Балтов настоява: Строги мерки за поне две седмици

Леглата в COVID отделенията постепенно се запълвали
230
Балтов настоява: Строги мерки за поне две седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Директорът на спешната болница „Пирогов” проф. Асен Балтов смята, че е необходимо да се въведат строги мерки срещу коронавируса за две седмици.

Още по темата


„В „Пирогов” ситуацията е както навсякъде. Постепенно се запълват леглата. С днешна дата имаме 390 души, настанени в болницата, от които 10 деца. 40 пациенти са интубирани, на апаратна вентилация”, каза проф. Балтов пред Нова телевизия.

Той посочи, че все още се поемат пациентите, които пристигат в лечебното заведение.

„Правят се всякакви необходими изследвания. Ако наистина нямаме подходящи легла, защото тези с кислород се изчерпват, тогава се насочват през Спешна помощ на друго място”, обясни проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Е няма"Няма никакви доказателства за това, че някакъв вирус се е развилнял. Само голи цифри,..."Ти пак не си разбрал.... Tъп си беше, такъв си и остана....
105
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука протеста ще се състои на 4 април с бюлетина 5 .После лекарите ще трябва да си вършат работата вместо само да реват.
104
3
 
5
 
! Отговори
в Нидерландия преди 3 години
В Нидерландия полицята им пуска кучета на неспазващите мерките, и като го свали кучето на земята полицията започва бой с палките, има видео в нета. И всички протестиращи се разбягаха.
103
0
 
5
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Имам не знам колко здравни застраховки и най-високия пакет (не разбирай глупостите на Булстрад и ДЗИ и подобни компаниики за нискотарифни ИТ специалисти) частно осигуряване от години насам. Давам пример- дентално покритие 8000лв.. Включва и козметични процедури по зъбите, не само лечение. Не се прави на много голям вссезнайко за частните болници, защото НЕ си прав. По време на последния пик мой колега със същия пакет осигуряване и родители лекари го приеха на късмет в частна болница- препълнени.
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Белорус никога не е имало строги мерки? Как така диктатора Лукашенко не използва случая да наложи забрана за събирания и насилствено носене на намордници за да потуши многомилионните демократични протести.
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Успешният български модел" за борба с COVID 19 се сгромолясва за сметка на човешки съдби и здравето на хората.По-умните разбраха още като почнаха пак да показват по телевизиите Мутафчийски че ще почне нова вълна. До тогава медиите говореха за ковида по машко кпшкото да не е без хич След ксто онзи вампир взе да бръщолеви за нова вълна почнаха да маниполират псар апаратитеп и бройките взеха да скачат Птделно почти всички основни телевизии почнаха 90 процента отвремето да говорят само за кпвид умрели и заразени и да психясват хоратаи ето любомият за ковид *** локдаун наближава. Сега
100
6
 
2
 
! Отговори
интересно преди 3 години
Какво ще стане след 2 седмици? То бива, бива, ама...
99
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано лекарите не ги четат тези коментари защото е ужасно да си рискуваш живота да лекуваш такива неблагодарници като Българите
98
3
 
8
 
! Отговори
на запад преди 3 години
В Дания осъдиха на 2 години затвор активистка срещу ковид мерките за участие в анти-локдаун протести.
97
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скъпарските болници не са под натиск, имат достатъчно легла. Умните и кадърните които имат пари се лекуват в луксозни частни болници, само простите и некадърните се гъчкат в държавните болници.
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя да отива в Занзибар .Липсва му опит. Да види там как се прави.
95
4
 
6
 
! Отговори
Джипката преди 3 години
е банков клон, който се вози в нея се раздават премиите кюлчетата и пачките.
94
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментарите са показателни за изостаналостта на българската нация.
93
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фарма мафията в действие!
92
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можеш да искаш да си уважаван в обществото, когато за власт и пари слугуваш на една полуграмотна Мутра.
91
9
 
9
 
! Отговори
Е няма преди 3 години
Няма никакви доказателства за това, че някакъв вирус се е развилнял. Само голи цифри, които ни запращат в лицата по цял ден и платени с огромни хонорари агитатори, които обикалят телевизиите и уж загрижени сеят зло.
90
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът разбира от всичко!Специалист голям!Той без ресторант,фитнес,Занзибар и мол не може да живее...Бохем!Иначе не му стигали парите,иска да работи,да се труди!Но го затваряли в къщи и го плашели с измислен вирус,Бил Гейтс искал да го чипира и да го следи!Пръскали го с отрова от самолетите!Мили Боже,простотия балканска!!!Затворете всичко за два месеца!
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧокоБраво Чочко!Ти си завършил Магнаурската школа може би?
88
9
 
12
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Това е този ортопед, който при наличие на антитела от преболедуване се ваксинира , за да бил дадел пример. Егати нагаждача. Освен това тези в болниците така яко заразяват другите пациенти с Ковид само и само епидемията да не свършва а техните сметки да се пълнят всеки месец.
87
9
 
2
 
! Отговори
Дора преди 3 години
Ше затворим държавата, ама църквите - не. Пак вярващите ще си вземат светото причастие с една лъжичка! Как му се вика на това, а да двоен стандарт!