Трескава подготовка за 8 март: В ресторант ли ще празнуват дамите?

На места има бум на резервациите, в Банско отчитат нисък интерес
96

Бум на резервациите в заведения за празника на дамите – 8 март. Докато едни планират да се съберат навън за първи път след отварянето на ресторантите, други признават, че няма да празнуват заради големия брой заразени с коронавирус.

В ресторант до Морската градина в Бургас тече трескава подготовка за 8 март. В това заведение с 200 места очакват да ги запълнят до разрешените 50% от капацитета.

"Въпреки че масите са една до друга, работим през маса, за да има дистанция между тях, приборите ни са в специални пликове, часовете са обърнати обратно, след всеки клиент се прави дезинфекция", коментира управителят Пепа Банкина.

За разлика от други години в условията на пандемия ресторантите предпочитат да работят без куверти, а да предложат свободна консумация за дамите. Заради заповедта за работа до 23:00 часа вечерта ресторантьорите търсят и други по- гъвкави решение за 8 март.

"Много от дамите пък не избират вечерята, а обяда за 8 март, така че това е един жокер към хората, ако искат да запазят, а пък няма места", коментира Манол Тодоров.

След дългия локдаун интерес към празника в ресторант определено има, но не са малко и дамите, за които растящите случаи на Ковид са плашещи.

Хотелиерите в Банско отчитат слаби резервации за празника на жената 8 март, въпреки многообразието от оферти. Една от причините е, че празникът е в делничен ден, а след идването на пандемията, в Банско разчитат на уикенд туризма.

"За нас като дестинация Банско по принцип, когато осми не е уикенд, имаме слаби резервации. Мисля, че в ресторантите и механите имат по-голяма заетост. Както винаги предлагаме специални пакети, винаги има за специалните дни сега обаче има по-голямо запитване за Великден.

Очаква се вечерта на 8 март по заведенията да има засилени проверки.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
4
 
! Отговори
една преди 3 години
Че как няма да грачат срещу феминизма - изтърваха робините в къщи. Векове точно такива са били жените - ако ги нахранят, ще ядат, ако се смилят над тях, няма да ги бият, ако са бездетни, ще ги натирят, независимо, че вината за бездетност е фифти фифти и тъй до безкрайност!
45
5
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
И да слагате минуси, това е самата истина. Никой не е станал по-умен от гледане на капризни деца и на изкууууфели старци. И нека някои умници да не казват, как жените можели да се образоват като мъжете. Това е от сравнително скоро време в исторически план и няма как да поумнеят бързо, освен това продължават да се занимават с откровено затъъъъпяваща дейност, и в дома, и в службата. Изобщо, самата природа е дарила мъжете с привилегии, но реват как са изпуснали нещата и грачат срещу феминизма....
44
3
 
4
 
! Отговори
един преди 3 години
Това, което казвате за слугинажа, е доста жестоко, но според мен отговаря на истината. По чисто технически начин жената няма как да се съревновава с мъжа, освен ако не е умна като М. Тачър например. Моето мнение е, че жените трябва да имат избор или да стоят в дома и да родят повече деца, или пък с по едно и да работят. Всичко друго е диктат и не е справедливо.
43
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ще празнуват в ресторант, защото толкова им е акълът. Поне имат оправдание за ограничените си умствени възможности с хилядолетния слугинаж. За тяхно успокоение много и от мъжете не са много умни, въпреки всичките си привилегии и досега. Каквото и да се говори, жените самата природа ги е ощетила с гледане на деца, миене, ***, гледане на стари хора и пр., физически са по-слаби и щат не щат, треперят пред всеки мъж да не ги претрепе. Мъжете дори и не осъзнават колко предимства имат!
42
0
 
4
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
В Китай на 8 март празнуват ден на физиката.А ние понеже празнуваме ден на майката, сигурно много деца плануваме в най-бедната страна в ЕС и най-бързо топящата се по население държава в света.Е, поне в нещо сме отличници.Разни светове, разни идеали ще перефразирам дето се вика... :)
41
2
 
2
 
! Отговори
Росен Плевналиев преди 3 години
Аууу..как ми са празнувАаа..скимтя от кеф
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво постоянно изневерявате, по много пъти, ама жена му не можело?сте се заожалвали, че ви изневеряват? Вие мъжете
39
3
 
2
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Ей ся я чакам да стане да я поздравя за авантюрата и с един нейн колега преди 10 г, не издържала чесачка!
38
3
 
4
 
! Отговори
до пеци преди 3 години
Колко си зле! Не се празнува по полови признаци, а защото жените са ваши майки, раждат вашите деца, отглеждат ги, готвят ви, кърпят ви, понасят всички прищевки и последните години и работят повече от вас и издържат семействотоА има и празник на бащата. Поинтересувай се.
37
2
 
6
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Когато направят празник на мъжете тогава ще уважа и този измислен ден , значи видиш ли само защото имаш полови признаци и вече трябва да те уважат и да те поздравят , жените трябва да разберат че ако искат да бъдат уважавани трябва да се държат като жени а не като к...ви каквито 99%са , хипер подли,хипер завистливи,амбициозни,нагли,мърлячки,използвачки,хипер лицемерни,хипер арогантни, това са Бг бо...ците в днешно време, да не говорим че километражите им са превъртени десеторно,от долу са блата
36
3
 
6
 
! Отговори
Ден,като ден! преди 3 години
Отживелица от миналото,от социализма,която при днешният женски феминизъм,прилича на откровен фашизъм или комунизъм!"Светът е за двама",както се казва в онази песен,въпреки,че животът не е никак лесен в нашата "златна есен",когато на дядо вече не му става и баба не иска да му дава!?!Въпреки песимизма,честит празник мили дами,защото и ние сме били млади!Живейте си живота,носете си хомота и не забравяйте,че и ние мъжете сме част от живота!!!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес ще бъде истинският Хелоуин - вешици и кокощрамби ще беснеят до зори.
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41. А тъщата?Не се ли включи и тя?
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки повод за празник и разведряване на обстановката напоследък е, е добре дошъл. Честит празник и цвете за всички дами!
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит празник на всички дами..............и давайте секс повече на мъжете , пускайте им редовно, не им отказвайте, знаем, че и на вас ви е хубаво...........един път се живее!!!Не ги стискайте тия катерички, те са за това, да ви е хубаво и на вас, и на мъжете..........правете си кефа, защото има и умиране!!!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ше помагаме 47ми
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а да ги видиме жените сега ще черпят ли днес
29
5
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Честит празник, мили дами.Обичам ви всички!
28
3
 
6
 
! Отговори
WTF преди 3 години
8 март, 8 декември, 9 септември ,.....абе вие сте още в соца бе !
27
2
 
5
 
! Отговори
rd преди 3 години
къф е тоя 8 март ве и за какъв *** ви е ?!