Караянчева захапа Радев от Шипка: Да дойде като редови гражданин

Според нея не е важно словото, а какво чувстваш
Обновена: 3 мар 2021 10:05 | 3 мар 2021 09:25, Александър Попов
542
Караянчева захапа Радев от Шипка: Да дойде като редови гражданин
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев може да дойде на Шипка и да се поклони пред героите като обикновен гражданин. Не е важно да прочетеш слово, а какво чувстваш, заяви председателят на парламента Цвета Караянчева от Шипка.

Според нея трябва да намерим обща цел, която да ни обедини и да работим за благото на българските граждани.

Тя призова да забравим в днешния ден изборната кампания.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Да отдадем почит на всички достойни български опълченци. Нека днес всеки да дойде и да преклони глава, да подиша въздуха на Шипка и да чуе виковете "ура", тътенът на оръдията. Трябва да загърбим егоизма си", каза още Караянчева.
Още по темата
Тя поздрави всички, които днес ще отидат на Шипка и призова останалите да го направят в друг ден на годината.

Все пак тя направи и кратък анализ на парламента и управлението на страната, като смята за нормално Народното събрание да има нисък рейтинг. Все пак там било място за различни партии и мнения.

"Последните 4 години управлявахме в отсъствие на опозицията. Наши колеги се включваха онлайн, загубихме колега парламентарист. Могат българските граждани да изразяват мнение на площадите, едни протести с много добри послания. Хора с политическо минало яхнаха тези протести и те бяха опорочени. Парламентът е много важна трибуна, но трябва да се използва ефективно. В тази пандемия едно стабилно правителство и парламент гарантираха живота на хората", каза още председателят на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още по темата: ШипкаЦвета Караянчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
5
 
36
 
! Отговори
Колкото - толкова преди 3 години
Предполагам, че Оня с чекмеджето си е направил нов майтап с пекапето - казал й е, че нея ще направи президент на президентските избори, а не Фандъкова - и тя отсега се напъва за ролята.Горкото ... То не е виновно, че господ му е дал само толкова ... А хич?
302
38
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е сезонът на Радев, празници, събития. Иде 1ви май, Гергьовден... Ще има да ломоти пламенни анти-български слова. И да се подиграва с паметта на Левски, Ботев и Вазов. Каква работа е свършил тоя?
301
42
 
7
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и българския народ, за да ни има, за да сме свободни, горди и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...
300
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aз мисля, че трябва да се пише налапа ....!Пък дали е Радеф или друг без значение е!
299
48
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е един посредствен манипулатор, който опорочава всеки всенароден празник, за свои и партийни цели/БСП/, за да плюе срещу управляващите. Жалка картина , вместо, да излезе с реална програма, да направи нещо за всички българи, а не за някои от тях, той агитира за себе си, руската БСП и Путин.
298
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поведение, което подсказва, че елитни мъже от семействата на НеукатаКърежийскаВагонетка НКВ са воювали на страната на турскатавойска, носейки с подцинковани кофи вода на султанския аскер, вода и зоб за султанските катъри и студени памперси за аналноуцелените аскерници които плачкали кътакали
297
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне безсмъртен полк с портретите на участниците за Освобождението да бяха организирали по места на празнуване и битки,а на Шипка до върха как битка с изключително значение като за целта от военно-историческия архив при музеите да бяха се интересували поименно за участниците военни,опълченци и др. по професии помагащи с запазени снимки,фотографии за тях от роднини както за безсмъртен марш на полка от участващи и техни сегашни наследници роднини.
296
5
 
24
 
! Отговори
Мълчание - съгласие преди 3 години
Излишно е да се връщаме на квалификацията, дадена на Караянчева от Борисов, намирайки се в тесен кръг свои приближени. Факт е, че вместо да му плесне един шамар или поне да му поиска публично извинение, тя доказа за пореден път колко вярна е народната поговорка, че мълчанието е знак на съгласие. При това положение, какъвто и политически авторитет да е имала преди квалификацията, дадена и от Борисов, след този случай, този авторитет справедливо следва да бъде умножен по числото нула.
295
2
 
20
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
До СлушалкаОригиналната фраза която се чу в нацонален ефир при включване от Шипка след гафа на Кошлуковата БНТ1 бе:Какви *** са начело на държавата
294
1
 
11
 
! Отговори
Слушалка преди 3 години
Думата от неизключен микрофон по БНТ беше ***, а не гадове
293
1
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Защо откриете постовете бе, демократи?
292
5
 
40
 
! Отговори
НА_ВИ преди 3 години
Слезте от служебните коли и ходете пеша без охрана като редови граждани и се радвайте на народната любов Караянчева. Много хора на ваше място щяха да са "вдън земя" от срам и нямаше да се появяват сред народа. Да има чествания из цялата страна и да отмениш тези на Шипка, където хиляди български опълченци са дали живота си за свободата на България е нагло и безумно. И всичко защото президента ще е там. Не това не е управление, това е кощунство с паметта на българина, отношение към историята и бъ
291
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина Пекинска патица ! Бат бойче хубаво я беше описал
290
1
 
19
 
! Отговори
циник преди 3 години
Къде го захапа? За оная работа? А Деситу знае ли? Че ще фърчи перушина...
289
3
 
27
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Тоест да доде пеш ли? Политическа шизофрения, при която избирателно гафовете се правят в лично качество, а не в качеството на държавен орган, си е запазена марка на кърджалийската П, като в ден като днешния не е пропуснала да прояви простотията си.
288
3
 
25
 
! Отговори
9 преди 3 години
Да живее ***!Да живеят всички ***-та в Борисовата чета,че ще ядат омлета!Тазику,ка докога ще демонстрира шизофренията си!Заведете я на психиатър, иначе съвсем ще откачи !Тази жена наистина е ***!Даже е бесните *** не лаят така грозно и непрекъснато!Целта й е да хули Президента ,но постига обратен ефект-все повече хора се ориентират към неговата личност и възгледи!Това вреди на ГЕРБ!
287
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Караянчева е захапала нещо друго на един друг,ама айде да не го казвам.
286
3
 
43
 
! Отговори
kvk преди 3 години
Избраният президент на България Румен Радев, остава за цял живот президент и не може да присъства като обикновен гражданин, както и една "***" даже и маскирана като обикновен гражданин, пак си остава "***"
285
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Караянчева *** що не спреш да ръсиш бисери, не разбра ли каква си *** както те нарече бат Бойко. Тръгнала си съвети и мнения да даваш, ама си гола вода да знаеш, и понеже ти знам интелигентното ниво, ще ти дам съвет, провери в тълковния речник значението на израза "гола вода".
284
2
 
44
 
! Отговори
Няма логика преди 3 години
Как да дойде като обикновен гражданин, след като е избран пряко от народа за Президент на България!