Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АсенЕдно оръжие не е задължително да е смъртоносно. Не забравайте как войниците на Самуил бяха върнати в България слепи защото това за държавата е по-голямо бреме от това да ги бяха просто убили на бойното поле. Едно оръжие може да цели дългосрочни икономически щети, а не просто няколко хиляди пълни чувала.
255
8
 
21
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Още преди 1 година, когато всички изпаднаха в паника, аз четях внимателно цифрите. На 100 заразени смъртността никога не се качи над 20, 80 биваха излекувани с наличната медицина. Още тогава проумях, че не е чак толкова страшен, колкото се опитват да го изкарат. На явно идеята е била да ни сплашат. Защото уплашени хора не мислят трезво. И лесно могат да ни накарат всичко да правим. Диктаторите винаги са сплашвали. Хитлер е сплашвал чрез Гьоринг и Гьобелс, а Сталин - чрез прокурора Вишински!
254
8
 
8
 
! Отговори
dodger преди 3 години
стига сте давали микрофона на сулю и пулю
253
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който не вярва във вируса и не се ваксинира въпрос на време е вируса да го опровергае.Като се срещне с него друго че запее-по скоро заплаче!Така,че ваксинирайте се и не говорете глупости.Ако се разболеем дори и да не постъпим в болница 14 дена затвор в дома не са за предпочитане.А 1000 лева за лекарства?По добре стях да си купим нещо друго.Ваксината е без пари,лечението е скъпо.
252
3
 
1
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Висшист започал да говори , за да уговори някаква игра значи е в беда . Учен да те защити от " селските черти " и " градските мечти " значи , че греши , защото най-голямата беда е планетната мечта . Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2014).
251
2
 
18
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Най-некадърното оръжие е явно. Данни от Роберт-Кох Институт и от Джонс Хопкинс, смъртност при хора под 40г. 1 на 10 000 заразени, до 60г. 1 на 1000. Шанса да умрете от мързел е по-голям. Виж ваксините, времето ще покаже ;).
250
12
 
10
 
! Отговори
Начев KAPUT! преди 3 години
А шефът на руското разузнаване Нарижкин заяви пред цял свят, че вирусът не е създаден лабораторно. Начев да не плаши българите!
249
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За биооръжието съм съгласен, но за използването на още по-силното биооръжие - ваксините, не съм съгласен. Според мен точно там ще е ударът. Нали илюминатите трябва по някакъв начин да унищожат държавите, за да има световен ред. Измислили са го така - ваксинки с отрова през задната вратичка, след като измрат маса хора - оцелелите правят революция, избиват правителства, и после се обявява новото световно правителство. С една дума - сами си се*ем в гащите, като въобще позволяваме да ни ваксинират.
248
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
Слушайте и четете бай ви SS той ги разбира тез работи.Поне ще научите нещо!!!
247
1
 
22
 
! Отговори
SS преди 3 години
Какво е предназначението на вируса (според мен) Заразяване на населението!Натоварване на здравните системи на държавите,Заразяване на военни подразделения,Срив на доверие в правителствата,Срив на нац,икономики.Обезлюдяване на големите градове(не можа да се получи)Създаване на масова психоза.( на 100процента) и опит за поставянето на народа в тесни рамки като ваксинирането.
246
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудят се само как да ограничват правата на хората и да трупат печалби.Ще съсипете държавата ако затворите.
245
2
 
21
 
! Отговори
SS преди 3 години
Това ,че вируса е биологично оръжие,го говоря от март 2020 когато затвориха държавата.Това че имал ниска смъртност за биол.оръжие не е вярно.Той е направен да мутира.Истинското му предназначение обаче е да заразява.Той е като АК-47.Не е много точен,но го бива да ранява и осакатява(разбира се и убива) Пълни болниците,натоварва здравните системи,създава паника и така нататък.
244
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво професоре за точните думи. Биологично оръжие за прочистване на територии,биологично оръжие което на некои носи огромни печалби с РНК ваксините за още по сигурно прочистване на територии. Това може да бъде измислено само при капитал- фашизма за нов световен ред.
243
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже в последните 100 години естествения подбор е сведен до минимум се наблюдават интересни индивиди и цели общества. Вируса ще попрочисти малко от нетърпеливите да ходят на бар и ресторант и други без чувство за самосъхранение. Човеците нямат естествен враг и самозабравата води до самоунищожение. Малко ще послезем на земята, ще поносим маски, малко ваксини и ще стане работата.
242
8
 
7
 
! Отговори
RYSE преди 3 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....
241
0
 
9
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 3 години
"Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие."Съобразил ли е това мнение с колегата си от ГЕРБ д-р Симидчиев? Да не му дърпат ушите!
240
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро мероприятие срещу глобалното затопляне.
239
0
 
11
 
! Отговори
Grinpise преди 3 години
Това е екологично оръжие - преустанови полетите, унищожи авиокомпаниите (Lufthansa, KLM, Airfarance...) и производителите на самолети: Boeing, Airbus...
238
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде мога да си намеря документ, че съм го изкарал, който да се признава в ЕС?
237
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е това биологично оръжие с ефективност 0,3% бе, ***?