Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши

Валентин Вацев: Трифонов ще управлява като Байдън - чрез съветници
5 апр 2021 18:15, Анисия Иванова
114
Днес е първи ден на нов политически цикъл, 30-годишният свърши
Снимка: БГНЕС

"Днес е първият ден на новия политически цикъл след цикъл, продължил 30 години. Досегашната политическа система катастрофира... Слави Трифонов ще бъде титуляр и фаворит на сегашната политическа пролет", заяви пред БНР анализаторът Валентин Вацев.

По думите му трите системни партии са в исторически залез.

Още по темата
"Партията на българското чиновничество няма възможност да управлява под името ГЕРБ, а БСП се е превърнала в бойно поле между Свидетелите на Станишев и Корнелистите от седмия ден - партия, в която елитът е разцепен, не може да побеждава. Партията на баланса и опосредяването ДПС не можа да удържи позициите си. Движението повече няма да бъде балансьор“, допълни Вацев.

Той допълни: "Слави Трифонов ще управлява както Джо Байдън в САЩ. Байдън не управлява, а управляват неговите над 200 съветници. Не трябва да гледаме личния характер на Трифонов, интересното е кои политически елитарни управленски кръгове ще вземат позиции в сенчестото място зад гърба му. Те могат да дойдат от ГЕРБ, БСП, СДС...

Предстои ГЕРБ да се преориентира към Слави Трифонов и ако той не внимава, може да получи огромна зестра от влюбеното във властта държавно чиновничество", посочи той.

Според анализатора за САЩ е важно дали България ще има правителство, което да е готово да участва в антируската кампания.

"Има кой да каже кое е правилното правителство за България. България е част от натовския антируски фронт", добяви Вацев, който прогнозира нови избори до началото на следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много точно казано !
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори - ГЕРБ, БСП, ДПС трябва да се ЗАТРИЯТ и всички бивши тип Мая Манолова също!!!..............------Абе ти предлагаш да си унищожим държавата!Това е вредно за България!
84
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и тая...ще управлява свърши...ограничени и закостенели...в безизходица сте,ако някои опита да шмекерува ще ги избием с камъни и дърве...идва лято,нови избори и ...Лустрация,Независима Съдебна система с нови хора...избираеми прокурори,Справедливи и Строги Закони за всички...ревизия на последните 30 г....филите и фобите...Анатема! инвестиции...подкрепа само на не можещите да се справят физически и психически...възрастово също!...и ще видите едни 75% подкрепа...останалото е опити да се измъкнем!!
83
2
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Точно в десятката, г-н Вацев! По-точно определение от това кой ще управлява, ако чалгаря е начело, здраве му кажи.
82
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До бай Иван РуснакаДавно пора,очень давно.
81
3
 
7
 
! Отговори
Учиндолецот да .... преди 3 години
управлява ?!?!?!? няма как. Стига да опита ще бъде прогонен с то яги !
80
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже знам кои ще са му съветниците по икономическите въпроси, туризма и здравеопазването - Сашо Роман, Азис, Милчо Калайджиев (той ще отговаря за къщите за гости), Тони Стораро, Радо Грух (той ще прави програмата за пияните туристи на Слънчака). Икономиката ще се вдигне за 100 дни!
79
0
 
2
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 93 Не ме занимавай с глупости моля! Благодаря!-:)
78
3
 
0
 
! Отговори
До помнещ преди 3 години
До помнещ Ако си от поколението, което помни по-отдавна, къде ти е усетът за ирония и сарказъм?
77
1
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 90 Какво общо имам аз с "царя" бе дечо?И защо се сещаш за него сега? И тъй като ме подсети.Този Мадритски крадец,на който същият сега вече бивш "министър председател" борчето мутра.На който Симеон "шефа" ти му беше пазач,чрез измислената си фирма Ипон тогава.Та не само че не ни "оправи" за 800 дни Мадритският крадец,и открадна каквото можа,но и не се "кандидатира" повече! А др ти Борисов,няма наяждане на власт и пари! Страда от нания за величие! НАГЪЛ! НАГЪЛ и пак НАГЪЛ! ВРЕМЕТО МУ ИЗТЕЧЕ!-:)
76
3
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
до 87 Вижте дечица на 31 годишната вече Американска "демокрация" в България! Не ни е интерсна на нас клично,защото помним нещата много преди нея! Вижте сега,ако имате някакви съмнения,за сегашната политическа ситуация.Много ви моля,коментирайте си я едни други в нета! И когато имате консенсус помежду си.Едва тогава я споделяйте тук!Разбираме ви прекрасно,че в краткият си "политически животец" помните и знаете само др Борисов! И не приемате друг! Но ние помним и Слави както и мутрата Борисов!-:)
75
8
 
3
 
! Отговори
56499 преди 3 години
В листите на Има такъв народ срещам и хора със серизона експертиза, освен сценаристите, които ме хвърлят в недоумение по кои въпроси от стопанския, социалния и политическия живот ще могат да взимат верните управленски решения. Фигурата на самия Слави като министър председател дори усмивка е предизвиква. Но това неподпавената действителност - тези хора се ползват с доверието на достатъчно пълнолетни български граждани, за да управляват. А ако, без ад искат, се превърнат в патерица на Борисов?
74
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бг нация няма да има
73
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори - ГЕРБ, БСП, ДПС трябва да се ЗАТРИЯТ и всички бивши тип Мая Манолова също!!! Трябва промяна, всичко да се изкорени и да се построи наново. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ от 1989 и след това 2007 г БГ, та до 2021 БГ си остава на последно място в ЕС, защо!? В началото на 90-те бяхме 9 млн. а сега 7 млн., след още толкова колко ще бъдем ?
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 83 Повярвай ми! Обиждаш масата българи,гласували вяче,Против тази бивша комунистическа мутра борче!!-:(((
71
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие сигурни ли сте,че екип от Чичо ви Сам,не е подготвил цялата тази подмяна на Бацето,след като старателно е подготвял новият "баце" чрез Слави?По всичко личи,че не само в САЩ,но и в подопечните им Територии,разпръснати някъде из "Европа"(а защо не и по света),вече ще изчезнат индивидуалните политически импровизации и ще управляват строго структурирани задкулисни екипи!Нищо чудно Баце да се окаже последният импровизиращ(разбира се в рамки) "политик"!От тук нататък,тези като него ще изчезва
70
5
 
16
 
! Отговори
Гласоподавател преди 3 години
ЧЕСТИТО! Таз година Слави, догодина - Азис!
69
6
 
9
 
! Отговори
Терца майорна преди 3 години
По "Фалшив герой" на Тодор Колев.Дано "симптомите на ковид" наркозата отминат бързо. Дано, щото наркозно разширените зеници и носенето на очила заради "зрителна свръхчувствителност" вече не вървят.Да не би да се крие заради паднал наркозен нос, както на един друг цвилещ хуманоид от неговото котило?
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на всички които излезнаха, въпреки опита на платените социолози да внушат че всичко е решено
67
4
 
16
 
! Отговори
Кукуригуууу... преди 3 години
За кои "съветници" говорим ,бе Вацев....ха,ха,хааааа......От балет Магадан ли...??!