Личните лекари да имунизират, а не да има "зелени коридори"

Остават съмненията за тромбози след ваксинация с AstraZeneca
10 апр 2021 18:28, Ния Христова
23
Личните лекари да имунизират, а не да има "зелени коридори"
Снимка: БГНЕС
"Личните лекари трябва да имунизират, защото те си познават пациентите, а не да се откриват "зелени коридори", това каза пред Нова Нюз проф. д-р Любомир Хараланов, началник клиника по нервни болести на НКБ.
 
Той е на мнение, че не трябва да се изказват непремерени мнения в медиите, защото по този начин се създава тревожност и паника сред населението и допълни, че тревожността разбалансира имунната система.
Още по темата
 
"Хората трябва да са в малък кръг, за да не се разпространяват вирусите", убеден е специалистът.
 
Според д-р Хараланов смъртността от COVID-19 е огромна и мерките трябва да се спазват стриктно.
 
Той е категоричен, че ваксините са спасението от заразата и колкото повече хора се ваксинират, толкова по-добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как му пречат зелените коридори?
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само чакам да почнат личните да имунизират и отивам с ко трябва 600 кинта в плик да е бие на мивката и да дава талончето;)
14
2
 
2
 
! Отговори
Ваксиниран Ковидиот преди 3 години
полисорбат 80 - смях, остава за престана и да ям. Това е един от най-често използваните емулгатори - има го в мляко, масло и т.н. .....
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Схемага ще е отидеш на работа за медицинско и те ти кажат ако искаш безплатно ще те ваксинираме и няма да плащаш за ведицинското ако те ваксинираме.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
У нас ред няма затова се връщат и българи от чужбина да се имунизират тук щот там където са реда им е другата година най рано затова няма и ваксини при личните лекари нито пък има даден план който трябва да спазват България
11
1
 
10
 
! Отговори
Фейса преди 3 години
Да прочете във ФЕЙСА. Смешно е! Предлагам да затворим всички училища и университети и тогава да оставим само ФЕЙСА. Така всички ще знаят всичко и ще са компетентни по всичко! Това ФЕЙСА е нещо много велико, нещо като училище на училищата, а в него пишат най-умните. Ура за читателите на това просветило ФЕЙСА!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре да имунизират с какво ваксини до личните лекари няма ако смятате един флакон на личен лекар все същото
9
1
 
6
 
! Отговори
Леша преди 3 години
"Според д-р Хараланов смъртността от COVID-19 е огромна и мерките трябва да се спазват стриктно."Мда, децата са на училище от понеделник. Ако стане война, падне метеорит или потоп залее планетата, пак ще са на училище.
8
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Истината е, че Пфайзер води жестока търговска война срещу Астрата! Без да некомпетентно да се навирам в темата за качества на ваксините, колко качествен и продължителен е имунитета на тия и/или ония и прочее! Сигурно и другите ваксини имат недоизкусурени неща и странични и незнайни досега ефекти и това не се тиражира по медиите, освен когато вече няма как и накъде! Но сега се бие най-силно по Астрата! ФАКТ!
7
2
 
8
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Ваксиниран КовидиотПрочети колега статията за полисорбат 80 във ФЕЙСА, моля! Една от съставките на ваксината на Астрата! Интересна е! Няма общо с тромбите! Дава някакво обяснение защо не бива да се ваксинират жени под 30 - т.е. в детеродна възраст с тая ваксина точно! Може и другите да я имат тая съставка, но в листовките им е увъртяно по килифарски!
6
2
 
16
 
! Отговори
ОПЛ преди 3 години
Имунизираме.Редим се по 3 ч.за 2 флакона Файзер и 2 -Модерна. Хората НЕ ИСКАТ Астра Зенека.От 120 човека над 65г.едвам 30 пожелаха да дойдат да се ваксинират с РНК ваксина.Другите искат да изчакат.ИСКАМ КОЛЕГАТА, ДЕТО НЕ ГО ЗНАМ, НО НИ ГЛЕДА В КАНЧЕТО, ДА ГО ПИТАМ:ТОВА ЛИ Е УСПЕШНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ?-ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ пред вратата на ОПЛ-БОЛНИ, МЛАДИ,СТАРИ, ЗА ВАКСИНАЦИЯ?!ЕЛА ДА НАПРАВИШ ЕДНОПОСОЧНО ДВИЖЕНИЕ В ДКЦ, ПЛЯМПАЛО!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземат Астра Зенека. Те казват, че е безопасна, да я бият на роднините и приятелите.
4
21
 
6
 
! Отговори
Ваксиниран Ковидиот преди 3 години
Ваксинирах се с Астра Зенека при личния си лекар. Не схващам какъв е проблема?Ден два симптоми, като лека настинка, после всичко на 6.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да започнем да изнасяме ваксини. Предполагам че складовете пращят от неизползвана Астра Зенека
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коридор с зенека ,а къде преподадохте другите ваксини ?
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хвана ги срам, че никой не се реди на коридорите и простолюдието се изчерпа