците и да наложан Законите...Прокуратурата се превърна в статистическа служба...Прокуратурата по Конституция е заложено да налага спазването на Законите...те вземат пари от убийци крадци и престъпници...съучастници в убийства са...и им плащаме яко....и ЕСССР им плаща яко...честито на стъпилите на шахти...на децата ви......Оставка на Главният Прокурор!!!убиват деца в центъра на София...вие политиканствате!!!ПП лицемерно е
113
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разплаках се.Дано Господ Бог даде сили на майката и бащата
112
2
 
8
 
! Отговори
До алтерниращия преди 3 години
И от какво точно се възмущаваш? Ами така е, 99 % от публикациите в този сайт имат характерна стилистика, която определяш като "бълвоч". Но защо тогава четеш тук, че и често даваш мнение? Както и в случая - коментиращите били нещастници, не особено интелигентни и т.н. А, както се вижда от коментарите, повечето хора са потресени от случилото се и негодуват. Май ти си този, който жадно чака някой да му "цъка" на писанието.
111
1
 
1
 
! Отговори
Dino преди 3 години
-------------------?!?
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
просто ужасно!!! а бащата, жив да го оплачеш, такава черна съдба!
109
2
 
30
 
! Отговори
MKS преди 3 години
Голяма трагедия! Дете умира пред очите на баща си! Естествено има виновни и дано да бъдат наказани , но това няма да върне младият човек! Наистина трябва да си голям аматьор за да вържеш кабела към металната ограда! Бог да прости момчето!
108
1
 
20
 
! Отговори
Sofia преди 3 години
Млад мъж почина от токов удар във фонтана на пл. Славейков в столицата .
107
1
 
22
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
А нещо виновни? Как така разследват? Мисля че само с един оглед ще се установи каква е причината, и ЧЕЗ точно за секудни ще кажат. Ако е тяхна вина, да поемат отговорност. Ако е нерагламентирано присъединяване, пак за 10 мин. да се установи кой го е направил. Така че досега трябваше да има задържани. А ние какво, цял ден мислим, как да прикрием виновника. Народа иска да види осъден и то справедиво, а не действие на ПРИКРИватурата.Гешев, как се гешефтите?