Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!

Посланикът на САЩ ще се ваксинира с цялото си семейството
22 фев 2021 18:00, Красимир Ангелов
282
Херо Мустафа: Ваксинирайте се, не вярвайте на конспиративни теории!
Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа призова хората у нас да се ваксинират и да не вярват на конспиративни теории по повод коронавируса. Тя стори това при посещение в училище в Кърджали.

Още по темата
"Теориите не са верни. Не е вярно, че ще ви се промени ДНК-то, не е вярно, че ви слагат чип. Ваксинацията, също като предишните ваксини, имат за цел да ни пазят и са нашата надежда. Вярвам, че ще стигнем до края. Просто трябва да сме там, да сме заедно и да се ваксинираме", призова американският посланик, цитирана от bTV.

Херо Мустафа посочи, че очаква да се ваксинира тази седмица с цялото си семейство и благодари на българските власти, че са осигурили дози и за чужденците в страната.

"Вярвам, че ако продължим да носим маските си, продължим да спазваме протоколите, дистанцията, миенето на ръце и се ваксинираме, ще се върнем скоро към нормалния живот. Но всички трябва да се ваксинираме", подчерта Мустафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е един голям Октопод!
191
4
 
21
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Ханъм Мустафа да си гледа краварника и да не се меси във вътрешните работи на други държави !
190
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиваксърите не разбраха че не е задължително да се ваксинират. Държавата е длъжна да осигури дози на всички, пък който иска да си слага ваксина и който не иска да не си я слага. Избора си е личен. Пък когато всичко се разпусне и болните станат десетки хиляди и местата по болниците свършат... *** си на воля. Никой няма да му пука. Избрал си да не се ваксинираш - ОК, сега като няма места ще киснеш пред стълбите на болницта и ще молиш за кислород.
189
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Херче, а чи ваксинирай ся бре. Мога да ти помогна тъй
188
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма теории,а конспиративни практики!
187
9
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Ще се ваксинирам след другаря Путин. Само на него вярвам и щом още не си е ударил иглата значи има нещо гнило. Наблюдавам внимателно събитията и дотогава ще съм пас.
186
2
 
13
 
! Отговори
Илюминатин дърт преди 3 години
Маската . С бухала. Добре ти ходи . Разбрахме намека. Госпожо. Илюминат.
185
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 194Тук изобщо не става дума за руска ваксина бе кълвач. Става дума за това че някаква тетка възползвайки се от поста който заема се опитва да ни натрапва нещо което не доказано. А като става дума за пропаганда САМО тук всеки ден се пишат по минимум 4 статии които натрапва на хората ваксините, в нито един друг сайт няма такова нещо.
184
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гражданке Мустафа Чаушева, ти ой си не на опашката за чакащи? Бегай вървят кат топъл леб, бегай, че оти ги изпустиш и ши останиш неваксинирана
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 171Защо няма мнение на Руския посланик?....Защото е посланик, а не невъзпитан нахалник, който има наглостта да прави реклама от височината на положението си!Едно време г-жа Боулън никога не е правела такива простащини! Фина, интелигентна жена, можеше да я срещнеш на симфонични концерти, без бодигардове!Това време мина...
182
2
 
3
 
! Отговори
До 194 преди 3 години
Не ти се получава
181
0
 
17
 
! Отговори
Кон аспиратор преди 3 години
Ваксината маскира симптомите. Оди разбери кой е е болен и ръси вируси.Е сега кон боб масово ще яде ли
180
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От руската пропаганда научаваме следните изключителни пиар новини. Спутник V е много търсена по света и вече е регистрирана в Габон и сертифицирана в Узбекистан и Монголия. Тази ваксина е най-големият успех на руската наука след *** на СССР.
179
3
 
29
 
! Отговори
от Австралия Сиднейй преди 3 години
Старчески дом в германия от 31 умират 8. Тези 8 са били в добри здраве без оплаквания. Почиват от 3 до 14 дена след ваксинация. Почват дела. Ваксината е на Бионтек/Файзер. В други старчески домове е същото положение. Търсете AGAPLESION Bethanien Havelgarten retirement home in Berlin-Spandau има статии и видеа на немски и англйски. Вече не могат да го прикриват нещата ескалират
178
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, НПО-та! Двамата ви платени драскачи ги помляхме грозно. Наемете си още, че не достигат. Изисквайте им и инжекция срещу тези 30 сребърника които им плащате.
177
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
госпожо хероин, не давайте акъл, ако сте на зор, набийте си всички ваксини, само не давайте акъл на здраво стъпилите на земята които не искат да са лабораторни мишки
176
1
 
17
 
! Отговори
ало там преди 3 години
Айде и губернатора мустафа взе да дава акъл. виж си вашите резултати първо - имате повече умрели от 3 войни взети заедно
175
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко дементирали мозъци има, не е истина. Не се ваксинирайте бе, някой кара ли ви? А знаете ли колко такива антиваксъри, дето са все много просветени и отричат науката, все конспирации ги гонят и т.н., та колко такива измряха вече от вируса, който уж го няма. Аз ще си подсигуря семейството с ваксина като всеки рационален човек, вие танцувайте докато в един момент не се окажете на респиратор с поглед вперен в тавана на интензивното.
174
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"не вярвайте на конспиративни теории!"Аз това и правя, и точно поради тази причина няма да се ваксинирам.
173
4
 
6
 
! Отговори
Мома преди 3 години
Моме акъл не искам,пари ми дай.