Българи от цял свят с подкрепа за родната ваксина, събират пари за БАН

НПО-та инициират петиция в подкрепа на проф. Чорбанов
19 фев 2021 14:25, Анисия Иванова
99
Българи от цял свят с подкрепа за родната ваксина, събират пари за БАН
Снимка: Сдружение "Велика Болгариа"

С петиция в подкрепа на българската ваксина срещу COVID-19, разработвана от експертен екип в БАН, българи от цял свят се обединиха в социалните мрежи, за да подкрепят родната наука. Инициативата бе поета от неправителствените организации, които ще внесат поредното изискване от суверена и до държавните институции, съобщиха от сдружение "Велика Болгариа".

"Повече от ясно е, че тези, които се правят на много загрижени за здравето ни и по цял ден обикалят телевизионните студия, за да ни убеждават в това, всъщност се правят на слепи и глухи, когато трябва да помогнем на екипа на проф. Чорбанов", пишат в петицията.

Според тях една от причините за това е, че няма да имат комисионни, на които са свикнали за прокарването на вносни препарати в България.

"Както се вижда от цялата им катастрофална концепция за мерки и резултати, през всички месеци се работеше не за здравето ни, а за чуждите вериги  чрез затварянето на заведенията, които са огромна част от малкия и средния бизнес в България. Да не говорим, че през последните 30 години България е първа по смъртност в Европа с най-много болници на глава от населението - но нико от държавните хигиенисти-лобисти не се сети за здравето ни през тези години. Защото нямаше комисионни", категорични са инициаторите на петицията. 

Те настояват институциите да подкрепят българската наука и усилията на нашите учени за създаване на универсална ваксина срещу COVID-19, за която  професор Андрей Чорбанов и екипът му алармират многократно чрез медиите.

"Властимащите  неглижират българските  научни постижения и ние като народ, доказан в световната история с открития, променили начина на живот на всички хора по света, сме длъжни да застанем рамо до рамо  с тях", допълват инициаторите.

И припомнят, че България е лидер в производството  на ваксини от 1960 г. до момента. Историята започва с доктор Сребра Родопска, която през 1948 година заминава за Париж заедно със съпруга си – специалиста по вътрешни болести проф. Ташо Ташев. Когато се завръща в България, доктор Родопска пренася ваксината нелегално и я адаптира, използвайки московския ваксинален субщам 374А.

Създателката на българската БЦЖ ваксина получава признание от световната научна общност по време на първата техническа конференция в Женева през 1956 година, като до момента тази ваксина се смята за най-добрата в света.


99
Още от Страната
Ваксината като спасение или повод за опасение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Какви са тези лекари преди 4 дни
До ЛоШо Това не е смешно, а жалко. Това е пълна измислица от чорбановците. лекарите нямат и представа за измислиците и лъжите на чорбанов и БСП.
92
0
 
0
 
! Отговори
Какво очаквате? преди 4 дни
Хората, които разбират от наука, знаят че това с ваксината е пълна измама, организирана от НСП и тези герой учени. Нали Нинова им връчи вместо 60 хил. само 30 хил. лв. Какво иска сега да налива държавата пари, за да видят дали ще има ефект върху мишки? След това трябва милиони, за да се види има ли ефект върху хора. А като се уатанови, че няма, в което ние сме абсолютно сигурни. Академик петрунов каза истината за тази измислена ваксина. Чакайте да видите кой от чужбина ще даде пари.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Проф. ТашоТашев не е ли академик специализирал в областа на храненето? Един от малкото, който заслужава тази титла.
90
4
 
5
 
! Отговори
"От умрел писмо преди 1 седмица
а от некадърниците в БАН ваксина" - българска народна поговорка.
89
5
 
5
 
! Отговори
БАН е каца без дъно преди 1 седмица
тези парразити никога нищо не са създали. Тази институция се контролира от Кремъл, като всички доценти и професори баха агенти на КГБ, а сега на ГРУ.Асистентчетата бяха доносници на КДС и манипулираха българската история . Затова на Балканите никой не уважава България, защото руските слуги от БАН разпространяваха лъжи - първо бяхме тюрки, после славяни, а сега траки. БАН е пълно с рускинчета от руското сексуално разузнаване и те му дърпат конците. Ваксините- оставете ги на ЧАСТНИ фирми! БАН-пфу!
88
0
 
2
 
! Отговори
Расимка Пастирката преди 1 седмица
Кат я направът ша я фъргат сас хартиените Фантоми....
87
3
 
7
 
! Отговори
БАН е каца без дъно преди 1 седмица
тази яловва институция никога не е допринесла с нещо за българския народ, дори на против. БАН са подбрана про-руска агентура която окепази българската история и затова никой, ами никой не ни уважава като народ на Балканите. Разработки в медицината се извършват от ЧАСТНИ фирми, а не от клатикуровци като паразититте от БАН-овците. Там е наводнено с рускинчета професорки които диктуват руските закази.
86
4
 
4
 
! Отговори
Изследовател преди 1 седмица
В БАН се прави псевдонаука ! Няма нужда да се наливат пари в хора,които искат да вземат едни пари докато си бъркат в носа ! Това са доказали вече повече от 80 г. съществуване ! Великите открития не са били плод на усилия старци или гешефтари от някакви академии на науките !
85
1
 
0
 
! Отговори
86 МРАЗИ! преди 1 седмица
Няма по голяма радост от туй, братко!
Като няма кого и себе си ще намразиш...
Но... трябва да се живее, а за това е нужна ОБРАЗА!
84
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мразя ваксърите и им пожелавам по бързо да ги посети смърта
83
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички комунисти по света в акция за "българската" ваксина.
82
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВСИЧКИ *** ПО СВЕТА В АКЦИЯ
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 82
Не някакъв а комисията по лекарствата на ЕК, дрУгарЮ червена мутра !
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чух един човек да казва, че един учен някъде написал, че ваксината на Астра Зенека е противопоказна за хора със слабоумие, така че внимавайте!!!
Аз ще си сложа "Спутник XX" като я направят!
79
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ваксината" на този, който не спря да повтаря как всички трябва да се заразят, едва ли не нарочно, пък който оживее. Не, мерси. И да е имало нещо смислено в работата на екипа му, той го дискредитира.
78
1
 
3
 
! Отговори
Тулуп преди 1 седмица
Противопоказана е за ***... Разхождат се в пространството фишеци всякакви.
Различни факалии се депонират в пространството - чудесен материал за празнословене.
77
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
важното е че Баце даде 300 млн на астразенека за ваксина, която е противопоказна за хора на 55 години
76
2
 
4
 
! Отговори
Вакса Форевър преди 1 седмица
Нашите момчета първи съобщиха, че да се направи ваксина е фасулска работа - дори разкриха как ще стане това. Направиха си сензацията.

Но после се оказа, че други направиха ваксина, изпитаха я регистрираха я и започнаха да я произвеждат и да печелят.

Нашите момчета тогава не казаха че им трябват пари.
Щото на Бойко само му кажи че ти трябват пари за да ваксинираш България, а после и другите страни по света.... И глей кво става!
75
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българи от цял свят с подкрепа за родната ваксина, събират пари за БАН

кой ви излъга, че има българска ваксина бе?
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 65: Когато се разработва ваксина, която обещава да се справи с повечето бъдещи мутации на вируса и да не отпуснеш няколко стотин хиляди, си е престъпление.