Бойко Борисов може да не се яви в парламента заради операцията

Премиерът в оставка бе опериран от един от най-добрите травматолози
20 апр 2021 09:07, Петя Славова
130

Очаква се да стане ясно кога ще бъде изписан от болницата премиерът в оставка Бойко Борисов. Това може да стане още днес.
Още по темата

Вчера той беше опериран заради травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, припомня Bulgaria ON AIR. След направен ядрено-магнитен резонанс в "Пирогов", беше приет за спешна операция в болница "Софиямед". Интервенцията е извършена от един от най-добрите травматолози в страната - д-р Антони Георгиев.

Операцията поставя под въпрос явяването на премиера в оставка в парламента в сряда, както миналата седмица го задължиха депутатите. Той трябва да отиде, за да обясни проекта на правителството за българския План за възстановяване и устойчивост.

Очакваше се Борисов да се яви в Народното събрание още в петък миналата седмица, но ден преди това изненадващо излезе в отпуск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
9
 
! Отговори
мери преди 3 години
Сега заминава в Турция да се лекува и след това ще отиде при авера си в Дубай не го търсете повече Това е замисала с скъсания минискус Горкия сега ще си харчи еврата с кеф
18
2
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Тиквата е страхлива мишка, както всеки ес демократ.ПП. Урдулата ваксинира ли се вече с Астра Зенека или още се ослушва?!
17
17
 
4
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Събудих се, и о какъв прекрасен пролетен ден. Но допуснах голяма грешка, че пуснах телевизора по БНТ и о ужас, мутрата Хаджигенов ме учи на морал там, превключвам БТВ и още по голям ужас, Костинбродската мутреса Мая Манолова Сетра Галева, се е запенила там. Не се реших да пусна НОВА ТВ, защото я на онова БСПелерастче Тошко Африкански, я на старата мома Дончева, щях да се натъкна. Денят ми вече не е хубав, щом мутрите са победили, и само с 4% са превзели целия ефир, какво ли щеше да е ако имаха не 4% а 5%. Да гледаш другарката Мая Манолова как ти говори за морал, все едно порно звездат
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама разбира се, за сряда му е планирана бъбречната трансплантация
15
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте да му се обади дископатията бе направо Дискова херния да го тикат в количка като Маргните
14
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък един парламент и да иде да им го обясни плана, те няма могат да го схванат и да го изпълнят. Още правителство не могат да съставят, та план ще тръгнат да изпълняват. Плана е лесен ама за да се изпълни трябват пари, а ЕНП пари не дава на кой да бъде.
13
3
 
33
 
! Отговори
Като стане напечено преди 3 години
Тоя или го убиват или го оперират.Страхливецът да измисли нещо ново.
12
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Непослушният ученик се прави на болен и все друг му е виновен друго какво да се каже за ББ . Може и още когато му дойде времето както казваше " царя".
11
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов не дължи обяснения никому!
10
2
 
26
 
! Отговори
52548 преди 3 години
Кръшкачът винаги си наира удобна диагноза. Като ученик - анигна сатарилс, като премиер му е пораснала работата - операция. Когато извика прокурорът, трансплантация ли ще бъде? Всъщност, имал някой, който да е изненадан от тази случка?
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега. Всички знаем какъв е мъжкар. Дори не би се замислил да иде в парламента на патерици. Не ни будалкайте. Мъж но годината, десетилетието, века.
8
4
 
33
 
! Отговори
no name преди 3 години
Ама разбира се, то никой и не очаква бай тиква да се яви в парламента. Просто му гледаме сеира какво още ще измисли - първо беше в отпуска, сега го оперираха по спешност (коляното:))), после ще го заразят повторно с Ковид, и накрая ще се окаже бременен с близнаци и ще излезе по майчинство 2 години.....Цирк дьо Солей
7
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има рампа за десетки хиляди изградена за достъп на инвалиди. Ще го забутат.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навреме, съвсем навреме се разболя!
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е така ни управлява 11 години с номера, лъжи, интриги, шмекеруване ! Загубихме много години и пари с тоя циганьооор
4
3
 
26
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Тоя инфантил мозъка му е останал в детската градина!И ние едно време за да не ядем шамари се правехме на ударени!То бива бива..ама!А докторите дето са му правили "операция" и те са за затвора заради фалшиви диагнози,точене на пари за операции,нарушаване на хипократовата клетва и изобщо за тази измама!
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената възможност на бай чекмеджан суджуккюлчанов, за осигуряване на двугодишен рахатлък, е да излезе по майчинство.
2
3
 
30
 
! Отговори
анономен преди 3 години
Играта май не върви. Поредното измъкване. Какво ли е следващото.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ноободи кеърс!Другия път като падне дано изобщо да не стане!