Ваксини, избори, туризъм - какви са посланията към обществото?

Политическият PR Нидал Алгафари пред Bulgaria ON AIR
17 мар 2021 11:48, Анисия Иванова
17

България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгафари, клипът няма ясна таргет група, която цели да привлече.

"България си е много красива. Малко ме притеснява дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е насочен клипът? Хубави кадри, но няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим световни имена. Ще привлечем средната група“, заяви в "България сутрин" Нидал Алгафари.

"Със сигурност може да се рекламира повече и много по-добре. Дали този клип ще се полза от тур агенции, дали ще се пуска по други телевизии, световни, но така общо към всички няма да се получи", допълни още Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR.

И призна, че отдавна не посещава родното Черноморие.

"Аз ходя на едно и също място вече 20 г. Не е България, защото ги няма тези сергии тип "Илиянци". Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, лошата храна. И те ме отказаха да ходя на нашето Черноморире. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие“, категоричен бе Алгафари.

И допълни, че страхът от коронавируса кара хората да бъдат по-предпазливи и  да ще решават за почивките си в последния момент.

Политическите послания

Много повече играчи на политическата сцена ще има на тези парламентарни избори. Появиха се вече и новите политически заявки и послания. Алгафари определи политическите послания така:

"Едни момчета говорят патриотично, но изглеждат смешно. Гледам и във Facebook кампании…смятам, че стратегията, която е правилна –  това е на ДПС. Ние не сме като швейцарците. Няма да гласуваме за думи в лозунгите. Ние ще гласуваме за няколко личности -  Слави, Бойко, Доган, Нинова. Никой не знае коя партия, какво точно иска да прави“.  

Относно ваксините и коронавируса всеки говори каквото си иска, това е демокрацията. "Лошите новини хранят голяма част от хората и са приемливи и взеха превес, докато почнаха смъртните случаи на близки и роднини", обясни той.

За себе си Алгафари допълни, че: "Няма как да се ваксинирам, защото съм от последните линии, и смятам, че трябва да дадем път на по-възрастните граждани и тези с хронични заболявания“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
2
 
! Отговори
Призив преди 3 години
Бойкот на мутрите които бетонираха черноморието. Искаме природа
14
2
 
2
 
! Отговори
Хайде стига тъпотии преди 3 години
Костето-копейкин. Който открадна партийната субсидия и си построи къща. Майтапиш се
13
6
 
0
 
! Отговори
V преди 3 години
Не е вярно че няма за кого да се гласува .Костадин Костадинов е млад човек а не дърт като тиквата. А в България трябва да се сменят поколенията за да се направят промени. Как такива дъртаци ще правят реформи ? Никой дъртак не желае реформи а да лежи на държавна ясла. Вижте тоя Балтов. Човека е с бели коси . Вие бихте ли наели този за да се справи в такава динамична ситуация ??? На държавна ясла трябва да се дава шанс на младите а балтовците в частния сектор.
12
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Поема за Петър-Емил Митев : П-Е е като дядо си мил . Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист : Турист , комунист , социалист . Доктор на тоталитарните науки . Не е като някои неуки . За всеки проблем ще реши коя партия не греши . Неговите ученици вече са в редици . Те проблемите си ги решават с песента на витошаря : " Само от спортист в планината ти ще се спасиш , защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор Георги Илиев Митев. Потърпев
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нидале,Алгафари,писна ни от послания.Гледай си там булката и не се занимавай с нас.
10
4
 
6
 
! Отговори
Баба мара преди 3 години
ама кои го слуша този чиляк камо ли да му вярва
9
7
 
5
 
! Отговори
от дядо Йоцо преди 3 години
От Алгафарци,мъж,жена,потопени в корупцията,само лъскат ботуша на власта.Такива *** нямат каквато и да е дума,вкв.тв.ефир.За covid 19,няма ли президент,няма ли опозиция,няма ли достойни българи да направят нещо за тоя народ,за др.ваксини,мрем като мишки!
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя никаквец е поредното доказателство докъде стигна историята на великото някогашно човечество.Сега то стои и симулира мислене, слушайки поредния *** по тв. А ,че Алгафари е абсолютен никаквец може да съдите по факта ,че нон стоп е в медиите.
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя безполезник може само да говори лакърдии и да се подиграва на ,закъсало дотам ,че да не може без поредната порция лъжи и от т нар пиари.
6
5
 
7
 
! Отговори
Дядо Вълко преди 3 години
Абе, стига с този Алгафари !
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По рано ми правеше добро впечатление но сутринта много ме разочарова и отблъсна но този път завинаги.
4
7
 
4
 
! Отговори
ваучермен преди 3 години
С ваучера + бойковизъм => смело пръв турист съм.
3
6
 
5
 
! Отговори
Балкантурист преди 3 години
Когато цъфнат герберугите,на Туризъм ти тръгни,сами да се спасяват другите- по Дяволите ги прати !!
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Алгафари ми е противен като другия дългокосо Маги
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посланието е :- Духайте супата, ние си направихме паричките" . Та това е цялата истина.