Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено

Събитието беше по повод Националния празник на България
Обновена: 4 мар 2021 06:14 | 4 мар 2021 05:58, Елка Василева
169

 Една от най-красивите природни забележителности в света - Ниагарският водопад, бе осветена в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България - 3 март.

Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с подкрепата на посолството на Република България в Канада.

Още по темата

Светлинното шоу бе предавано на живо във Facebook страницата на генералното ни консулство в Торонто.

Инициативата ознаменува и важен юбилей - 55 години дипломатически отношения между България и Канада.

Празничната програма по повод 3 март ще продължи в 12:30 ч.местно време (7:30 ч. сутринта на 4 март българско време) във Ванкувър, когато емблематичната сграда на кметството - Vancouver City Hall, ще бъде озарена от преливащи нюанси на бяло, зелено и червено, съобщи пресцентърът на министерството на външните работи. Това събитие може да бъде проследено пряко във фейсбук страницата на външното ни министерство https://www.facebook.com/MFABulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 41/47"БСП с благосовията на ЦРУ"За полета на русофилската фантазия няма спирачки. Какво тук значи някакава си реалност?!?
45
8
 
6
 
! Отговори
ТИКВАТА БЕШЕ ЛИ ТАМ преди 3 години
да реже лентата. А забравих, хасиендата му е в БАРСЕЛОНА
44
9
 
5
 
! Отговори
МНОГО ДОБРЕ преди 3 години
И какво от това
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46"Рушите крадоха българското злато в продължение на 45 години, нали така."Рушите са тарикати: те гледат да изчакат златото да бъде добито, отлято и складирано в трезорите на БНБ и тогава го крадат при това напълно официално. Тая история е така откакто са ни "освободили" за което "освобождение" са ни "определили" цена, през това да издържаме окупационната съветска армия, та до изнасянето на златото на България за СССР.
42
2
 
2
 
! Отговори
Света Простота преди 3 години
Какво защитаваш бе ?!??Ти каъв си бе поборнико хахааа..тя тук цялата свърши,той защитавал.Ами добре си защитил хахааа
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иване, айде ще се чуем. Свърши вече." Типична банттускотка в чужбина. Отишла да види Ниагара оцветена в бяло, зелено, червено, да начеше националното си его и да плюе държавата пред шефа си.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Драйфъснапротив, ние защитаваме България и сме твърдо против московските слуги. Заради тях България губи повече отколкото от една мина. Всъщност, не е ясно какво се губи от мината, но това е друг въпрос.
39
1
 
11
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
Как може тая най-свята македонска реликва. Този водопад. Дето го откри нашия брат Ристе Колумбевски. Да го оцветявате в цветовете на татарите?
38
7
 
7
 
! Отговори
Баце Борисов преди 3 години
Аз пък отмених тестванията на Шипка - не съм ли готин?
37
5
 
4
 
! Отговори
Драйфъс преди 3 години
Абе,защо кога защитаваш България,за козяшките слуги зашищаваш Русия.Не искате да сме независима държава,ето за това.Преди 30години така лизаххте а....ноза на Русия,сега вече на сащ,такава е ваща жалки твари.
36
2
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
А,не е чудно.То вс така наречени инвестиции са си нашите пари окрадени и изнесени от Бг от номемклатурата и ДС,сега вече най големи демократи и краваролюбци.Парите не миришат.Парите простожсе връщат обеатно,нобкато частни пари.Тва пенсии,външно търговска банка,оръжейни сделки,зацеднацвечер станаха частби авоари,по мъдрото ръководство ДС НА БКП ,и благословията на цру.
35
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рушите крадоха българското злато в продължение на 45 години, нали така. Но все пак е нормално форумните русофиле да защитават Кремъл след като са на заплата там. 99% от руснаците мразят Кремъл и олигарсите, а тука една шепа негодяи обичат Путинъ повече от майка си.
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38"България няма нито капацитета, нито техническа възможност да си изкарва златото."Те другарете само гледат крайния резултат и си викат, ех, колко е лесно, ей така и ние ЩЯХМЕ. На другарете всичко им е лесно, щото в живота си не са свършили нищо смислено. Както са казали хората: на "умника" морето е до колене.
33
3
 
3
 
! Отговори
Отворения преди 3 години
Хахааа..и българи да да чистиха златото пак нямаше да има нищо за народеца.И лакво значи капацитет и възможности бе център,копае се ,и се изнася за Юар да обработват рудата.Да беже няква технология на НАСА.Ак та й.... в разбирача
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 37Комплекси избиваш ТИ, затова по цял ден драскаш глупости за чекмеджета, кофи и прочие неадекватни изпълнения. Намери си някаква работа.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дънди Прешъс е съвецка касичка, както Лукойл и АЕЦ Козлодуй. Фирмата е регистрирана в Канада, но има ли смисъл да обясняваш на неграмотни русофиле.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ааа щом договорът е от преди 55 години значи е подписан от секретаря на Отряд Чево
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скопие са завели дело в Арбитражния съд срещу неизвестен но познат извършител за когото се твърди че е открадла от МъкниТония некъф гуем уотърпад, дека водата немоела да тече а падала, което било националната воднопадаща северо мъкнитонска гордост, майнъ филибето да се чуе у Филпофси.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България няма нито капацитета, нито техническа възможност да си изкарва златото. Ама вие сте много умни вследствие на злоупотреба с алкохол и знаете всичко и ще оправите нещата, все пак не е редно средната заплата в русия да е по-ниска от тази на най-бедната държава в ес.
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Това обяснява защо си беден: щото вярваш на всяка глупост, която поискат от теб.:)))))