300 лв. наем и тайният купон в апартамент е осигурен

Изкушаващи оферти примамват с обещания за цени „по джоба“ и отлична хигиена
24 фев 2021 07:02, Елка Василева
66
300 лв. наем и тайният купон в апартамент е осигурен
Снимка: архив, БГНЕС

300 лева на вечер ни излиза наемането на жилище за тайно празненство по време на пандемията, пише „Монитор“. Това е една от алтернативите младите да могат да се събират и да се веселят в компанията на познатите си въпреки забраната за събирания на над 15 души и затварянето на кръчмите и дискотеките.

Изкушаващи оферти за цял апартамент под наем примамват зажаднелите за забавления с обещания за цени „по джоба“ и отлична хигиена. Според онлайн обява в специализирана платформа за краткосрочно отдаване под наем нощувката в апартамент с четири спални в центъра на София ще ни струва 244 лв. Жилището е с капацитет 11 души, като разполага още с две бани и две кухни. Допълнителни такси обаче покачват крайната му цена до 309 лв. на вечер. В ценоразписа се включва още сума за почистване в размер на 20 лв. и такса за ползване на услугата в платформата, която е 45 лв.

Както при резервацията на нощувка в хотел, така и в този случай трябва да се обърне специално внимание на правилата за отменянето им. В случай че купонът пропадне, а вече сме предплатили, в много от местата ще ни върнат единствено таксата за почистване.

Наемането на жилище за една вечер ще ни излезе с 63 лв. по-евтино в Пловдив. За апартамент, който събира 12 купонджии, ще броим общо 246 лв. От тях 210 лв. ще отидат за нощувката, а 36 лв. доплащаме за услугата по наемането. Получаваме предварително заплатената сума обратно единствено ако се откажем от резервацията си повече от 24 часа преди деня на настаняване.

Със затоплянето на времето мрежата се „наводни“ и с предложения за купон до зори в апартамент край морето. Празнуваме края на сесията, рожден ден или без повод в слънчев Балчик срещу 194 лв. на вечер. Цената на мястото „удря“ близо 300 лв. след доплащането за почистване и услугата – общо 90 лв.

С цел привличане на повече клиенти и ограничаване на последствията от пандемията върху сектора краткосрочно отдаване под наем на жилища от онлайн платформата въвеждат пет стъпки за по-обстойно почистване на обектите. Сред тях са дезинфекциране на повърхности, използване на одобрени почистващи продукти, цялостно почистване, носене на маска и ръкавици от екипа по почистването, пране на всички чаршафи и спазване на допълнителните местни указания.

Все по-разпространено е и наемането на зали за партита. Така например в столицата можем да резервираме голямо помещение за 50 души, макар че ограничението по време на пандемията е до 15 човека, срещу едва 80 лв. на час. Колкото повече купонясваме в зала, толкова повече пада таксата на час. Цената на вторите 60 минути пада до 70 лв., резервацията за цяла вечер пък е четири стотака.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
0
 
! Отговори
Кольо преди 3 години
Одобрявам тези купони. Имам младя жена и тя ходи. Много е доволна. Аз не ходя да не ме хване вируса. Лягам си рано.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво разбрах аз, или какво ни казват със статията.Правете си купони колкото искате, от мрак до зори. се, пийте, пушете стига да сте до 15 души е разрешено(което за купон е напълно достатъчно).Аз така го разбрах не казвам дали е редно или не.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питайте малкия Радев как се прави
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките комшии........!!!
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди години такива чалгарски купони по апартаменти тормозеха по нощите цели жилищни кооперации.Мислех че са отминали тези глупотии.То трябва ваксина и против Чалгавируса,че види се той е по-опасен и вилнее вече 30 години у нас.
49
8
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
еми после се чудим защо допреди месец беха с 3000 заразени на ден и 250 умрели/дневно. Еми м-р-е-т-е сега, какво да ви кажа. Даже ще има повече място за нас-нормалните. Българина е гьонсорат който не иска да спазва правила. Затова и м-р-е в болниците и маже асфалта по пътищата. Щото е най-отгоре. Ама го заравят най-отдолу.
48
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Ейй, каква инфлация! Едно време Юда платил 30 сребърника за Тайната вечеря, а сега - 300 лв. ...
47
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шопска логика - щом не мое да се види, значи не съществува. Шопо не види вирус. Вирус значи нема. Шопо толкова си може и затова ще го управляват *** Техноимпекс, Слави, Бареков, Шиши, Отровното Трио, Радев, Божков и т.н.Шопо здрав като вол. Държи и на вирус и на всяко управление.
46
3
 
7
 
! Отговори
Веско преди 3 години
До ЧокоБраво! Последното изречение показва, че има още здравомислещи хора. През всичките ми познати или поне член от семейстават им прекараха вируса. Повечето даже не се закашляха. Здравата имунна система го преборва без проблеми. Останалите да се пазят!
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до кога ще занимавате хората със глупости.преди години в Китай са избивали масово врабчетата като виновници за глада.
44
0
 
9
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До Анонимен 44В такива помещения се прави групов секс и оргии.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, нещо не схващам... Нали до 15 човека не е проблем да се съберат на закрито за празненство? В статията се споменава за апартамент за 12 човека т.е. някой е дал пари за наем на апартамент, вместо да си покани приятелите вкъщи, при условие, че са под 15 човека??
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А съседи нямат ли тези апартаменти? Или са в гората?
41
24
 
9
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
По този начин дъщеря ми си отпразнува рождения ден преди няколко дни. Събраха се 15-20 млади хора, поръчаха си кетъринг. Стана страхотен купон. Призовавам към бързо отпадане на всякакви мерки и възстановяване на нормалния живот. Който го е страх да носи противогаз но да не съсипва бъдещето на децата.
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да си наеме помещение.Какво ще прави в това помещение е негова работа.
39
14
 
5
 
! Отговори
Златан Чекмеджанов преди 3 години
Какъв вирус бе? За първи път чувам подобно нещо ,нито съм виждал ,нито съм чувал ,нито съм се сблъсквал .Не мога да повярвам ,че толкова хора вярват в несъществуващи глупости!И на всичко отгоре се и ваксинират !Айнщайн ,ако гледаш там отгоре за сетен път се потвърждава теорията ти за веслената и човешката глупост!Респект Айнщайн и поклон!По -скоро бих повярвл в Торбалан отколкото на тази измислена ЩУРОТИЯ!
38
12
 
8
 
! Отговори
Купонясвайте младите преди 3 години
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви ограбват и съсипват живота алчни управници използваще стари и болни хора за които по природните закони са си пътници и трябва да дават път на младите. Младостта бързо отминава с нищо не могат да компенсират лишаването на младите да изживеят единственият щастлив, но кратък период от живота.Пенсионерски списъци със смъртници хора които са обречени да си отидат заради тях да съсипваме всичко държава и младините на бъдещето поколение.
37
2
 
4
 
! Отговори
А преди 3 години
"четири СТОТАКА" - това трябва да е адски срам за преподавателите Ви!
36
10
 
6
 
! Отговори
Веско преди 3 години
До Анонимен 39Мен лично, точно това противорече в психозата която ни залива от екрана, ме прави скептичен към "мерките". От една страна вируса беше страшно заразен, гробищата задръстени, всяко семейство е срещало вируса и има роднина починал в мъки. И от друга страна, ежедневно се събират групи хора, които някак не са впечатлени толкова!? Пък може и да бъркам и да са се събрали за ритуално самоубийство с вирус!
35
6
 
17
 
! Отговори
Хубаво е да има преди 3 години
Да има такива партита страхотни са. Също и стават и за групови секс купони.