IT специалист за е-регистъра: Хаосът е пълен

Изборът на ваксина ще бъде изкривен, казва Габриела Цолова
11 мар 2021 11:31, Ния Христова
38
 IT специалист за е-регистъра: Хаосът е пълен
Снимка: БГНЕС
"До момента съм разочарована от системата за ваксинация. След като миналата седмица се регистрирах и получих код за потвърждение – всичко беше чудесно". Това каза пред БНР Габриела Цолова относно новата система за записване за имунизация срещу COVID-19.
 
Габриела решила да се обади в избраната болница, за да потвърди записания час, но останала изненадана. От лечебното заведение й обяснили, че при тях няма да има ваксиниране.
 
"Системата допусна да посоча тази болница, включително получих смс, с който ме канят да се ваксинирам", уточнява тя.
 
Габриела Цолова работи в IT сферата и подкрепя всякакви иновации. Споделя обаче, че в случая със системата за записване "нещата не се случват така, както беше съобщено".
Още по темата
 
"Даде се право на избор, който всъщност ще бъде изкривен. Изборът ще бъде да се ваксинирам или няма да се ваксинирам", смята тя.
 
"Ще се отпиша от системата, ще се запиша наново. Чета по групи, че хора се записват от София в Етрополе, в Ихтиман, в общински болници или РЗИ-та. Моят ход в момента е празен следващ ход."
 
"Хаосът е пълен", обобщаи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
1
 
! Отговори
Кредитни милионери преди 3 години
Още от прехода хората ограбили държавата сега имат големи компании и се занимават с ИТ проекти. НЕ САМО СОБСТВЕНИЦИТЕ, А и самите ИТ програмисти също са ВИНОВНИ и НОСЯТ отговорност за качество, и измамите на фирмите им.Днес от Мутрата до *** и пульо може да се регистрира като ИТ компания и да върти далавери.
28
2
 
3
 
! Отговори
ИТ фирмите преди 3 години
В България ИТ фирми въртят Рапъри и Певици. Както и Хелп Карма с мошеник ИТ програмист, който злоупотребяваше с даренията на хората.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се дивотиите, които мутродемократите са поискали при реализацията на този регистър, което само доказва са пореден път, че мутрите нищо не разбират и от информационни системи.
26
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До 26Проблемът не е в програмистите. проблемът е в "експертите" на мутрите, които казват на програмистите какво искат от тях. Програмистите просто реализират това, което този, който има възлага работата им каже, че иска.
25
1
 
5
 
! Отговори
НА БАЛАМИ НИ ПРАВЯТ преди 3 години
Гледах ИНТЕВРЮ по ТЕЛЕВИЗИЯТ как жената се ОПРАВДАВАШЕ, че ЗА ПОДОБНА СИСТЕМА РЕГИСТЪР било НУЖНО МНОГО ГОДИНИ РАБОТА и ГЪЛТАНЕ НА МИЛИОНИ ПАРИ. ТОВА Е БАНДИТСКА ДЪРЖАВА както и прехваленият СЕНЧЕСТ ИТ БИЗНЕС СЕКТОР на БЪЛГАРИЯ.
24
3
 
2
 
! Отговори
Списък за смъртници преди 3 години
Почнаха СМЪРТНИ случаи на ВАКСИНИРАНИ ХОРА.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз само да питам, ваксините на Файзер и Модерна къде отиват? та за нас простосмъртните само на Астра Зенека има"Изнасят ги за пари. Както изнасят тока от АЕЦ Козлодуй, а на нас ни продават скъп ток от ветрогенератори и ТЕЦове.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече и телефонистките (съпорт) ги начислиха към ИТ сектора. Та сега и те се водят ИТ специалисти.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какво очаквате от комунистическите държавни псевдо-програмисти от Информационно обслужване? На тях трябва да им върнем ламповите компютри с перфокартите, да си щракат на тях. Не стават за нови технологии.
20
0
 
3
 
! Отговори
Грую преди 3 години
До 1Ходи си вземи надника за тоя пост.ЕГН и номер на л.к. ли искаш да ти дам?Бях записан за 9:40 в МЦ България. Първо вчера ми казаха, че те си имат техен списък и не знаят нищо за този. После вечерта ми се обадиха, че днес няма да ваксинират (защото нямат ваксини или по-скоро защото имат друг списък) и ме записаха за понеделник (евентуално). В системата все още седя като записан за 11.03 9:40.
19
0
 
5
 
! Отговори
R.Petkov преди 3 години
Регистрирах се миналата седмица, като самата регистрация мина изключително лесно. Бях се записал за днес за 9.00, с РНК ваксина в малка квартална болница във Варна.В 9.10 излязох ваксиниран с Пфайзер...Нямам думи! Като за първи ден очаквах опашки, неразбории, чакане.. Всичко мина перфектно - 10 от 10 точки! Супер съм доволен!
18
1
 
6
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
До всички, дето смятат, че е лесна работа да го направят: НЕ Е.Самия регистър програмно си работи добре, ок, имаше някакви проблеми с претоварване, *** това са дреболии на фона на повечето такива софтуери. Проблема му е, че няма организация зад него, липсва връзка между данните в регистъра и реално случващото се. Има несъществуващи имунизационни центрове, има сбъркани адреси, има несъответствия в работното време... Иначе регистъра си работи, проблема са калинките, дето го обслужват...
17
8
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Поредната "гражданка Х", за която освен едно име не се знае нищо: има ли я, няма ли я, в коя болница се е "записала", че са й казали, че там не може да се ваксинира, кога и т.н.Такива статии ме убеждават, че в България ЯКО се работи за сензации и с определени други "идеи".В момента записването става с ясното съзнание за коя ваксина тръгва съответния човек. Тези които искат да се ваксинират с друга им казват, когато стане налична, тъй че "фантомът" нещо не е запознат със системата.
16
14
 
9
 
! Отговори
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ преди 3 години
IT специалист - жена. Смях!Даже няма да чета по-нататък хахахаха
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦК на ГЕРБ - всичко работи. Номер едно сме в ЕС
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз само да питам, ваксините на Файзер и Модерна къде отиват? та за нас простосмъртните само на Астра Зенека има
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хаосът е пълен"Кратко описание на епидемията под вещия контрол на Коцко Здравето...
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МУТРИТЕ НА ВЛАСТИ е дадена на "нашо момче". Не че нещо, ама има много хроа, котио биха го свършили за без пари. Това е едина *** форма, дето праща една заявка към база от данни. Не че нещо, ама е задача за втори-трети семестър.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този регистър ртрябва да се затвори, защото в момента повече пречи, отколкото помага.Ако искате, обадете се, ще съберем 10-20 доброволеца, ще го напишем за 2-3 седмици... ООО забравих - нема как да мине далаверата тогава, а от честни хора ви е страх, като дявол от тамян.
10
7
 
13
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ преди 3 години
Тотален хаос във всичко