Борисов: България преговаря с Гърция и с Франция за ваксини назаем

18 500 000 ваксини сме платили, после ще им ги върнем, заяви премиерът
28 фев 2021 19:25, Нели Христова
98
Борисов: България преговаря с Гърция и с Франция за ваксини назаем
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви, че в момента се преговаря с Гърция и с Франция, за да получи страната ни ваксини назаем

„Имат забавяне във ваксинирането или хората, за разлика от България, няма опашки за ваксиниране. Да ни  дадат сега на заем, за да не прекъсваме ваканционния план като свършат ваксините, защото виждате – свършат, спираме за един-два дена, идват, веднага пак почваме. А пък ние 18 500 000 ваксини сме платили, после ще им ги върнем“.

Гражданско сдружение ДЕН ще подкрепи ГЕРБ на парламентарните избори .  Това декларираха Мехмед Дикме, Орхан Исмаилов, Гюнер Тахир и Нуридин Исмаил от Сдружението по време на среща с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. . Мехмед Дикме подчерта, че мюсюлманите у нас трябва да имат своето представителство .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
10
 
! Отговори
Франция и Англия преди 3 години
Най-големите врагове на България (на запад)................но Бойко вместо да чете история навремето е ритал топка и е чел "Винету"!!!
42
4
 
9
 
! Отговори
ббб преди 3 години
"идват, веднага пак почваме" - И той ваксинира разбираш ли. Супермен не ами незнам какво....
41
3
 
10
 
! Отговори
Франция преди 3 години
Франция и френското лоби.....................много вредни за България...........заради тях закрихме работещи блокове на АЕЦ - Козлодуй, за да може Румъния да ни измести от пазара на ток.................енергия от френско-канадски реактори с тежка вода в Румъния!!!Ей..............Бойко, който те хване, всеки те клати!!!
40
5
 
9
 
! Отговори
Гърция преди 3 години
Гърция...........наследник на Византия............вековен враг на България..............гърчолята винаги са ни цакали, сега щяли да ни помагат................това е поредната герберска дивотия!!!!
39
3
 
12
 
! Отговори
22 преди 3 години
Не беше ли дето даде нашите на "братята македонци"? Сега ще преговаряме и ще молим за ваксини за нас?!ТОВА СЕ КАЗВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА!
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора слагат минуси на добри коментари! Платени ли сте? Отворете си очите, цари хаос с ваксините. Платени или не, няма ваксини, то и да има чудо велико! Аман от коридори, честно! Ясно е, че и с ваксини няма да има нормален живот! Нооо, The show must go on!
37
4
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Е що така бе Боко , нали си платихме нашите -къде са .Защо другите държави имат ваксини , а ние нямаме .
36
5
 
9
 
! Отговори
??? преди 3 години
Гърция и Франция ли...............най-големите врагове на България!!!От тях ли чакаме помощ..................само Бог може да ни спаси!!!!
35
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Боко му дай само в борчове да ни вкарва и да пълни долапа.
34
7
 
13
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Плаща предварително,после търси назаем? Казах ви,че е психичноболен ..
33
6
 
13
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Все заеми иска. И не спря да краде ...Ай сиктир!
32
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка купена и поставена ваксина - пирон в ковчезите на бабите и дядовците ни, които умират със стотици след "ваксиниране", но това се укрива, цензурира и игнорира. Вижте VAERS в САЩ. Нещата са потресаващи.
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По всички показатели ги бием византийците само ваксини имат повече.
30
4
 
6
 
! Отговори
Пример за смотаняк преди 3 години
Ето цитат на много *** и *** човек от България, който дори има право да гласува въпреки умствената си ограниченост.""Е как сте ги платили, нали бяха безплатни?""ДА ТИ ГО КАЖА КАТО НЕ РАЗБИРАШ. НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ХАРЧИ ПАРИ И ТЕГЛИ ЗАЕМИ ЗА СМЕТКА НА СЪБИРАНИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА. ДЪРЖАВНИТЕ ЗАЕМИ СА ПАК ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД ДА ИЗПЛАЩАТ ЗАЕМИ И ДЪЛГОВЕ.
29
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка купена и поставена ваксина - пирон в ковчезите коспираторски.
28
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво са похабени милиони левове за милиони излишни, нежелани, безполезни "ваксини"? Да поръчаме и няколко милиона обувки 52ри номер, ей така, да има резерв?
27
12
 
4
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Ваксините са най-доброто срество срещи ковид и ЕС знае най-добре да нареди на правителствата колко да купят, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо.
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще правим с 18 500 000 "ваксини"???? Деля го на две, и получавам по две промушвания на 9 250 000 човека? Ми то няма толкоз бе...._______Досега ревем, че не искаме ваксини!После, чакаме на опашка.После, ревем че няма ваксини.После, че искаме избор.Сега ревем, що е поръчано повече от нужното.Българска му работа...
25
1
 
6
 
! Отговори
моля? преди 3 години
Много странно ми звучи това, че мюсюлманите в България трябвали да имат свое представителство ..?!Ние да се делим на малцинства, на сексуална, верска или ... друга основа, но това противоречи на всякаква логика!
24
8
 
4
 
! Отговори
Американ преди 3 години
България, както обикновено, пак не си е свършила работата като хората.