Десислава Радева е в болница с аневризми в мозъка

Няма опасност за живота й, в момента се извършва интервенция
13 апр 2021 14:40,
253
Десислава Радева е в болница с аневризми в мозъка
Снимка: БГНЕС

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, е приета в столичната болница "Св. Иван Рилски" с аневризми в мозъка, пише "24 часа".

От болницата потвърдха новината и допълниха, че в момента се извършва интервенция, която да предотврати тежки последствия. Опасност за живота на Десислава Радева няма.

След 12-часово главоболие тя е била приета снощи в неврохирургията на "Св. Иван Рилски".

Там са й направени пълен набор от изследвания и е установено, че има 3 аневризма в мозъка.

В момента лекарите чрез интервенция през артериите проверяват какво е състоянието на аневризмите и ще ги укрепят, за да няма тежки последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 176Хубаво, че котката ти е бременна, да се окоти с няколко котенца след време. Мнението ти обаче е неподходящо за тази новина.
152
5
 
24
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Дано лекарите й помогнат да оздравее на жената! Злото вършее и смъртта унищожава повсеместно! А ние като общество и хора сме толкова разделени...
151
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжна новина в последния ден от месеца на войната. Дано съпругата на Президента г-жа Десислава Радева да оздравее!
150
4
 
22
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ще се оправи, спокойно. Въпроса е: кога за нас обикновените хора ще има такова здравно обслужване ... знам отговора - НИКОГА.
149
7
 
14
 
! Отговори
Льотчик преди 3 години
Ей изветрела капо, нали Ковид няма. Ама тебе да те удари проста главо, жената е невинна.
148
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-жо Радева, смелост! Вашият съпруг е много почтен, добър и сърдечен човек и достоен Български Президент! Бъдете жива и здрава, вярвайте в Господ Бог Иисус Христос и в Пречистата Божия Майка и Дева Мария, вярвам, че оздравеете! Нужна сте ни!
147
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се оправи, излекува и оздравее съпругата на президента.
146
10
 
4
 
! Отговори
Нищо и преди 3 години
Нема
145
9
 
17
 
! Отговори
СИМИТЛИЧАНИН преди 3 години
ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1996 ГОД. САМО ЗА 2 ЧАСА НАМЕРИХ АДРЕСА НА ЧОВЕК САМО ПО ПЪРВОТО ИМЕ В БЛАГОЕВГРАД. ПО ПРОСТОТИИТЕ ПИСАНИ ОТ ВАС В САЙТА ДО МОМЕНТА МОГА АКО ИСКАТЕ ДА ДАМ ИМЕНАТА ПОНЕ НА ТРИМА АНОНИМНИ. И ТО САМО КАТО ЧЕТА ПОДСКАЗКИ ОТ ГЛУПОСТИТЕ ВИ. КАЗАХ ДА СПРЕТЕ ДЕБАТИ ПО ТАЯ ТЕМА. НЕ ВИ Е СРАМ. ДАНО НИКОЙ ВАШ БЛИЗЪК НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ. АМИН
144
8
 
35
 
! Отговори
Срам преди 3 години
Срам ме е, като чета коментарите по-долу.Оздравявайте г-жо Радева, желая Ви здраве, късмет и много семейно щастие.Злобарите затова са злобари, защото се различават от нормалните човешки същества, просто не им обръщайте внимание.
143
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деската още изтрезнява от погребението на цар Киро.И е прекалила с почерпката. А от нея много боли главаИ дори има риск да ослепееш.
142
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 140Правиш ли разлика между аневризми и кръвни съсиреци? Аневризма е по рождение. Храни се от кръвта. Увеличава се и притиска мозъка. Води до болка и опасност при по-голяма емоция или натоварване да предизвика кръвоизлив. Може да му се спре кръвта да се храни като през артериите се проникне и се запушат. След няколко дена човек става и ходи. Ако се спука съд се налага отваряне на черепа и поставяне под медикаментозна кома. След операцията се излиза от кома постепенно. Минал съм го.
141
6
 
23
 
! Отговори
Илияна Иотова преди 3 години
Радев да му бъде намалена заплатата на три минимални Работни Заплата СБОРА ИМ = 650 + 650 + 650 = 1950 ЛВ .КОЕТО ПАК Е МНОООГО МНОГО МНОГО ГОЛЯМА СУМА И ЗАПЛАТА !А ДЕПУТАТИТЕ == НА СТАВКАТА ЗА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ = 300 ЛВ = ЕДНА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА !ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТТА !...ИСКАМЕ ОТМЪЩЕНИЕ И ВЪЗМЕЗДИЕ .
140
2
 
9
 
! Отговори
А Пешо преди 3 години
От махалата все го боли от пиене главата.
139
21
 
13
 
! Отговори
и те така преди 3 години
след края на мандата тая година , на фигуранта ше му бъде изпята песента - развод ми дай ! все пак деси спази уговорката с партията , изтърпя го 4 г. иначе нека оздравее ! да не мислите че и е било лесно с тоя .
138
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десен съм и имам непоносимост към Радев !Но с най-дълбоки чувства на състрадание пожелавам на съпругата му да се излекува и да се оправи необратимо ! Хора сме в края на краищата !
137
11
 
15
 
! Отговори
Ролята на тази жена преди 3 години
в политиката у нас,въпреки че според Конституцията тя е никоя,няма длъжност"първа дама",е на сив кардинал.Тя е най-важният съветник на мъжа си,който,неподготвен за заемания пост,е маша в ръцете на съветниците си.Ако неги слуша и действа на своя глава,прави глупости.Ако ги слуша,става партиенговорител и оръдие на чужда воля.А тя,след като сътвори ред скандали,се спотаи,мина в "нелегалност" и сега се опитва да предизвика съчувствие,че била болна горката,жертва на грижата си за хората.
136
30
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде го откриха тоя мозък в Десито... :)
135
6
 
5
 
! Отговори
пенко преди 3 години
До азЩе се задавиш в лигите си май от злоба.
134
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От ваксина ли е?