Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност

Пандемията ще изчезне, когато 70% от хората преболедуват COVID-19
457
Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Нова тв.

Още по темата

"Не бива да се забравя, че когато бяха вкарани тези ваксини, първата работа на всички фирми производителки беше да бъдат освободени от отговорност за всяко нещо, което може да се случи след ваксинация. Второто нещо - когато отидете да си поставите ваксината, вие трябва да подпишете едно информирано съгласие, с което разтоварвате от отговорност всички тези, които ви правят ваксината, което за мен, а и за всеки нормално мислещ човек, би трябвало да бъде много притеснително", отбеляза доц. Мангъров.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин.

„Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват”, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право да утрепе родителите си и баба си и дядо си, като се зарази и зарази и тях.
280
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей ваксъри, стига сте лъгали народа, ами се нареждайте на опашка за заветната генномодифицирана РНК и се успокойте най-накрая. Аз изкарах Ковид и се възстанових на сто процента. Всичко които познавам го изкараха и се възстановиха напълно. Много шум за нищо.
279
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При 3,4% срещнали се с вируса, без ваксини ще има да чакаме до второ пришествие заветните 70%. Тук се подхвърлят някакви измислени проценти за колко хора са се срещнали с вируса, след което за брой на починалите от вируса взимат официалната статистика, което е безмислица. Примерно вместо 9800 починали вируса, вземете 110000 починали от вируса и пак смятайте. Както има нерегистрирани заразени, така има и нерегистрирани починали от вируса, регистрирани като починали от нещо друго.
278
6
 
5
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Досега в България от 21 човека заразили се с вируса, 1 умира и 20 се водят възстановени. Колко са възстановени е друг въпрос.
277
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако слушаме Мангъров, трябва да пуснем еболата да се разпространи и всички да я преболедуват. Който оживее, ще живее, останалите ще дадат фира. Нали така пишело в учебниците....
276
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 226"По твоята "логика" около и повече от 120 хил. би трябвало да са "починали" от него!"При 0.5% смъртност и 30% срещнали се с вируса от населението ни, умрелите би трябвло да са около 10000, колкото и са.
275
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лекарът е невинен- това е истинатаинформираното съгласие което подписваш във уенкта за ваксинация снема отговорноста от производителя на ваксината- и стига сте го трили - не искате хората да знаят истината
274
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"0.13% от популацията средно дава фира"0.5%
273
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"умират от яд слугите на вашингтон че мангъров е прав"... че вирусът си отива през Юни 2020 ли?
272
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвам само на доказани инфекционисти за ваксините като - доц . Мангьров , колкото и да ме убеждават коремни хирурзи вьв ползата им няма как да ме убедят вьв ползата имВсе едно зьболекар да ме убеждава в ползата да си трансплантирам ново сьрце
271
8
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Дядо Соци Кат чуйш избори, алката ти се отваря.., за нови мезета , гербав памукчия.
270
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
информираното съглоасие освобождава от отговорност производителя на ваксинаталекарят няма нищо общо ама нали лекаря не е от гербавата крадлива *** е виновен
269
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
умират от яд слугите на вашингтон че мангъров е правами като искате ходете и се бодете с астра зенека дето стана *** за европа и се чудят де да я дянатда се подписваш за информирано съгласие че знаеш че се бодеш с нещо дето и тия дето го продават не гарантират какво ще се получи си е де.би.лизъмприсъщ на гербавите шимпанзета - дето са им дали едни опони точки да плюят по човеказащо швейцария и южна африка я забраниха тая ваксина бре шебеци - питайте началника си
268
12
 
12
 
! Отговори
Невинен преди 3 години
Лекарят е винаги невинен!Евалла Мънгър, машалла! Няма по-голям трепач на доверието към лекарите от теб!
267
4
 
6
 
! Отговори
китаец преди 3 години
Браво на другаря *** Нгър Че, наш човек е той !
266
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Няма проблем от моя странa" - безкрайни благодарности, доц. Мангъров, задължен съм ви за вечни времена..
265
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, бе , що не вземеш да млъкнеш най-сетне! Трябва да те осъдят за саботиране на обществетото здраве! И *** на психиалатър най-сетне, вместо да си изливаш лудостта по медиите.
264
12
 
20
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
За всички стана ясно,че според този хубостник ваксината е по-вредна от това, което изпуска уретрата на партийния председател на АБВ :-))Да ни е жив и здрав великия медик -кандидат политик!
263
6
 
9
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Комунистите са свикнали попарите да ги дробят те и да се възползват от всичко и от всички,но отговорността да я носят други!Вижда се че тоз *** е точно такъв червен и затуй набляга на това,че отговорен е съответния индивид,а не партията, държавата, народът!!Тя свърши тая червена приказка,когато се работеше по капиталистически,а те присвояваха по социалистически и не носеха отговорност за нищо!Така,че ако ти е мил жевота,се нагърбваш с отговорнос,подписваш и се ваксинираш!!
262
13
 
19
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
А който чака здраве само от пиене на чайчета,го прави на Мангърова отговорност..