Балтов настоява: Строги мерки за поне две седмици

Леглата в COVID отделенията постепенно се запълвали
230
Балтов настоява: Строги мерки за поне две седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Директорът на спешната болница „Пирогов” проф. Асен Балтов смята, че е необходимо да се въведат строги мерки срещу коронавируса за две седмици.

Още по темата


„В „Пирогов” ситуацията е както навсякъде. Постепенно се запълват леглата. С днешна дата имаме 390 души, настанени в болницата, от които 10 деца. 40 пациенти са интубирани, на апаратна вентилация”, каза проф. Балтов пред Нова телевизия.

Той посочи, че все още се поемат пациентите, които пристигат в лечебното заведение.

„Правят се всякакви необходими изследвания. Ако наистина нямаме подходящи легла, защото тези с кислород се изчерпват, тогава се насочват през Спешна помощ на друго място”, обясни проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мене Валерката по ме кефи, на четвърти аз съм с двайсе и четвърта, гласувайте с двайсе и четвърта да се оправим.
125
2
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Едното върви с другото а научните статии не спират смърта.Конспиративните теории също. Истината е някъде по средата.
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е човека на Тръмп! Вижте,че християндемократите са с оранжевия цвят.А ДБ са на Клинтъновите и Шо рос и либералите, БСП са в кюпа на глобалистите и Байдън и Китай е с тях.Ако падне Бойко,ще ви управляват глобалистите от БСП и либералите от ДБ и Цветанов!
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балтов гледай маркировката, ти нямаш право да настояваш за какво и да било!
122
0
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
В момента се разиграва една много проста схема (Лъжливото Овчарче) Всички знаем че ядрото на БСП са гласоподаватели в преклонна въраст-Сега като се уплашат и то всекидневно виене по медиите за умрели заразени -един Ковид Апокалипсис-Тези хора няма да гласуват и ще треперят от страх у дома )) Дори 10% от тези хора ако не гласуват-шансовете на Герб се увеличават поне с 30% като фаворит)) Има цял Щаб "мислители" -"диригенти" в схемите))
121
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Системата се срина, капитализмът се срина. Срина се през 2008 година. Повечето от хората тогава не разбраха, както и днес не разбират, че им сменят финансовата, социалната и икономическата система чрез "ковид мерките". Ковид мерките нямат нищо общо с ковид вируса.
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На четвърти с пета щото трябва някой да въведе ред в държавата. Кво правят лекарите ? Да не вдигат 200 от лежанка? По тежката работа я вършат мед сестрите а лекарите вземат големите заплати и нещат да бачкат. Занзибар се очертава като топ дестинация щото лекарите си вършат работата. Затова на четвърти с пета .Трябват по млади и енергични хора там се плаща добре и няма смисъл от гербавите хора.Да вземат и ка.ерицата като си одят гербавите и нея я мързи и само за ковите преписва.
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешката на тези които са искали да владеят света - Александър Македонски, Наполеон, Хитлер и много други е, че са искали да правят от човеците човек, или даже cвръx-човек както Хитлер. Това днешните елити са го озъзнали и няма да повторят тази грешка. Ако искаш да владеш света трябва от човека да направиш cкот, както стана ясно от капитализма (от латински capita, capito - глава дoбитък, cкот) където оскотялата стока на пазара на труда най-лестно се управлява. За това е и цялата "пандемия" и онлайн обучението и ваксинирането с отрови.
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
GPT-3 може да генерира output във формата на плоски журналистически статии и дори филмови сериали със сюжет и развитие, но проблемът е, че те дори не са на нивото на турски и бразилски сериал създадени от човек. За това след голямото зануляване когато всичко ще се контролира от изкуствен интелект, нивото на хората трябва да бъде свалено до нивото на изкуствения интелект, хората трябва да бъдат механизирани и да се превърнат в cкотове-биороботи.
117
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги, в Русия и Белорус, където имат точно толкова вирус и заразени както навсякъде, мерките са по скоро символични, всичко работи нормално, фирмита не фалират, хората не губят доходите си, а болниците приемат без проблем да оказват помощ на тежките случаи?
116
1
 
2
 
! Отговори
Do 118 преди 3 години
Тъй. Е брато. Нашите служат на дявола, на такива като шваб,пръскат ни ,ние си траем ли траем.....
115
3
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 3 години
До АнонименВируса го има драги.Той отново напомни за себе си и за тези които го отричат.Родените близнаци които лекарите изродиха в 8 месец са вече кръгли сираци след като майката след малко подобрение почина.А преди това бащата.
114
3
 
1
 
! Отговори
всъщност преди 3 години
До АнонименТова не е мое мнение, а има научни статии, но няма кой да ги чете. И тези статии съвпадат с моите собствени наблюдения. Просто събирам 2 и 2 и си правя изводите. Този вирус не е изолиран и доказан. Факт! О там нататък всичко е спекулации.
113
1
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
Живота е песен,когато е лесен !
112
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-либералните мерки,да не кажем направо никакви!Цяла Европа е затворена,само у нас всеки си прави каквото ще!ЗАТВОРЕТЕ ВСИЧКО ЗА МЕСЕЦ,ДВА!КОЛКОТО Е НУЖНО!Тези "смелчаци",дето ходят на Шипка със зеленият чорап,онези,които палеха маски и други ***,после лекува държавата и същите тези лекари,които сега те плюят!На 4ти направо се качвайте на самолета...Летището няма да е затворено!
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стадото гербери не мисли, просто повтаря мантрата!
110
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клаус Шваб: "Мнозина питат - кога най-накрая ние ще се върнем към нормалния живот? Накратко, никога! Животът никога няма да се върне към счупеното състояние на нормалност, която доминира преди кризата, защото епидемията е точка на основен обрат на нашата глобална траектория. Светът, какъвто го познавахме в първите месеци на 2020 година, повече го няма. Той е разми в пандемията.
109
4
 
3
 
! Отговори
зажаднял за 4ти преди 3 години
Ох, да дойде четвърти да си избереме некой да си го турим да ни управлява живота и да ни създава условия да се развиваме за да живеем като материално богати хора и да се разхождаме със щастливи лица в мола, защото сега сме свобода и демокрация, най-добрата система както е казал Уинстън, можем да избираме кой да си турим да ни управлява живота.
108
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирк балкански продължава
107
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирк балкански продължава