Според зодията: Как да задържите половинката до себе си?

Близнаците не бива да са твърде ревниви
6
Според зодията: Как да задържите половинката до себе си?
IStockphoto

Можете да научите много за любовната съвместимост и междуличностните човешки взаимоотношения, ако се интересувате от астрология. Зодиите разкриват много характеристики за всеки човек и макар те никога да не са абсолютни и окончателни, все пак познаването на зодиакалния знак на вашия партньор може да ви помогне да го разберете по-добре, а от там и да бъдете в по-хармонични отношения с него.

 
Ето и на какво да обърнете внимание:
 
Овен: Уважавайте неговите енергия и страст
 
Човекът Овен е независим, енергичен и лидерски настроен. Той има постоянна нужда да се движи напред и имайте предвид, че ще продължи, със или без вас. Ако не се опитате да разберете неговата страст и състезателен дух, той ще ви изостави някъде по пътя си. Ако, обаче сте готови за едно вълнуващо пътуване с този човек, тогава затегнете колана и се пригответе за емоции като в лунапарк!
 
Телец: Не пречете на желанието му за просперитет
 
Ако искате връзката ви с Телеца да е щастлива и хармонична, уважавайте желанието му за успех и ангажираността му към неговите амбиции в живота! Телецът няма да има нищо против да прекара няколко допълнителни часа на работното си място, за да успее в кариерата – не му се сърдете! Когато се издигне, той ще е щастлив и удовлетворен и ще ви бъде благодарен, че не сте му поставяли ултиматуми.

Близнаци: Не ги ревнувайте, че общуват с всички
 
Ако половинката ви е зодия Близнаци, то слушайте я, когато говори и не й се сърдете, че иска да общува с всеки и с всички. Близнаците имат нужда да се изказват на спокойствие и да имат верни слушатели насреща си. Когато са обидени, Близнаците могат да станат малко по-груби и свръх обидчиви - не им се сърдете, а им простете незабавно. Те не си слагат нищо на сърцето.
 
Рак: Приемете непредсказуемата му природа
 
Очаквайте вашата половинка от зодия Рак да бъде странна и непредсказуема. Тези хора умеят да изненадват близките си, въпреки че като цяло са грижовни и чувствителни. Раците имат способността да правят странни неща, в желанието си за независимост. В същото време те са много обсебващи партньори, които искат да присъстват активно в живота на любимия човек – трябва да сте готови за това.
 
Как може да задържите останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5НаЕчи българския първо, гуру недопрероден. Че иначе ще се върнеш в следващия живот като даскал по български в Селяметя и тогаз ша видиш нирвана през крив макарони.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВ своя земен път в този живот хората се срещат за да попоравят и наечат урок който не са в предишен живот. Дадена ви есвобода на избор от Създателя. И всичко ще ви се повтаря във всеки живот докато не си научите ероците и не се поправите.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ако не искаме да я задържим?Когато години наред се напъваш да задържиш някого накрая разбираш, че си хабил излишно енергия, вместо да бъдеш с човек, с когото ти е добре и без напъни и нерви.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бъдете егоистични б.ок.луци, начуете се да бъдете щастливи без да имате нужда някой да ви "прави" щастливи и живейте за да споделяте щастието със половинката си, върху връзка построена на равенство, компромиси и разбиране... Ама какво да ви кажа сайта праска ковид пропаганда и с нея и тез работи
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зодията е с много малко значение,по важен е личния рожденен хороскоп датата и часа в който си роден...от това се определя каква порода си,а породисти създания на тоя свят колко искаш..
1
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Теди, взе ли вече наградата "Худини"?