Черни балони полетяха в София навръх 8 март

Проявата е в памет на жертвите на домашно насилие
49

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Черни балони полетяха в небето над София навръх 8 март.

Проявата пред Съдебната палата е в памет на жертвите на домашно насилие.

За миналата година убитите жени са 19.

Кадри от нея вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
3
 
! Отговори
Е. Е. преди 3 години
Жените са прави ,но да се обърнат към съд. палата. Там е заровено кучето...
37
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаИма много жертви на домашно насилие, които не желаят, или не могат, да решат сами проблема си, и все чакат някой друг да им реши проблема. Но, познавам много жени напуснали мъжете си, които работеха на 2-3 места за да плащат наем и да отгледат децата си. Затова считам, че да бъдеш жертва на домашно насилие е личен избор, мързел, самозаблуда и неумение да се справиш със живота.
36
4
 
9
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Жертвата на дом. насилие има определен начин на мислене - тя е смачкана, страхува се, манипулира се лесно, никакво самочувствие и т.н. За нас може да е нелепо, но много лабилни хора, живеят в ужас от тиранина си. За да вилнее последният, трябва да има подходяща почва. Да си вземе партакешите и да си тръгне невинаги е решение, те виждат ситуацията по друг начин. А тия балони, освен да замърсяват околната среда, друго не правят... колко трогателно. Затвор и бой до п0сиране за насилниците, твай.
35
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Дианче, как да се приложат "мъдрите" ти съвети, когато майката оставя детото без вечеря, само защото е играло шахмат с бащата?
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такива същества, които не може да не опорочат празник. Добре, в памет на жертви на домашно насилие точно на празника ли трябваше да се пускат в небето черни балони???Както са започнали, да очакваме ли на следващ празник да развяват черни знамена, или да носят черни ковчези??? Да, има жертви на домашно насилие, мъже и жени, но те години са били тормозени, защо тези с балоните не им помагат преди да стане късно, ами развяват черни знамена???
33
2
 
10
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
ТИЯ С БАЛОНИТЕ ......КОЙ ГИ Е ИЗНАСИЛВАЛ...??!!!!ЗАЩО , ЧАК СЕГА ГО КАЗВАТ....?!В ТАЙНА ЛИ СА ГО ДЪРЖАЛИ ДО ДНЕС ??!
32
0
 
8
 
! Отговори
я знам за една преди 3 години
Дето мъжо и я мааше като студено железо бая години поред, после он умря като животно....така и не се разбра точно от какво, намериха живак в организма му, ама нищо не се доказа, всеки знае, че жена му го отрови, бавно....за 2-3 годинки, всеки ден по малко, я в кафето, я в чорбътъ ...та внимавайте като си мааате жените. По убаво без жена от колко такъв келипир си навлечете
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз много обичам жените. Дори ги уважавам....
30
2
 
10
 
! Отговори
Офффффф преди 3 години
Явно и у нас стана модерно на всеко тръц да има ппръъц. Балони черни, бели гълаби, черни врани и само некакви показни на изтрещели хора без работа. Тия п...и нема ли кой да ги начеше ми одят като въртоглави по площадите бе???
29
5
 
1
 
! Отговори
До хахаха преди 3 години
Това че не са си признали не означава че не са малтретирани. Много жени не си признават от страх.
28
0
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Женорята да си опичат акъла и да не мислят с оная си работа , докато се женят !!!Щото ник'ви конвенции няма да ги спасят от мъж-побойник !!!А и ние мъжете да му мислим, че напоследък заради ехй такива феминистки, се навъдиха и много жени-побойнички !!! Пък нали сме възпитани в криворазбраната цивилизация да не бием жени и не можем да отвръщаме, щото веднага ни лепват етикета "насилник" !!!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алергиите към мисълта водят до домашно насилие! В държавата на "надарените българи" (повечето) мисълта се точи като току що изкарана ракия от хладилната камера!
26
4
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Поредната фейк акция на платени *** ...От направено проучване на Алфарисърч през 2019г. на 1000 респонденти, от които 40% заети в социалното министерство, САМО 1 % са заявили, че са жертва на домашно насилие !!!Това прави точно 10 човека на 1000. ... или ако приемем, че България е 7 милиона, то тогава жертва на домашно насилие са преко сили 70 000 човека.Пълна лъжа е, че всяка трета жена е физически малтретирана ...
25
7
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен23Не е толкова просто, колкото ти изглежда - има чувства, има деца, планове...Жената знае, че мъжът я обича и се надява, че ето сега, следващия път, може би ще я разбере и няма да я докарва до това състояние, ще се погриже това да не се повтаря...Някои мъже бият жените си просто защото се чувстват много зависими от тях - и какво тук е виновна жената? Мъжът не може да си реши зависимостите, жената му е виновна!...Така не става!
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адекватните мерки срещу тормоз върху детето и/или мъжа от страна на жената или каквото и да било поведение от нейна страна, което застрашава другия/другите, НЕ Е нито бой до скъсване, нито убийство.А женомразците по-долу да стпрат вече да мрънкат "феминистки, феминистки, феминистки", че става досадно също като мрънкането на тия с меките китки. Жена, която иска да не я бият не е феминистка, а нормално човешко същество. Вие ако харесвате да ви бият, не смятайте, че и на другите им харесва.
23
1
 
9
 
! Отговори
Няма смисъл преди 3 години
Надявам се тези балони който са ги пуснали да са био разградими, защото освен да навредят на природата и на животните друго няма да постигнат. Мисля, че интернет пространството е достатъчно развито и ако искат някаква промяна ,по-добре да пишат блогове или да раздават листовки,семинари и т.н... който да учат и дисциплинират хората, който проявяват агресия.
22
2
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До House M.D.Знаеш ли,ако се обърнеш към психолог може би ще получиш комплексен отговор - въпросите на взаимоотношенията касаят двете страни!Но, общо взето - насилието не е НИКАКВО решение на проблеми между пораснали хора - то създава нови проблеми, които един ден ще те застигнат съвсем неочаквано..Защо трябва да удряш жената, която бие детето-достатъчно е да грабнеш детето в прегръдката си, да хванеш ръцете на жена си, да я целунеш за да се успокои - сигурно жената не иска да навреди на детет0
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До House M.D. 10Ами тогава да си траем всички както досега, а? Какво толкова, някакви лигли умрели, щото били твърде слабохарактерни и не държат на хубав, мъжки бой... Не ги е срам!
20
2
 
8
 
! Отговори
Demonaz преди 3 години
Фемназитата и еко-терористите стига са дигали врява. Няма ви мине номера за ковенцията не разбрахте ли? Има корона пандемия, която е по важна.
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tова с домашното насилие не го разбирам. Семеен съм 25+ години и не съм вдигал ръка срещу никоя жена. Ако някой в едно семейство посяга - другия какво дедовия му стои там? Има милиции, полиции, организации. В крайна сметка - събираш си багажа и беж. Живота е по-мил от егото.Ами когато разчиташ на 'милиция' а не на истинска полиция крайния резултат е винаги плачевен! Не всяка жена има възможност да избяга от насилника си заради уникалната българска социална политика и милиционерска който върлива в българското общество! Виждал съм как западно европейска полиция "лекува" български "Балканджи