Личен лекар: Ваксини няма, изключени сме от е-регистъра

По-възрастните хора не можели да се оправят с е-регистъра
11 мар 2021 09:19, Ния Христова
24

 Личните лекари за поредна седмица сигнализират, че нямат ваксини. 

"Ваксини нямаме. Всички ваксини, с които успяхме да се снабдим, свършиха още първите дни. Няма никаква организация, разбираме от колеги. Не получаваме никакви уведомления. Доколкото разбрах, вчера колеги, които са разбрали от други колеги, са се наредили в РЗИ-то, стигнало се е до напрежение. Ваксините са свършили преждевременно", каза общопрактикуващият лекар д-р Михаил Михов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той подчерта, че те са били изключени от електронния регистър.
 
"Причините, които се споменават, са технически. Но нямам обяснение. По-възрастните хора не могат да се оправят с електронния регистър. Те са заложници на пандемията. Някои хора не са излизали от година от домовете си заради страх. Чакат търпеливо за ваксини. Записването в регистъра е невъзможно или много трудно", допълни д-р Михов.
 
По думите му в сряда, когато беше обявено, че ще има огромна партида към общопрактикуващите лекари, голяма част от тези пациенти са ги потърсили.
 
"Трудно им е да се обясни, че ваксини няма и че ние сме изключени от тази имунизационна кампания. Досега съм получил три флакона, което е първа доза на 33-ма души", посочи още д-р Михаил Михов.

24
Още от Общество
Туризъм по време на пандемия: Занзибар ми е... Слънчев бряг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 4 седмици
Въпрос на закони е. В Щатите електронната поща се приема за доказателство в съда - все едно си се подписал.
19
4
 
3
 
! Отговори
Градско момче преди 4 седмици
Електронното управление във всички сфери ще доведе до безнаказаност на нарушителя!
Няма черно на бяло, няма подпис и съд не ги лови !
Затова частника иска електронно за да си краде безнаказано от държавата! Ако краде от друг частник е опасно за здравето му затова точи държавата с всички сили !
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всеки ден ще влизам тук само за да помоля умните и интелигентните да не влизат тук в тази медия на цензурата уронваща 111-тият в света "авторитет" по свобода на словото и изказа ! Господа, тук е само за червени овце принадлежащи на ГЕРБ и БКП, които още не са разбрали, че не живеят свободно и демократично и издигат в култ един истински бандит от 90-те типично по сталински ! В свободните държави народът изхвърля от публичното пространство такива медии представени от "полегнали" мисирки като тези!
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Днешните млади да не забравят, че утре те са следващите пенсионери. Човек колкото и да се опитва да е в крак с технологиите с възрастта и смяната на приоритетите и битието неизменно не може да се учи всичко ново (да не навлизам в по-задълбочени анализи). Така, че подобен род коментари по адрес на възрастните са крайно неуместни и показват само едно доста ниско развитие и липса на възпитание и уважениекъм хората.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До И. Ти сериозно ли?!!! Нима не знаеш че НИЩО електронно в тази държава не работи?!!!! Парите се прибират от наши фирмички и разни некадърни компютърджиичета правят неработещи програми!!! В цялата държавна администрация е така. Сега какъв хаос е настанал в агенцията по околната среда и водите с пореден *** неработещ софтуеър за регистрация на отпадъците. Пълни калинки и некадърници работят в държавните структури!!!!!!!!!!!!!!!!
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
защото си бяха направили сметката за всяка доза 10 лева и мислиха,че ще станат милионери

И как стигна до милион, льольовец? Много е дразнещо, когато хора затрудняващи се в броенето до десет на пръсти, да дават оценка на цяло експертно съсловие.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да се редят на опашките пенсионерите! Трябва масовост за кампанията на любимият ни Генерал Боко Българоядеца!
Трябва да могат джурналята да снимат радостни ентусиазирани пенсионери да чакат с часове в студа манната подарена им от Генерала Антикомунист!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
продадоха ваксините на 10- торна цена на страни извън ЕС.дайте цифрите и ще видите.
12
1
 
13
 
! Отговори
Професионалист преди 4 седмици
Оставка на некадърниците!
11
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Почнаха да видят н умряло личните лекари,защото си бяха направили сметката за всяка доза 10 лева и мислиха,че ще станат милионери. Ама нанайсе
10
12
 
3
 
! Отговори
И. преди 4 седмици
"По-възрастните хора не могат да се оправят с електронния регистър. Те са заложници на пандемията." ?!?
Вие сериозно ли??? Какво искате, да сме си на тефтер цял живот? Пфф
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Фашисти.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Регистрирах се за астрата за неделя, с цел да има по-малко хора. Вчера ми звънят да ида днес или утре. Явно не работят в неделя. Нямам думи. А тая разследваната в Австрия партида, няма ли органи, дето им е работа да я спрат? Или нас тук ни имат за депо за отпадни материали? А познайте дали ще ида...
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Здравния министър трябва да се разстреля публично и награбеното да се върне на народа!
6
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Жалка история... Точно най-уязвимите оставиха без ваксини. Едно нещо не могат да свършат като хората. Но какво им дреме, те функционерите на партийна хранилка вече се ваксинираха, и то с по-ефективната ваксина - тази на Пфайзер.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не може да бъде,ако слушаме крадецът и наведеният му шТаб,всичко е осигурено и е под"контрол"
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ето това е истината, а не захаросаните приказки на министъра.
Една година не им стигна да направят регистър. Още първите дни се счупи. Организация почти няма, всичко е оставено на самотек. Всеки се организира и информира както намери.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Докторе що така бре ,нали всеки ден се говори за ваксини че има)
2
0
 
26
 
! Отговори
запознат преди 4 седмици
РЗИ вместо да обявят че има недостиг и да не разкарват лекарите , седят и обслужват Бай *** да не би да не му остане неолигавен ауспухът..
1
1
 
15
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 седмици
А иначе : РАБОТА,РАБОТА, РАБОТА.....