Жена е задържана за убийството на майка си

Констатирани са счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб
Обновена: 17 фев 2021 14:10 | 17 фев 2021 14:10, Ния Христова
26
Жена е задържана за убийството на майка си
Снимка: Pixabay
Съдът задържа 36-годишна жена, която е обвинена за извършено от нея умишлено убийство, съобщават от Софийската градска прокуратура.
 
На 11 февруари К.Б. нанесла побой на 74-годишната си майка в апартамента в ж.к. "Христо Смирненски". Възрастната жена е пострадала и по-късно починала в резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото.
 
В хода на разследването са били събрани доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв. Разпитани съседи казали, че около обяд на същия ден от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.
 
Извършен е оглед на трупа на пострадалата, от който се установило, че по тялото й имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб. 
 
Обвиняемата К.Б. положила усилия да затрудни разкриването на извършеното от нея престъпление. Опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
До Милчо преди 3 години
Написаното от теб ме навежда на мисълта, че и твоята майка трябва да бъде убита!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви са тия made in China белезници, дето сте постнали... Е'си ментето.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съграждани, схванахте ли идеята на обучението, провеждано вече 30 години? Най-накрая ще се избием помежду си. Толкова свикхнахме с ежедневното насилие навсякъде, че един повече или по-малко вече няма значение. Не ни трябват мутри, не ни трябва тоталитарен режим. Ние сме вече такива в такъв режим.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редно е сега да се направи двойно опело,така е редно,да не е сама жената....
11
0
 
27
 
! Отговори
Майстора преди 3 години
Някаква награда за показана доблест и самоотверженост трябва да се даде и на съседите. Че стоически са изтърпяли да слушат два часа как убиват човек от бой, без да помръднат дори мускул.
10
9
 
14
 
! Отговори
Евроатл.ценности ?! преди 3 години
Капиталистически упадък на морал и общество.Как живеете горди европейци ?
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9 Румен Радев не управлява а любимия ти, дет е расъл в парник.Румрн Радев е главнокомандващ на армията и нищо друго. Той няма думата за нищо, не може да взима еднолични решения. Републиката е парламентарна, не президентска. А познай кой е начело на парламента? Не е Радев. Изкривен си ти целия си изкривен и затова сме на тоя хал. Идея нямаш кой какви права има и кой управлява, ама си тръгнал да ни убеждаваш нас. Ай у лево и трай, че се излагаш.
8
28
 
5
 
! Отговори
Милчо преди 3 години
Когато родиш някого на този свят нямаш гаранция че няма да те убие малко по-рано от колкото ти е генетично заложено. Майката също е убила дъщеря си, чрез генетично заложена бомба с обратно броене на ударите на сърцето. Дъщерята е осъдена на смърт от майка си, така че каквото и се е случило си го е заслужила и си го е направила сама на себе си, защото си играе с чужда съдба, и принуждава дъщеря си да играе глупава игра на живота след като е решила да се разкрачи като я засърбяло преди 35 години.
7
0
 
21
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Комшиите душат, колкото да гледат сеир и после да клюкарят. Иначе ако стане авария - аз не съм чул, не бях у дома, не ги познавам ...
6
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При Румен Радев и неговата мракобесна промяна е така, няма да ревете! Вие гласувахте, хак да ви е сега!
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не е имало толкова битови престъпления както през последните години.Дъщеря убива майка си.Родителка убива децата си.Родител убива децата си.Ей,хора,какво става?В каква държава живеем?
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пияна или дрогирана е била?Защото нормален човек не би извършил подобно нещо.А съседите,които два часа са подслушвали зад стените,защо не са се обадили на 112?
3
5
 
13
 
! Отговори
герб на ДС преди 3 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
2
0
 
20
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 години
Ще цитирам по памет диалог от книга на великият Хашек. За какво уби леля си, бе мой човек? E за какво се убиват хората - за пари!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси гадната ...