Пробите за алкохол на Тайгър Уудс са чисти

Инцидентът не е престъпление, каза шериф пред медиите
25 фев 2021 12:15,
10
Пробите за алкохол на Тайгър Уудс са чисти
Снимка: БГНЕС

45-годишният американски голфър Тайгър Уудс не е бил нито пиян, нито дрогиран и няма да му бъде повдигнато обвинение за катастрофата, при която колата му излетя от пътя и се преобърна, съобщи "Сън", цитиран от ДарикНюз. Той бил в съзнание и много спокоен, споделиха на пресконференция от шерифската служба на окръг Лос Анджелис.

Уудс бе измъкнат от колата, след като пожарникарите срязаха ламарините. Той бе транспортиран в болница и спешно опериран.

Още по темата

Лекарите казаха, че Уудс е имал фрактури в горната и долната част на пищяла и фибулата - което означава, че счупванията са довели до раздробяване на костите. Хирурзите са укрепили счупванията с метални винтове и щифтове.

На пресконференция в сряда сутринта шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева потвърди, че Уудс няма да бъде подведен под наказателна отговорност за инцидента.

"Ние не обмисляме никакви обвинения в тази катастрофа", каза той. "Това остава инцидент, инцидентът не е престъпление", каза шерифът.

На въпрос дали на мястото на инцидента са направени тестове за алкохол или не, Вилануева каза: "Той беше трезвен - няма доказателства за алкохол, няма доказателства за каквито и да било лекарства или наркотици."

Шерифът добави, че в превозното средство има черна кутия, която ще бъде изтеглена, предполагайки, че "скоростта може да е фактор за този инцидент".

Съобщава се, че Уудс е закъснял с около 30 минути за среща със звездите от НФЛ Дрю Брийс и Джъстин Хърбърт за урок и фотосесия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Кой е този коминочистач?
8
0
 
3
 
! Отговори
Оттам преди 3 години
В Щатите не си задължен да даваш проба за алкохол ако полицията не реши , че има нужда. За тях важи теста да излезеш от колата си и да вървиш по права линия. Това е високо технологична държава , ходенето по права линия е напълно достатъчна. :)
7
3
 
5
 
! Отговори
Политкоректно преди 3 години
До Анонимен Щом не се му взели проби за алкохол и нарконици на място,веднага....,работата намирисва. Самоооо....,че е тоя е от привилигированите чалцинства и явно полицията е постъпила политкоректно съобразно ценностите на Памперсния президент и Камилата.
6
0
 
5
 
! Отговори
В БГ преди 3 години
Тука винаги има за какво да те хванат!Веднага ти лепват клаузата по подразбиране: "Шофиране със несъобразена скорост"
5
0
 
3
 
! Отговори
Бивша приятелка преди 3 години
Да му отрежат чурката,че си пада голям еблю.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пробите за алкохол са чисти, т.е. няма кръв и други примеси.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и какво ни интересуват разни хамерикански знаменитости...нещо научихме ли, обогатихме ли се или само драскачите отчитат активност пред залюпените си шефове...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... заспал е. това вече коя поред катастрофа му е? третата?
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ПСР-а как е?