В България има смъртен случай след ваксиниране

Ангелов: Няма доказателства, че причината е във ваксината
11 мар 2021 12:06, Елка Василева
105
В България има смъртен случай след ваксиниране
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

В България преди месец имаше смъртен случай няколко дни след ваксиниране срещу COVID-19, няма обаче доказателства, че причината е във ваксината.Това каза на брифинг министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Още по темата

Министър Ангелов подчерта, че ваксината не е била на "АстраЗенека".

Разпространяването на твърдения за опасни ваксини не ни помага, обезсърчава хората и намалява желанието им да се ваксинират, каза още той.

Запитан дали премиерът го спира да налага много строги мерки, министър Ангелов каза, че такова твърдение е лъжа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
? преди 3 години
Запитан дали премиерът го спира да налага много строги мерки, министър Ангелов каза, че такова твърдение е лъжа.Значи той ще отговаря за 10 хил. убити с ковид и още толкова от спиране на лечение поради ковид?
85
2
 
2
 
! Отговори
. преди 3 години
Не бе, в България всичко е наред! Австрия и колко държави спират ваксинациите с една партида ваксини, колко случая излязоха вече на усложнения и реакции. За колко случая чух на хора, разболели се и позитивни след ваксината. Ама не, те са се заразили на опашката за ваксина. А в България всичко е наред. Тука от чистия въздух им няма нищо на хората от ваксината. Австрийците да му мислят.
84
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само три неща искам!ОставкаСъдЗатворТова е всичко, защото съм скромен!
83
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днес Италия, Дания и Норвегия също спряха ваксинациите с Астра Зенека
82
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
поне 6 държави спряха временно използване на АЗ, като са мо днес Дания и Норвегия обявиха също, но ние бързаме да раходваме ваксините на астрата, да не би да се окаже че са хвърлени пари зян - давай боцкай че може да я забранят и спрат, че да не фърляме пари в канала. Пък който оцелее ще разказва
81
3
 
7
 
! Отговори
Разум Даскалски преди 3 години
При нас няма да се дори да се замислят да спират НИТО ваксините НИТО електронните паспорти с ваксинация и белязване на хората с електронни сертификати, кодове и масова ваксинация и чипизация на хората с цел контрол и ограничения на правата и свободите на хората както и здравето на хората ще бъде ограничавано и контролирано от мега корпорации.
80
1
 
15
 
! Отговори
ДАНИЯ СПРЯ ВАКСИНА! преди 3 години
BBC, DW, CNN, CNBC, The Gardian.. ВСИЧКИ ПУБЛУКУВАТ СЛЕДНАТА НОВИНА ОТ ДАНИЯ, НО НЕ И У НАС!Главната дирекция по здравеопазването в Дания обяви в четвъртък, че временно преустановява ваксинирането с препарата на "АстраЗенека".Като мотив за решението си властите посочиха "обезпокоителния ръст" на случаи на тромби при пациенти, които били имунизирани именно с ваксината на "АстраЗенека".Защо тази новина не се тиражира наред с всики останали за коронавируса у нас?
79
4
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Разбира се, че ваксината няма вина. От гейчето и колегите му не се и очаква друг отговор. Защо не казва коя е ваксината?
78
8
 
3
 
! Отговори
do 87 преди 3 години
върви се прегледай......СПЕШНО!
77
10
 
12
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До Бай 100ян Използваните назад във времето ваксини не са били дело на Бил и сие сатанисти,радетели за "златния милиард" на планетата. Тяхната съкровенна цел е да избият колкото могат повече невинни хора!!! Мантрата която налагат е,че няма доказателства за връзка между починалите и ваксината! Въпросът е,а някой потърсил ли е тези доказателства?! И ако не,защо?! Кой разпорежда убийствената тъмнина около смъртта на много от ваксинираните хора?!
76
4
 
20
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
...всички векторни ваксини са просто ГЕННО МОДИФИЦИРАНИ ВИРУСИ - УЖ БЕЗОБИДНИЯ АДЕНОВИРУС ПЛЮС МАЛКО КОРОНАВИРУС. ТАКА Е.!!!! ВАКСИНАТА СИ Е ЧИСТ ВИРУС!!!!
75
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете крили са го месец, докато близките не почват да търсят права. Защо се крие? Какво крие Ангелов от хората???
74
6
 
20
 
! Отговори
Трудно ще крият !!! преди 3 години
Като почна един след друг да умират хората от новите набързо измислени ваксини. КАТО НЕ МОГАТ ДА СПАСЯТ И ПОМОГНАТ ПОНЕ ДА НЕ НАВРЕДЯТ. ХОРА ЖЕРТВИ НЕ МЕРКИТЕ И НА ВАКСИНИТЕ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ. 1. НЯМА лечение и лекарство БОЛНИЦИТЕ УСВОЯВАТ ПАРИ и тъпчат хората с антибиотици, които НЕ ЛЕКУВАТ ВИРУСИ 2. НЯМА утвърдени безопасни ВАКСИНИ, без траен имунитет всяка ваксина е безсмислена. 3. КАТО НЕ МОГАТ ДА ПОМАГАТ ПОНЕ ДА НЕ УБИВАТ ХОРА И ДА НЕ ВРЕДЯТ С МЕРКИТЕ СРЕЩУ ХОРАТА.
73
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При ситетичните ваксини е като при синтетичната дрога - краят е един и същ!
72
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кремвиршите Leki ?
71
6
 
27
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Очакваше се!:(
70
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и за лекарски грешки няма доказателства!!Така е. По цял свят грешките са 0,5% до 1,5%, но в България медицината е напреднала до толкова че те са 0%! Същото е и за починалите след ваксиниране, както и за нежеланите странични ефекти.А едно време бай Тошо печелеше изборите само с 99.5%, аматьор, то затова и соца падна.
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
свежи са си. кукуряк..
68
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всеки един от тях е с високо кръвно.диабет.Хашимото.деменции и т.н.нищо им няма след ваксинацията.
67
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
майка ми, баща ми на 78г.,свекърва ми на 81г. и свекър ми на 89г. ги ваксинирахме с точно тази партида проблемна ваксина на Астра Зенека АБВ 5300 и са КУРЯК нищо им няма. един от тях е на легло от 3г.-50кг.здрави са си.минаха 2 седмици от тогава.