Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?

"Разгромът на изборите е оправдан с груби лъжи и манипулации"
113
Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?
Снимка: Facebook/Sergei Stanishev

Бившият лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев заяви, че е станало ясно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез "груби лъжи и манипулации".

Още по темата
От социалната мрежа Станишев отговори на думи на премиера Бойко Борисов и настоящия председател на левицата Корнелия Нинова и написа, че това е "левият опит за политическо шоу".

"Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?
Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?", пита Станишев.

Той заявява, че досега партийната лоялност не му позволила да коментира резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. "Продължаваме напред!", пише Станишев

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е на ДПС а не на БСП. И Нинова не може да каже дали ще е президент след като народа гласува.а не Нинова. Това не е избори за евро депутат и Нинова слага Станишев в списъка.
50
6
 
10
 
! Отговори
irkd преди 3 години
е мразя го това копеуе откакто се целуваше с турчина на Орлов мост, но днес е прав с коментара си - БСП е средна партийка тясно скроена, лидерска и на около 20ина около ***. И още едно НО - но това разложение на БСП започна от Станишев, след целувката на Орлов мост !!!От личен опит го казвам.
49
8
 
5
 
! Отговори
Според мен преди 3 години
тези протести си бяпа някаква тактика на Решетников и се разчиташе да бъде обхванат по-широк спектър от избиратели, така че червените да вкарат повече хора в парламента. То така си и стана. В сегашното НС единствената дясна партия е ГЕРБ. Всичко друго свет ив червено. Обаче новопоявилите се щом помирисаха властта и започнаха да хапят БСП дето ги е заченала и родила. Затова Корни е сърдита.
48
4
 
11
 
! Отговори
:-) преди 3 години
СТАНИШКА, ОНЯ ЛИ ТЕ СТИСКА ЗА ОПКИТЕ С ДЕЛОТО НА ТРУПЧЕТА СРЕЩУ еЛЕНА йОНЧЕВА, ЧЕ ТАКА С ТЪНКО ГЛАСЧЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ХОРА НА ПОТЪВАЩИТЕ ОТ гроб?
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОБРАТНО ЧАСТ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ВОДИХА НЕЛОЯЛНА КАМПАНИЯ КАТО ПРИШИВАХА БСП ЧЕ Е С ГЕРБ КОЕТО Е ПЪЛНА ЛЪЖА. БСП НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ЛИДЕР ДИКТАТОР. ВИНАГИ Е БИЛА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ.
46
5
 
7
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Искаше да го изтъргува, ако бсп беше втора сила, но вече е трета напът пета... Постфактум изпросена подкрепа.... Нинова сбърка такта, сега се оправдава. РАДЕВ я притисна, а тя се принуди насила, а не трябваше така. То при нея всичко е на зор и насила...
45
3
 
10
 
! Отговори
браво на корнелия преди 3 години
Корнелия Нинова направи много за България, като пожертва партийния егоизъм, тя не води кампания срещу нито една от опозиционните партии, напротив сочеше ги на избирателите и така даже много избиратели на БСП гласуваха за Мутри вън и за Демократична България и Слави. И така, най-накрая афишираната опозиция ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМА 150 ДЕПУТАТИ А герб и дпс СА В ЪГЪЛА С 90. СТАНИШЕВ СТИГА СЕ ПОЗОРИХТЕ С АНТИПАРТИЙНА И АНТИНАРОДНА ДЕЙНОСТ. СТИГА ГЛАСУВА ГЛУПОСТИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ЗАЕДНО С ГЕРБЕСТИТЕ.изчезваЙ
44
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станишев, Георги Първанов заяви, че ти си най-голямата му политическа грешка, като те е предложил и наложил за лидер на БСП. А Корнелия беше избрана от всички сациалисти. Ти що не въведе всички социалисти да избират председателя, щото нямаше да те изберат. Ти си фитка в политиката а Корнелия е мъжко момиче и човек, който си държи на думата докрай.
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истината еЕ, че той си е за ГЕРБ - там хохохо има двойно одобрение.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
станишче ,факт е ,че Бойко мн ти се канеше , ама Нищо ! и на ленчето показа далаверите и Нищо , а гергов направо си е от герб .сега какво ти е обещал ? от ЕвроМилиардите ли ?не съм от бсп ,но това което правите е гнууусно
41
4
 
11
 
! Отговори
истината е преди 3 години
сер-гей ти имаш пет процента одобрение сред членовете на ГЕРБ и 3 процента сред членовете на БСП, а Корнелия наскоро бе избрана с 87 процента от гласовете за лидер на БСП. Ти страхливия не посмя даже да се кандидатираш както и Миков алкохолния консумант. АРЕ БЕГАЙТЕ, БСП СИ ВЪРВИ НАПРЕД БЕЗ ВАС, ТЯ СЕ ПРЕЧИСТИ ОТ ВАС И ТОВА Е ПРЕКРАСНО ЗА ДЕМОКРАТИЧНА И СВОБОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оо, ще се сбият още малко. Чудесно! Ще има сеир.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С.села май забрави, че след неговото управление БСП беше в клинична смърта, а сега говори за разгром след като Герговци и Добревци направиха каквото можаха за да стигнат до тук.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Мая, Хаджигенов, Атанасов, Иванов и Слави са категорично да се УРИНЕ ГЮБРЕТО ГРОБ, КАКТО ИСКА НИНОВА ДАВАЙТЕ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ И ГИ ПРИКЛЮЧВАЙТЕ. Но Славето е Сарайска флюцофръцла....НИЩО НИЩО СЛАВЕНЦЕ СКОРО СОБСТВЕНИТЕ ТИ ИЗБИРАТЕЛИ ЩЕ ТЕ ПОГНАТ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГЛАСОВЕТЕ ИМ. НУЛА ЩЕ ТИ Е РЕЗУЛТАТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ САМО ГИ ПРЕДАЙ, ЯВНО ИЛИ СКРИТО. НЯМА КАК ДА СИ СКРИЕШ ПРЕДАТЕЛСТВОТО.
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В предишния парламент ГЕРБ си имаше 15 депутата от БСП, сега Корнелия ИЗРИНА ТОРТА И ГЕРБ ИМА НУЛА ДЕПУТАТА.
36
2
 
7
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
Е, айде сега , голяма работа , че Нинова разцепила партията и прогонила електората И !зНАш колко и пука за БСП , Нинова ДРАПАШЕ за Премиер ,или за Президент , амЪ нИ сЪ пУлУчи !
35
3
 
6
 
! Отговори
и аз тебе ... преди 3 години
До Не разбрахНе разбра ли че Бойко се бори за ''Гинес'' , иска да изпревари Т.Живков , по най-дълго , и най-тоталитарно управление , А РЕВЕШЕ ЧЕ БИЛ ПРОТИВ ТОВА !
34
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние, членовете на БСП сме категорично против ГЕРГОВ, СТАНИШЕВ, И ДРУГИТЕ ГЕРБАВИ ШПИОНИ И СМЕ ЗА ДРУГАРКАТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА ЛИКВИДИРА ГЕРБ И ДА ГИ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ КОЕТО ТЯ ПРАВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И Е НА ПЪТ ДА ЗАБИЕ ПИРОНА В КОВЧЕГА НА ГРОБ.
33
1
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
"Всички са маскари"Кога е казал Алеко, но и днес все още е прав Щастливеца !!!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е, станишев и Децата вече знаят , че ти и камората около теб Продадохте Бсп отвътре на Бойко ! За много Пари и Облаги !