От туристическия бранш: Успех за сезона единствено с ваксинация

За вътрешните екскурзии няма изискване за PCR тест
25 фев 2021 12:46, Елка Василева
13
От туристическия бранш: Успех за сезона единствено с ваксинация
Снимка: архив, БГНЕС

Зимният сезон за съжаление наистина беше тежък, почти опустошителен, с изключително малко посещения от чужденци. Това коментира Павлина Илиева от Асоциация "Бъдеще за туризма" пред БНТ.

„Нашият успех за сезона върви единствено с ваксинация и ваксинационен план, иначе няма никакъв шанс“, каза тя за предстоящия пролетно/летен сезон.

Още по темата

Илиева допълни, че все по-често се поставят условия за ваксинация от страна на чуждестранните партньори, а от друга страна желанието на бранша е служителите също да бъдат ваксинирани.

За вътрешните екскурзии и пакети в страната, които се възстановяват от 1 март, няма да има изисквания за PCR тест, обясни Илиева. Ще има съответни правила за най-голяма сигурност при работа, допълни тя.

Нашето желание е да отпадне изискването за PCR тест на тези, които вече са ваксинирани. Дали това ще се случи, зависи от медицинската експертиза, каза още Илиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ок бе ама няма ваксини
12
0
 
11
 
! Отговори
И аз ! преди 3 години
До Читател 9 Напълно те подкрепям ! Не вярвам на нищо което се казва ! Ако искаха да ни помогнат, имаха над 30 години в които да направят нещо в помощ на хората ! А сега изведнъж , рязко дайте да ви спасим ! Ха !
11
0
 
3
 
! Отговори
Христов преди 3 години
Ваксини няма. Ние малко по-късно след света.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА не стане накрая , който не е ваксиниран , нама да ходи на избори .С тези строеви ваксинации , на такова ми намирисва
9
1
 
24
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Вече окончателно реших да не се ваксинирам. Щом всички медии тръбят за доброволно-задължителна ваксинация значи има нещо гнило.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ваксините свършиха
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е вече да се признае целта на пландемиците - да се ваксинира населението на света задължително с техните отрови, които ще доведат само да познатите на тях и целени от тях последици. И това НЕ Е конспирация. Това е реалността. Видна още от месеци. Ковид фашизъм на фармацефтичните фирми. А те са собственост на световните господари, които си играят с хората.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали не бяха задължителни ваксините? Тогава вървете на Пунта си Кана!!!!!!
5
2
 
21
 
! Отговори
някой преди 3 години
А сега четохте ли статията със заглавие, че доктор Симидчиев развенчава поне 10 мита за ваксините? И единият от тези митове е, че който е ваксиниран не можел бил да пренася вируса и съответно не можел бил да заразява и, видите ли, вълшебните "зелени паспорти" го освобождават от скъпите иначе PCR тестове!!!!Ами истината е, че никой не знае доколко си заразен и доколко не, след като си ваксиниран. Така че всеки сериозен учен или лекар ще каже че това са бабини деветини!
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, голямо натискане, голамо промиване на мозъци!Че то това е една от причините, които най-много отблъскват хората.Да хубави неща, ако са наистина хубави, не се налага натискане. Тука се сблъчкаха от ваксърска пропаганда. Единственият правилен въпрос в случая е: Кой и колко печели от това?Другият - останалите какво и колко губим?
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе,с ментета ,за които ги няма ,Ко става министри депутати ,и евродепутати все още не са ваксинирани ,а постоянно на 5 мин.ни казват че е нужно да,се ваксинираме )
2
0
 
25
 
! Отговори
mery преди 3 години
Туристическият бранш трябва да се научи да разчита на вътрешния туризъм, а не да чака само чужденци. Ако искат да оцелеят трябва да направят цените си поносими за българите и ще продължат да работят.
1
1
 
27
 
! Отговори
Това преди 3 години
Което предлагат от туристическия бранш е противоконституционно и в разрез с приети документи от НС за абсолютва доброволност при ваксинирането. Къде е КС да се самосезира за ограничаване правата на гражданите при ваксинацията. Това граничи с медицински фашизъсм. Абсолютно ограничаване законови права на човек да работи, да се предвижва свободно, да контактува! Пресетанете с този подход. Няма да намерите кадри за сезона!