Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност

Пандемията ще изчезне, когато 70% от хората преболедуват COVID-19
457
Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Нова тв.

Още по темата

"Не бива да се забравя, че когато бяха вкарани тези ваксини, първата работа на всички фирми производителки беше да бъдат освободени от отговорност за всяко нещо, което може да се случи след ваксинация. Второто нещо - когато отидете да си поставите ваксината, вие трябва да подпишете едно информирано съгласие, с което разтоварвате от отговорност всички тези, които ви правят ваксината, което за мен, а и за всеки нормално мислещ човек, би трябвало да бъде много притеснително", отбеляза доц. Мангъров.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин.

„Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват”, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
10
 
19
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Е докато такива като тоя каскет ги поставяте на пиедестал няма да се оправите.Кофти семка сте...
260
14
 
14
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
На този партията, в която са го записали, не я одобрявам никак, меко казано. Обаче казаното от него за ваксините, си въобще, е 100% вярно. Това пише в учебниците по медицина. Точка. Ще се радвам, ако го опровергаете не с минуси, а с МЕДИЦИНСКИ АРГУМЕНТИ.
259
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей я панайрджийската ***, която разкарват от година от студио в студио, за да го ползват после в политиката....Когато нямаш достойнство, чест, колегиалност, но си "доцент", обещал да си скъса дипломата, ама не го правиш, понеже, както казах, нямаш грам чувство за чест!
258
6
 
12
 
! Отговори
Дезинформатор преди 3 години
Този *** е част от хибридната война! Аз се ваксинирах с Пфайзер и такова листче не съм подписвал!!!
257
3
 
21
 
! Отговори
ханди преди 3 години
Винаги, когато ви приемат в болница или трябва да ви се извърши някаква медицинска манипулация или интерванция, ще поискат от вас до популните декларация за информирано съгласие или в скучай че не сте на себе си, ще поискат това от вашите роднини.За най-разпространени операции, сливици, апандисити, коронарографии и подобни. Казат ви, трябва да се направи еди какво си - подпиши че си съгласен. Също трябва да подпишеш че не боледуваш от СПИН. Вече ако имаш СПИН, не знам какво правят...
256
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров *** гаден защо така не говореше когато трябваше да бием по 10 ваксини на година на децата.
255
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека бъдем реалисти. До края на тази година не можем да очакваме 70% от световното население да е преболедувало или е ваксинирано за COVID-19. Особено пък в България, където желаещи за ваксинация няма. Така че сериозен спан на заболелите в световен мащаб не можем да очакваме скоро.
254
13
 
16
 
! Отговори
Нема страшно преди 3 години
Който не се ваксинира, отговорността за заболяването му се носи от Мангъра.
253
8
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 3 години
мангъра- президент! Румен фонтана ще мине 1% и сопсидията е осигурена..това е целта на занятието
252
15
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво всъщност невярно е казал? Ми така е - всеки си избира какви химии да ползва на своя лична отговорност. Кое не е така?Никой не ви е обещал да отговаря при негативни последици до сега. Никой не ви и спира да се бодете. Вървете. Ние на вас разчитаме. Човечеството се нуждае от доброволци за медицински експерименти.
251
1
 
17
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
А изобщо някой носи ли отговорност за нещо?
250
8
 
14
 
! Отговори
факт преди 3 години
7-8 пъти ми се е налагало да посетим Пиригов по спешност с децата. Налагалао се е да ги гипсират, шият, лепят, снимат на рентген, и да им поставят инжекция против тетанус и никога не са ми искали т.н. информирано съгласие. При поставянето на ваксините от ден първи и реимунизациите - също.
249
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като чуя/прочета такива квалификации, като в пост 298, веднага отписвам автора им като нещо, чието мнение не следва да се взема предвид. То обижда, без да съумее да вникне в нечие изказване и смисъла на текст. Първосигнално. Необмислено. Грубо.
248
20
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се бе, мекотело! То е ясно, че всеки си носи отговорност какво прави в този живот. Само не знам кой носи отговорност за лансирането на твоята гнусна персона...????
247
16
 
31
 
! Отговори
тупаК преди 3 години
Тоя е нагледен пример докъде може да стигне човечеството, ако не беше изобретило презерватива!
246
8
 
14
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Имам всички стандартни ваксини - нито аз, нито майка ми на времето сме подписвали "информирано съгласие". Що тЕй? Иначе за имунитет ще има да си почакаме май до края на света. *** тогава няма да има значение сякаш...
245
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доцент Мангъров - Премиер !!!
244
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За една гпдина в България има 3,5% изкарали вируса или ваксинирани с две дози. За да стигнем 70% колко години ще са ни нужни, 20 години ли? Имунитета в този случай не е вечен, а трае няколко месеца. Преболедувалите в началото и средата на миналата година, сега се заразяват втори път. 70% е достижимо само с ваксини, като броя на ваксинираните трябва да е над 100000 на ден, най-добре ок0ло 200000.
243
35
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда Мангъров е един от най-нормалните и обективни медици в тази държава.
242
13
 
15
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Защо на наша отговорност? Вие давате зор И насилвате населението да се ваксинира! Добре се измъквате!