Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус

Президентът Румен Радев отлага утрешното си посещение в Правец
Обновена: 17 фев 2021 21:25 | 17 фев 2021 21:17, Красимир Ангелов
247
Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус
Снимка: БГНЕС

Отлага се посещението на държавния глава Румен Радев в град Правец поради даден положителен тест за коронавирус от неговата съпруга. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Президентът Румен Радев няма симптоми за коронавирус и се чувства в добро здраве, посочиха от пресслужбата на държавния глава.

По-рано днес президентът бе на посещение в Самоков, където се срещна с кмета на община Самоков Владимир Георгиев, представители на местната власт и дейци на културата.

В града президентът отдаде почит пред паметта на загиналите в битката при Булаир самоковци и поднесе цветя пред възпоменателна плоча на Читалището-паметник "Отец Паисий". Румен Радев посети и графичната база в града, която има постоянно действаща работилница и се помещава във възрожденската Есова къща.
 
По-късно Румен Радев посети и предприятие от българската отбранителна индустрия, специализирано в производството на радио смутители, анти-дрон системи и бронирани машини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фигуранта само с кметове на бсп ли се среща?
156
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тя е царица, нормално е да има корона.
155
2
 
30
 
! Отговори
BAHKATA преди 3 години
по време на визитите му из различни точки на Самоков Радев почти навсякъде е без маска, показват снимки от посещението му. Радев не пази по никакъв начин околните дори, когато е на закрито.В същото време днес той вече е знаел, че е потенциално опасен, тъй като няма как жена му да не му е съобщила, че се чувства зле и е дала проба за тест за коронавирус.
154
4
 
31
 
! Отговори
BAHKATA преди 3 години
Деси Радева с коронавирус - президентът цял ден без маска сред народа
153
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци получи сърцеиене от радост.
152
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата е при кмета на Симитли.
151
4
 
0
 
! Отговори
Абе не бе ... преди 3 години
Постоянно да създава усещане за несигурност, едва ли не виж кой съм аз - две хубави задачи изпълнени с много старание и труд аз ще си ги зема. А мое ли да ти зема и твойта глава - като с ония апарат дето ми трябваше да правя стоп кадър анимация и к'во да видя няма го. Или пластична анатомия - да трябва да рисувам от учебници, че някой му харесало учебното помагало и си го прибрал за сувенир. Или флашките мойте и на колегите - като те хвана главата в стената ще ти блъскам! Опашка ли си ни бе?
150
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мата Хари е мъж и и от службите неговорят !? Нещо ,като кмета на Симитли
149
10
 
41
 
! Отговори
Вова преди 3 години
Синчето прави простотии с другите ***, логично е да е прихванал вируса! Сега нека да каже на жена си, че икономическите мерки са по-важни и да става от леглото! Тоя зелен чорап е срам за българския народ! Скоро ще го ритнем от президенството! РЕЗИЛЕ тръгваш си, скоро!!!
148
1
 
1
 
! Отговори
Имам оплакване: преди 3 години
Някой "невидим" за СОТ влиза и излиза от училище и постоянно си взима суверини - пласмасов череп, фотоапарат Касио 13 мегапикселов, напоследък имам една много силна група по Цветознание - бях оставил едни задачи на катедрата за Талантлив 7, че си бях забравил такера да ги сложа при другите, вчера си нося такера - някой свил едни от най-хубавите задачи. Е па да пукна ако съм аз!!!
147
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тиквата да чака короната да го посети отново,тъй като повтаря и да не се мисли за защитен в джипката...ама с корона или без...на 4 април ще му видим сметката на това дяволско изчадие...
146
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е смел мъж, щом може да спи до тоа крокодилл
145
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев се пази от Радева като спи с момичетата, които Карбовски му води.Браво на Радев!
144
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е конски грип, щото Деса е доста ръбеста като кобила.
143
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мата Хари също е била с коронавирус и се е заразила от Борисов,но това никъде не се съобщава в медиите,а и герберастките *** не го коментират...Борисов поне да беше си направил тест преди да си ляга с нея...постъпил е безотговорно,което е нещо обичайно за него...
142
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали кРадеф викаше че нямало никакъв вирус ?!Сега партийната му жена се тазболя... странна работа
141
3
 
21
 
! Отговори
Това беше очаквано.. преди 3 години
...в това героично двучленно семейство да се намърда КВИД19 Честито....
140
0
 
1
 
! Отговори
Да питам нещо? преди 3 години
Кой пак пипна в ателието учебните задачи? Или орела вече му изяде главата?
139
4
 
32
 
! Отговори
Рундьо преди 3 години
нали нямаше, бе , чадо...ква стана тя сега му хльо
138
1
 
1
 
! Отговори
Да си знаете ... преди 3 години
Нещата ще опрат до момент до когато постоянните наглости на калимявките и подкрепата им за нациската фашкия както и незачитането им на какъвто и да било държавен или морален закон ще доведат до гражданска война. Аз искам да избегна това, защото тая война ще я загубите ама жертвите от нея не искам да ми тежат на мене! Има цивилизован начин и нецивилизован начин и по двата ще я загубите тая война. К'вито и пари да сте скатали, съм ви обяснил теорията си за балистичната тухла-една тухла в главата