Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?

"Разгромът на изборите е оправдан с груби лъжи и манипулации"
113
Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?
Снимка: Facebook/Sergei Stanishev

Бившият лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев заяви, че е станало ясно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез "груби лъжи и манипулации".

Още по темата
От социалната мрежа Станишев отговори на думи на премиера Бойко Борисов и настоящия председател на левицата Корнелия Нинова и написа, че това е "левият опит за политическо шоу".

"Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?
Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?", пита Станишев.

Той заявява, че досега партийната лоялност не му позволила да коментира резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. "Продължаваме напред!", пише Станишев

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Станишката получава огромна заплата и живее в Люксембург ,но е прав за тая
30
1
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Ако останеше до СерГея и Свинаря-сега БСП щеше да прави Борисов 4
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз питам ,,бореца за правда"Станишев.Защо чак сега като се гътна каруцата на БСП взимаш отношение по този въпрос?Защо не го направи лятото?МАЙ РАЗЧИСТВАШ ЛИЧНИ СМЕТКИ.В момента с този коментар по никакъв начин не помагаш на партията си,а ги компроментираш и мисля,че го правиш умишлено.
28
2
 
9
 
! Отговори
Спас Гърневски преди 2 години
Тома , Биков , давай да бягаме в друга партия , то не останаха много където не сме били !
27
6
 
4
 
! Отговори
Не разбрах преди 2 години
какво има в предвид, че Нинова жертвала Радев. Тя ли го кара да размахва юмруци и да да вика Мутри вън? Значи ли това че разните му там Божковци, Бабикяни и Галевици-Дончевици са се накачулили върху Нинова и президента? Интересно...И значи ли това че ИТН и ДБ са проекти на ГЕРБ или ДПС... и на кой от двамата? Може би по-скоро на ДПС, които с тях искат да изнудват Борисов за порции?
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямате СРАМ от ХОРАТА и СТРАХ ОТ БОГА!
25
0
 
9
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Че кой пък броял бспту за опозиция? То се видя на изборите! Повече ги броят за втори ешелон на герб (един вид резервна гума на БКП).
24
4
 
2
 
! Отговори
Да , ама не ! преди 2 години
И Десислава Атанасова , КРЯКА ПОСТОЯННО , КАРАЯНЧЕВА КРОТНА , УДАРИ Я ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА .Нека да сменим малко крякането с други !
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Станишев, вземи си Йончева и се завийте с Истамбулската конвенция!Точно ти, който направи всичко възможно да разцепиш БСП нямаш право да говориш! Не си спомням да имаш спечелени избори, не спомням да си направил нещо в полза на БСП!Не си направил едно обръщение към избирателите на БСП! Вместо това ти и твоите подгъзници ходехте и рушахте местните организации! Пей в хора на Борисов и не се обаждай от коневръза!
22
2
 
5
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
Като при СОЦА , включваш ютията и тя започва да говори за Борисов , а преди същата говореше за Живков !
21
3
 
3
 
! Отговори
''ТЕ' преди 2 години
До Е те затоваАко има мажоритар , то те няма да са там , но тъй като те сами си правят законите , затова се е напълнил Парламентта , с МЕНТЕТА !Кой прави реформи против себе си ?
20
3
 
7
 
! Отговори
до електра преди 2 години
А нас питаш ли ни 12 г. какво ние?Ти само за един ден си се отвратил/а с неприятните за теб лица,а ние 12 г.не смеем да гледаме сутрешните блокове,без значение по коя тв-първо само бб,след това томчо бикчов,дето щеше да затваря бб,шута гърневски-мазен мазен комунист,тодоров,който заплаши журналист че щя я уволни,ако продължа трябва да ми открият специална секция,защото няма да ми стигнат символите...
19
0
 
8
 
! Отговори
Чери преди 2 години
Няма свършване на всякакви взаимни обвинения.Говорят само за себе си и не се чува глас как да се подобри държавната уредба.Смешници!
18
2
 
11
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Гордостта на България :--Станишев , Плевнелиев , Цветанов , Цачева , Костов , Овчаров , Доган , Нинова , Найо Тицин , Паси , ..... И Бойко !Да ти умре коня от гъдел !
17
0
 
8
 
! Отговори
Е те затова преди 2 години
трябва да има МАЖОРИТАРНИ избори - всеки да си знае силата и подкрепата, а не взаимно да се ядат кой е по-по най. А който не е най. Народа дето го е збрал да може да направи една подписка и да го махне от шведската маса. Иначе само се боричкат за листи, купуват, подкупват за да си осигурят място където да папкат. Превърнаха политиката и управлението на държавата в бащиния.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе МаяМя къде е? Никаква не е кукуритала днес. Нетипично е за нея
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова не е по-различна от Галева или Татяна Дончева - тези трите са така наречените остриета на БСП, създадени бяха да ходят да плюят w сутрешния блок по телевизиите по Герб преди години.
14
5
 
15
 
! Отговори
ЗАЩО ? преди 2 години
Защо търпите още Нинова , тя РАЗЦЕПИ ПАРТИЯТА И ПРОГОНИ ЕЛЕКТОРАТА !Да се връща в СДС-то !
13
1
 
13
 
! Отговори
Стамбата преди 2 години
Шоуто е големо :)Всеки гледа да си заслужи хонорара:)
12
2
 
10
 
! Отговори
Как защо ? преди 2 години
Нинова се ДОМЪКНА в БСП , изпратена от И.Костов !Защо не я попиташ , КОЙ Я ПРЕДЛОЖИ , за лидер ?Както и тебе те питаха :''Защо предложи Пеевски'' ?