Кафе в студения ден в знак на протест: Заведение отвори за клиенти

Въпреки заповедта и възможните глоби, желаещи не липсват
296

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заведение отвори за кафе днес, въпреки заповедта на здравния министър Костадин Ангелов за национално затваряне.
Още по темата

Работещите в него сервират топлата напитка при спазване на мерките, а отварянето му е в знак на протест, въпреки възможните глоби.

След дълго спиране на работа, заведенията за хранене и развлечения отвориха от 1 март, а само двайсетина дни по-късно отново трябва да останат без клиенти и оборот.

Много собственици се оплакаха, че са инвестирали помощта от държавата в това отваряне и сега на практика остават без доходи и без хоризонт за работа.

Макар че националното затваряне е обявено до 31 март, отсега е ясно, че тези 10 дни едва ли ще стигнат да се преодолее кризисната ситуация с ръста на болните от коронавирус.

Как работи заведението и има ли клиенти днес, вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: протестзаведения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
0
 
1
 
! Отговори
Александър преди 3 години
До АнонименНе е сервитутка,собственичката е.С претенции за американски възпитаник,та оттам е ролята дето си е избрала.Много страда ,но иначе не можеш да и затвориш устата с Перловската река.Ама тя нали е от Банско,та все комити и войводи от там.Не се радвам на чуждо нещастие,но въпросната не знае какво е съдба и съдбовност.
242
1
 
3
 
! Отговори
Фи преди 3 години
Тази опакованата с вълнени шапка и шал много отблъскваща,бе.Някак гнуслеещо изглежда с тези накате дрехи под тази престилка ли е какво е.Карикатура.Приведи се в ред,булю като си тръгнала да газиш закона и да сервираш.Облечи се подобаващо,яе присядаш.Другата буля барманка с гнусните пръстенца на чашите дори няма да я коментирам,С една дума-беж лиске да бягаме!
241
1
 
1
 
! Отговори
Бай Ганя преди 3 години
Тази ми изглежда да е настинала.с този шал и шапка.Само едни скиорски очила и трябват.
240
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес работи ли кафето ?Че се върнах от Занзи и имам нужда да се почерпя с приятелида им разкажа .
239
0
 
6
 
! Отговори
Уф, погнуса преди 3 години
Тази леля ли е, вуйна ли е, която пипа чашите минава между масите да позабърше с ***, събира мръсните салфетки, някои от тях използвани като носни кърпички сега в студа, после прави кафенца по показания в снимковия материал начин. Това е крайна мърлящина и е опасно за клиентите, тук няма значение никакъв Ковид. Те така и сифилис и херпес могат да хванат заради такива кръчмарски некадърници. Това заведение не трябва да го има въобще
238
6
 
8
 
! Отговори
dtrumppp преди 3 години
егати и мизерията в тва заведение с некви бекове седнали...другата сервира с шапкаот кьде се намерихте бре ***
237
0
 
13
 
! Отговори
... преди 3 години
Снимка 5 казва всичко, тези клиенти се надявам сега да гледат тези снимки и да се замислят дали друг път биха консумирали каквото и да е в това заведение - не заради ковид, само от погнуса. Тази лелка с тези чисти пръсти .... Мисля, че всички знем, каква завидна хигиена е в кухните по ресторантите - .....
236
0
 
3
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Па нема лошо щом имат пари да плащат глоби
235
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!
234
4
 
17
 
! Отговори
T преди 3 години
Не им знам протестчето, но за мен не е нормално с тези ръце да се пипат чашите, особено по ръбовете, които се опират в устните на клиентите. В нормалните общества отдавна са решени тези неща - отделен персонал, който да борави само с парите и не се докосва до нищо по хранителната верига. Тука сме 100 години назад с тия неща. Та дори в Гърция - един само се занимава със сметките и поръчките, друг само сервира, трети само отсервира. Няма смесване на потоците. Разбрахте ли?!
233
5
 
9
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Репресии и насилие в името на моето здраве са неприемливи. Точка.Всеки има глава на раменете да решава как да се грижи за здравето си. Насилственото прилагане на медикаменти, кастрация и сегрегация са неприемливи независимо от всичко.Свободата не се преговаря - взима се.
232
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до BiliНикой не те спира да почнеш да живееш и да бориш болестите, както са го правили преди хиляди години. Освен това прочети как точно са се справяли със заразните болести и епидемии и колко голям процент от населението е умирал. Като искаш това, имаше на един остров едни ***, дето още така живеят и мятат копие по самолетите. Отивай и се кефи на този живот :)
231
16
 
15
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Браво на кафето. Нека повече хора се присъединят.Борбата е срещу тиранията, не вирус. Вирусите сме ги борили стотици хиляди години и сме оцелели.
230
8
 
3
 
! Отговори
Селективен отказ преди 3 години
Дори няма нужда да се променя закон или наредба. Само една вътрешна инструкция до лекарите да зачитат правата на пациентите като ги питат "Желаете ли да Ви лекуваме с хомеопатия?" При положителен отговор директно да си ги пращат да се лекуват при хомеопат в някой холистичен център и толкоз. Много лесно може да стане.
229
11
 
8
 
! Отговори
ХАхахах преди 3 години
Браво, къде е адреса, за да мина утре да ги подкрепя.
228
2
 
8
 
! Отговори
Селективен отказ преди 3 години
Оказва се първа помощ, защото няма време за губене. После няколко стажанта (студенти все тая от коя специалност) проверяват фвйсбук профила на пациента и като видят 'ууу на мерките' или '*** срещу ваксините за морбили' , 'да живее хомеопатията' и всякакви други подобни щуротии и лицето веднага го стоварват с носилката пред входа на болницата с рецепта за домашно хомеопатично и съобразено с астрологията и кармата му лечение. Те тези са фенове на фейсбук и си постват от сърце
227
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БРАВОМоля, предложете критерий за селективен отказ от медицинска помощ при препълване на лечебните заведения.
226
7
 
14
 
! Отговори
БРАВО преди 3 години
Докато всички си траем ще продължават да ни мачкат! В Супермаркетите и в транспорта пак сме един до друг! БУНТ!
225
13
 
13
 
! Отговори
Да ги затварят тези преди 3 години
Ковида е само едно от нещата, които човек може да лепне при фрапантно ниската хигиена на такива заведения. Дано ХЕИ най-сетне си размърдат за.дниците
224
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 256Тогава защо въпреки Кауфланд, Лидъл, Метро, театри, училища, хотели, ски писти и каквото още се сетиш, което работеше на м/у 30 и 100% заетост и наличието на новите щамове още от преди нова година... заразените не надхвърлиха 4000? Все около 1500-2000бяха.Надхвърлиха ги след отварянето на кръчмите.