Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения“
28 фев 2021 10:19, Елка Василева
405
Проф. Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви директорът на болница "Света Екатерина" проф. Генчо Начев пред БНТ.

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените мерките отново ще бъдат затегнати.

Още по темата

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. Когато се отиде само в едната посока, това винаги е грешка.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие. Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни.

„Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения“, каза професорът.

Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения, отбеляза проф. Начев.

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие.

По думите му досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
2
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Вече се появи един сайт, който дава 1 милион долара на този който научно сам докаже съществуването му. Автора не трябва да е анонимен и да се позовава на чужди материали.
335
0
 
4
 
! Отговори
Аньо Нименов преди 3 години
Познавам много готини, кадърни, велики лекари, но никой от тях не заема директорско място. Най-вероятно това право е отредено за хора, които лесно могат да се откажат от обществено-приетите принципи в името на нещо друго.
334
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да се радваме, че не сме по зле, тъй като света познава и по лоши пандемии (испанския грип)
333
3
 
4
 
! Отговори
Военен брокер преди 3 години
Имало един нормален в елита на България.Честита Баба Марта професоре.
332
0
 
5
 
! Отговори
не вярвам преди 3 години
Не вярвам на индивид, който изгони Чирков и обсеби рожбата му. Разпространява небива лици за да си оправдае парите и да го галят руснаците по главицата. Жалко е ....
331
1
 
9
 
! Отговори
Края на дните... преди 3 години
Вируса не излезе толкова "качествен" колкото очакваха теа дето го поръчаха. Човешкия вид излезе корав.Сага ще пробват с трета световна или див фашизо-комунизъм като изземат имотите на хората.Почва се -чстните съдии могат да ви вземат имота ако имате дълг и не знаете за него без проблем още от сега.Викате нямам дългове ?Имате, имате -технически паспорт имате ли ....
330
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
И на тоз' звездите му говорят !!!Въз основа на какви доводи заявява, че вирусът е създаден в лаборатирия - че бил сложен - "Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни."С подобни доводи през средновековието са изгаряли хора, които не разбират !!!
329
4
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До тулупСега чакаме да напишеш чиповете във ваксината на Бил Гейтс с какво се захранват, с кой модел на Windows работят, както и за кемтрейлс, Рептилите, Масоните, Илюминатите и напоследък забравеното от вас, слаб0умниците оръжие HAARP с което американците промениха климата и предизвикват земетръси :))) Оххххх, леле майко, ще умра от смях
328
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Леле, вярна излезе приказката: "Като се гледам какъв съм инженер, по-добре да не ходя на лекар" :)))
327
1
 
7
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Ако все още съществуваше ВАК (Висша атестационна комисия) на тоя би трябвало да му отнемат професоратурата.
326
4
 
5
 
! Отговори
тулуп преди 3 години
всички знаем, че е лабораторно създаден. лаботарорията в ухан е на бил гейтс. ваксината едната пак негова..............и к,во сега?
325
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо всички гнусари са в ГЕРБ ?
324
1
 
7
 
! Отговори
фОКС мЪЛДЪР преди 3 години
Не само че е изкуствено създаден, ама май му помагат да се разпространява, знам за семейство в голям наш град, които бяха много наплашени от пандемията от месеци не са излизали от къщата си, нямат контакти, от вкъщи си работят, фанатично дезинфекцират всичко от външният свят и накрая пак ги пипна вируса, изкараха си го и сега са добре, по важното е че съм чувал и за други подобни случаи. Нямам идея как става това, може би трябва да погледнем към небето. Истината е някъде там !
323
2
 
5
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
До OMG_LuckerИ как точно очакваш да контролират един непознат вирус, от който на докторите им настръхнаха косите, че не реагира адекватно на лечението или мерките, както останалите вируси ? Много ясно. че ще е с малки стъпки и натрупване на опит. Няма да ги оставят като в Китай да се натръшкат, а после рязко да изчезнат.
322
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ААА, сетила се Мара да се побара след година и половина чак, ние това от кога го повтаряме, а този си е чесъл мъдите през това време
321
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой кво иска да верва и да му се внушава. Заблудата винаги е ходела по хората, по животните - никога.
320
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се че е, планирано и внимателно изпълнено, за да се контролират хората, и за да се подчинят икономически, най-вече. Те дори не си пожалиха своите - сатанинския холивуд сгъва сергията, увеселителните им паркове са пред фалити, музикалната индустрия също. Ако могат и искат да жертват толкова верни слуги, в лицето на холивуд, дисни и подобните им педфилски мрежи, представете си какво за нас са подготвили.
319
4
 
12
 
! Отговори
Флекс преди 3 години
76 000 лева заплата .Ето това е сигурно. Всичко друго е Дрън Дрън .
318
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама разбира се, че е биологично оръжие! Ако това е вярно, то сигурно Путин го е произвел в същата лаборатория, в която е създал и Новичок!
317
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак няма да се ваксинирам