Радев вече не е под карантина, тестът му е отрицателен

Президентът се изолира заради съпругата си
66
Радев вече не е под карантина, тестът му е отрицателен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От днес президентът Румен Радев възобновява работните срещи в своята програма с изтичането на срока на наложената от РЗИ-София карантина и направен тест за коронавирус, който е с отрицателен резултат.

Радев беше под карантина заради положителен тест на съпругата му Десислава.

Днес на "Дондуков" 2 президентът се срещна с председателя на Държавната агенция за научни изследвания и иновации Мартин Дановски.

Сътрудничеството в сферата на иновациите и научните изследвания е ключово за реализирането на целите за свързаност в областите енергетика, транспорт и дигитализация на инициативата "Три морета", заяви държавният глава.

Обсъдена беше идеята за създаване на мрежа от агенции и органи в областта на иновациите, функциониращи на територията на държавите участнички в инициативата. По думите на президента подобна среда на сътрудничество и обмен на опит би могла да мултиплицира потенциала на страните от "Три морета" да планират, гарантират финансиране и реализират високотехнологични проекти в по-голям мащаб.

На срещата бе предложено Агенцията да съдейства и за идентифицирането на ключови национални проекти в областта на науката, образованието и иновациите, които да намерят реализация в рамките на инициативата "Три морета". По думите на българския президент засилването на този акцент на инициативата ще мотивира българските млади специалисти да развиват потенциала си в страната и едновременно с това да допринасят за визията на "Три морета" за добавена стойност и трайно повишаване на стандарта на живот в Централна и Източна Европа.

Президентът Румен Радев посочи, че събитията, съпътстващи провеждането на срещата на върха на инициативата, ще създадат възможности за привличане на сериозен инвестиционен интерес към български проекти и чрез сътрудничество с големи технологични компании.

Председателят на агенцията Мартин Дановски изрази принципното съгласие за намиране на ефективни начини за партньорство в рамките на "Три морета".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
30
 
! Отговори
Радев преди 3 години
IQ-тест отрицателен
32
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велик президент, гърбавите като минават покрай президенството и си покриват лицата с маски да не ги разпознаят и отричат хората.
31
4
 
31
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
Да се чете вместо PCR-тест, IQ-тест. И ака имаме верния резултат за теста. Тамън без него известно време беше приятно. Сега ще докаже резултатите от теста че са верни като се изтъпанчи на Шипка да дрънка глупoсти, като миналата година. Само че тогава уж нямаше вирус, а сега тая няма да се получи.
30
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо да се не показва .........
29
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев никога не е бил положителен.
28
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един път размаха юмрук геробовидните десет пъти оцапаха памперсите, ако размаха една чепата тояга къде ще се криете по гори и сокаци ?
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо когато аз бях с положителен тест а съпругата ми с отрицателен и тя беше в карантина ??? За президента може за обикновените хора не може ...
26
2
 
34
 
! Отговори
Естонците преди 3 години
Идем, идем. Беж Муунчоо да бягаме
25
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е отрицателен, а не теста !
24
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може вече да мандахерца юмрука си пред президенството!
23
7
 
40
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Дори не сме разбрали че е под карантина. С и без него все тая.
22
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добрия президент, хем не е болен хем пази обществото и се изолира. А Боко тестван не тестван обикаля с една жипка и разнася вирусите.
21
0
 
23
 
! Отговори
как не преди 3 години
До Анонимен 17И да го е хванал,няма да кажат,нали все лъжат и манипулират хората.И нямат виновен, затова не смеят да кажат,не са измислили конспирацията още.
20
9
 
32
 
! Отговори
ти да видиш преди 3 години
Ама верно ли е бил под карантина? Да не повярва човек..И сега тъкмо за 3 март му свършила като по поръчка,за да може да си каже словото,пропито с омраза и завоалирано в сладки приказки, ама чужди. Имал е време да измисли поредната си гръмка реч срещу правителството,вместо послучай празника, нали все така прави.Велико нещо е глупостта човешка,няма граници за омразата и личните пристрастия...да не говорим,че президента трябва да е безпартиен и да е обединител,но той не го знае.Чакаме да чуем реч.
19
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На гробажиите пък IQ теста им е отрицателен.
18
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък
17
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно как не го лови, да не са му били Спутник?
16
5
 
35
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Рундю резила какви ли ще ги надроби пак предизборно на Шипка?
15
4
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До НЕМА ЛОШО! ... Той с това обещание - за отпадане санкциите с/у рассия беше и избан за преЦедент, след срещата на Импексова с ген.Решетников и след като руският патриарх го покръсти на Шипка, но така и не можа да го осъществи ... провали се и метежът орисан от вдигнатото му болшевишко юмруче ... Провали се и опитът му да разклати българската държавност и да предизвика предсрочни избори и служебно правителство ... Нищо от това което обеща на Черепа, ген.Решетников и Импексова не успя да изпълни
14
0
 
17
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До Активист на БСПА Пеликанската гуша?:):):)