Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава мястото във Варна

В партията му има най-много размествания при избраните за депутати
9 апр 2021 19:58, Анисия Иванова
506
Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, освобождава мястото във Варна
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това желание е заявил пред ЦИК лидерът на "Има такъв народ", съобщи "24 часа".

За момента в неговата партия има най-много размествания при избраните за депутати, тъй като общо 11 души от тези, които са били в две листи, са заявили пред ЦИК откъде желаят да влязат в парламента.

Така Виктория Василева влиза от София-област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е депутат от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е депутат от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол.

Още по темата

Сценаристите, които са част и от партийното ръководство, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев, ще са депутати от Бургас, Пловдив - град и от 25 МИР в София, като освобождават места съответно в Ямбол, Пловдив - област и Хасково. Учителката Юлия Чортленева ще е депутат от Плевен, като така освобождава място в Кърджали.

Журналистът Станислав Балабанов влиза в НС от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев ще е от София-област вместо от Враца, а Драгомир Петров - от Разград вместо от Силистра.

От ДПС Йордан Цонев е заявил, че ще е депутат от Враца и освобождава място в Благоевград. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ този път няма да влезе от Кърджали, а от Шумен, а Халил Летифов ще е депутат от Благоевград и освобождава място в Стара Загора.

Ивайло Мирчев от "Демократична България - обединение" е заявил, че иска да е депутат от 24 МИР в София вместо от Бургас, а пулмологът Александър Симидчиев ще е от София-област, вместо от 25-и МИР в София.

Избраните от два района имат срок до един ден от узнаването да заявят пред ЦИК откъде искат да са депутати. В неделя ЦИК трябва да обяви поименният списък на новите 240 народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега трябва Зуека да вземе да се подиграва на Слави че да види как е, че в България е винаги така двама работят а пет седят и дават съвети и се подиграват!
400
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега пък, депутат! А кво стана с татуировката че не иска да е политик? Помислете докъде сте изтрещели, българи! Избрахте човек който не иска да е политик? А може би вие не искате да сте българи??
399
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 3 години
Лесно е да си критик , ама покажи каква работа може да свършиш за варода !
398
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Депуутатката Слава Трифоноваот няма такъв народот там в пандиза
397
1
 
1
 
! Отговори
Виктория преди 3 години
Анонимен ти от варна ли си?
396
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря на всички празни *** , които гласуваха за Слави. Така от Варна влезнаха 4 депутати , всичките до един софиянци. Варна е страхотно представен в парламента град. Благодаря ви чалгари умни.
395
4
 
5
 
! Отговори
Стига преди 3 години
Престанете да повтаряте опорните точки на увяхналите гербери.Нека партиите на промяната покажат какво могат. От идеология видяхте докъде стигнахме.
394
4
 
8
 
! Отговори
7/8 преди 3 години
Слави наистина е като в не брано лозе! Никой няма да го пита дали иска подкрепа от друтите партии. Ако върне мандата без да е направил предложение за кабинет, няма да има повече от 5% на следващи избори. Ако пък предложи кабинет, всички останали ще го подкрепят за да му гледат сайра.Е на това се вика - Къде се забърках!
393
1
 
6
 
! Отговори
Да, да преди 3 години
"Не ми говорете за закон и конституция - в тая държава всичко е проституция"Слави Трифонов
392
1
 
5
 
! Отговори
de преди 3 години
Трифонов, имате невероятна възможност да съставите правителство с подкрепата на всички партии. Използвайте го! Вземете читавите хора от всички партии и управлявайте.Жалко е да се разследват и гонят читави хора заради партийната им принадлежност. Направете самостоятелна оценка на всеки и търсете подходящите.
391
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както е зел да се напъва,Дано не се оака.
390
1
 
3
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Хи,хи ! Колко се отказаха от дупетати ? 10 - 12 човека , май. Е , те преди другите са разбрали, че ще вземат малко пари и са избягали. Скоро ще има тълпа от напуснали Събранието ! Колко достойно е да се наредиш до Хаджикян, сестра Галева, Мутрата Дончева, Бабишкян , Нинова....???? Всеки уважаващ се човек ( а не комунист) ще напусне !
389
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всичкото герберски *** скочило на чалгаря, усещат прасенцата, че скоро няма има кинти да лаем по форуми и ще трябва да бачкат на някой строеж да мъкнат киреч, че за друго е стават
388
2
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Къжете ми как преди да създаде партия мотото на Слави беше: Няма такава държава, а политиците били некадърни. Като дойде време да създава партия и се изметна и каза Има такава държава и кръсти партията си така. Измята се като патриотите. Днеска сме патриоти, а утре сме заедно с ДПС в коалиция в името на властта. Същото е и със Славчо. Ще го подкрепят от ДПС и БСП, а уж бил против тях.
387
7
 
9
 
! Отговори
Варненец преди 3 години
Един Чалгар не може да бъде дупетат на никого от Варна ! Никой не го е канил да бъде наш депутат, та сега да обявява , че нямало да бъде ! И , моля, не бъркайте гражданите на Варна със селяните на София и миячите на чинии от Германия и Англия !!!
386
2
 
8
 
! Отговори
Бутафорко преди 3 години
Когато чух преди години просташката версия и подигравка с песента вариант " за крадец не ставас сине - гнус".Разбрах ,че българина е жаден не за демокрация а за простотия.Tава са ГОЛЕМИТЕ режисоьрчета и великият им певец.
385
1
 
5
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Деса се скри от соц. мрежи за да реди кабинет. Дали ще е на Слави ли на Радев. Все ще е тя Кардиналът. Нали беше жена на единия и сега на другия. Шерще ла фам са казали французите. Ами-ето я. PR-ът на Слави сега е PR на Радев и задкулисния Президент и явно ще продължи да е. Другите са кукли на конци. Много прости тия мъже, бе... Не само в турските филми жените въртят интригите. За 500 години, явно сме усвоили занаята.
384
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това квазимодо ли гласувахте бе? Халал да ви е.
383
0
 
7
 
! Отговори
И това ще мине преди 3 години
Какво ли не видяхме. И това ще мине. Колкото по-нависоко се качва *** толкова повече й се вижда оцапания за...к. Ами, за съжаление, ще трябва да го гледаме. Дано не е задълго. Дай Боже!
382
1
 
7
 
! Отговори
ще се оправим преди 3 години
Дълго вървяхме към дъното и все не го стигахме. Дано вече сме го стигнали. България ще се оправи, когато всяка жаба си знае гьола. Когато жабите отидоха в политиката, освен крясъци и кал нищо друго не може да очакваме. Как хората, които замерваха с яйца и домати сега ще влязат в държавните изнституции, след като те ги омърсиха? Как ще се появят пред света, като казаха, че тук няма Конституция, а проституция. Сега те лице на тази проституция ли ще са? Със стари муцуни нов Парламент не се прави!