Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено

Събитието беше по повод Националния празник на България
Обновена: 4 мар 2021 06:14 | 4 мар 2021 05:58, Елка Василева
169

 Една от най-красивите природни забележителности в света - Ниагарският водопад, бе осветена в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България - 3 март.

Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с подкрепата на посолството на Република България в Канада.

Още по темата

Светлинното шоу бе предавано на живо във Facebook страницата на генералното ни консулство в Торонто.

Инициативата ознаменува и важен юбилей - 55 години дипломатически отношения между България и Канада.

Празничната програма по повод 3 март ще продължи в 12:30 ч.местно време (7:30 ч. сутринта на 4 март българско време) във Ванкувър, когато емблематичната сграда на кметството - Vancouver City Hall, ще бъде озарена от преливащи нюанси на бяло, зелено и червено, съобщи пресцентърът на министерството на външните работи. Това събитие може да бъде проследено пряко във фейсбук страницата на външното ни министерство https://www.facebook.com/MFABulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Не останаха много поводи да се гордеем с държавата ''....................Защо да не са останали поводи ?? Винаги съм се гордял с държавата си ...Не слушай неграмотните неудачници, отреп*ки ... на които все някой е с**л в гащите, защото така им е по-лесно ...
105
9
 
6
 
! Отговори
Генади преди 3 години
Фигурантът бил ли е на събитието?
104
4
 
17
 
! Отговори
Реалистка преди 3 години
Не останаха много поводи да се гордеем с държавата, но поне можем да се гордеем със себе си! Благодаря за 15 минути слава! Стигат ми!Не знам защо българите по форумите винаги се опитват да опорочат и най-чистите намерения! Не ви прави чест!
103
1
 
2
 
! Отговори
Венци Мицов преди 3 години
Що бе Канада да не отворят посолство в София ?
102
12
 
4
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Голяма работа!
101
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охх каккви сте...за, против...американци, руснаци, канадци...абе на кого му пука! Любувайте се на гледката! Озверял народ! Вечно недоволен и неспособен да се радва на малките неща!
100
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите както винаги балканска трагедия... къв 3 март кво освобождение... вие сте ментално ощетени и нищо не става от вас.
99
12
 
3
 
! Отговори
пецата преди 3 години
За 8млрд долара толкова , ще ви пускат лампи на водопада
98
1
 
0
 
! Отговори
Като зема едно д преди 3 години
Сещате ли се за оная нефтена платформичка " Deep water horizon"? The biggest environmental manmade disaster of the 21 century! Multiply it by 10 and then by another 10 and you will understand what shale gas disaster is actually!Умножете я по десет и после по още десет да разберете к'ва беля е под земята и във въздуха.Трябва да си сменят местата A.S.A.P!
97
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 112 И как ги касае като са се освободили 50г. след нас бе коуега?!
96
0
 
11
 
! Отговори
сик transit gloria преди 3 години
не говорете глупости, Дънди прешъс е само регистрирана в Канада, но има дейности само в Бг и Молдова....много "канадска: компания
95
2
 
14
 
! Отговори
Браво преди 3 години
А нашите ''първи приятели'' от РС Македония сетиха ли се да ни честитят празника, който при това и тях касае ?
94
2
 
9
 
! Отговори
az преди 3 години
До ХХХ10 000 тона злато не съм сигурен дали има в цяла Европа?! А Канада отмени визите за България още преди година или две.
93
1
 
1
 
! Отговори
ХХХ до 107 преди 3 години
Ще отида да питам направо на място ....ако не ме застрелят ! НЗ сигурно по 2-3 грама на ден едва избиват горивото за машините ....
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НА 3 МАРТ АМЕРИКА ПОЧЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ЦЯЛА АМЕРИКА БЕ С БЪЛГАРИЯ! ОСВЕН МЕКСИКО, КОИТО И БЕЗ ТОВА СА БЪЛГАРИ ОТ 1986 ГОДИНА.
91
12
 
3
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Предлагам да правят това по често ....на всеки 10 000 тона злато внесено в Канада ..... да оцветяват водопада и дори да има надпис под знамето "Канада обича България ама визите си остават!"
90
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХХХЯ дай статистиката колко злато е добил Дънди и на каква цена.
89
13
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Хиляди тонове българско злато вече е под канадски печат и то напълно безвъзмездно .....остава и нещо такова да не направят за нас ...кой знае какво са си рекли "Дай да направим водата в цветовете на тия ....десетки години им влачим златните залежи ...нека се радват :) "
88
3
 
0
 
! Отговори
Като заема едно ... преди 3 години
Д'рво - ако вкарват въздух под земята развалят газа не става за горене, к'во остава? Вода к'во .... Ще затъркате страшно много екосистеми само заради некой миризлив долар ли бе, дето е без покритие все повече и повече ... Отделно е това дето наливат от това дето се просмуква само, то е огромна мрежа от изкуствени пещери и подземни ръкави и подземни реки се изливат вътре ...
87
1
 
12
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Страхотно, благодарим на нашето посолство и на канадските власти ! Честит празник на всички българи по света !