Протести срещу правителството в София и на АМ "Тракия"

За два часа е било спряно движението на "Орлов мост"
27 мар 2021 18:38, Анисия Иванова
270
Протести срещу правителството в София и на АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Протести срещу правителството имаше на "Орлов мост" в столицата и на АМ "Тракия" днес.

Заради митинг на протестиращи срещу правителството възловото кръстовище в София беше блокирано и се образува задръстване по булевард "Драган Цанков" за два часа.

Протестиращи са блокирали движението на „Орлов мост“ в София. Това съобщиха за Агенция „Фокус от МВР. На място имаше и полицейски екипи. От Столична община съобщиха, че са пренасочени всички линии на градския транспорт, които минават през кръстовището на Орлов мост.

Към 17 часа протестиращите на столичния "Орлов мост" са се изтеглили и движението по блокираното кръстовище е било освободено.

По-рано протестен автопоход, организиран от майки на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива", доведе до затруднения на движението по магистрала "Тракия" в посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
36
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Какъв протест 1 седмица преди изборите бе!!!Тия нямат ли си календари вкъщи, нали следващата неделя е 4 април, избори и ново правителство.Защо спират движението да изнервят хората?Някой даже и да е харесвал Черепа, сега ще го намрази заради тая пpocтотия!
3
9
 
8
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 3 години
Милиционерите са Организирана Престъпна Група и Не работят нищо!!!!. Има НСИ които регистрират събитията и ни уведомяват. Т.Е. Заптиетата са излишни.
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алисия - Кажете, моля приблизителна цифра на протестиращите, за да не се налага аз да пиша тука фермани колко са протестиращите и кои са.
1
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли бе :)))))Тоя Черепа не разбра ли, че така няма да стане?:)))