Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?

"Разгромът на изборите е оправдан с груби лъжи и манипулации"
113
Станишев пита Нинова: Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС?
Снимка: Facebook/Sergei Stanishev

Бившият лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев заяви, че е станало ясно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез "груби лъжи и манипулации".

Още по темата
От социалната мрежа Станишев отговори на думи на премиера Бойко Борисов и настоящия председател на левицата Корнелия Нинова и написа, че това е "левият опит за политическо шоу".

"Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите?
Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация?

Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?", пита Станишев.

Той заявява, че досега партийната лоялност не му позволила да коментира резултатите на БСП. Очаквах Националният съвет да даде ясен знак, че е разбрал посланието на избирателите на тези избори. Това не се случи. "Продължаваме напред!", пише Станишев

“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга на ръководството на “Позитано” 20, с който Нинова нападна партиите на протеста. След всички опити на същото ръководство да се покаже като участник в протестите. Откривате ли политическа логика? Аз вече не откривам дори здрав разум", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
станиШеф е национален предател...има само офшорни...България никога повече няма да е руска губерния "другарю"...Анатема и съд за кражби и предателство!!!
70
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Иванбедни духом ***..Иван е име на Достойни Българи,новият "спасител"е старият ..борисов..той спечели с пари с административен както той го може,гледахме.."простолюдието "как един шаман като биков командва министъра на Финансите на България..с моливче,как неандерталец като биков...опитва да блокира работата на Парламента...избран от Народа ни..ами не можа да ни купи борисов и доган..и ще става по-зле..забравяте основната константа в уравнението.."простолюдието"...алчни крадци и убийци
69
0
 
5
 
! Отговори
Asd преди 2 години
Тоя, дето се целуваше с Местан на Орлов мост пред хиляди старци и роми пре 2013 година само и само да удържи властта с Орешарски? Сега защо пришива дпс към герб?
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами обществена тайна е, че пътищата на Пеевски и Нинова са се пресичали не веднъж в миналото, това е отговора на въпроса. Статуквото не иска съдебна реформа по много причини.
67
2
 
16
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Станишев да не се ядосва толкова за БСП, сега нали имаме нов спасител, простолюдието избра Славчо и компания!
66
2
 
6
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Гюбре!
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, бобърчето се появи.
64
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нинова уреди Йончева в Европарламента, след като я изхвърлиха от президентството, а сега тя и се отплаща, като я хули! Неблагодарници! Никога не съм гласувала за БСП и няма да гласувам, но като виждам как се самоизяждат, а заемат такива постове и хората ги избират, е направо абсурдно!
63
4
 
11
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
Ей, шушу..мига, Борисов колко пъти те хване, се те бие, като маче у дерек !
62
2
 
19
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ЕЛЕНА ДРОН4ЕВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ЛИ ДА КЛЕПЕ БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!
61
5
 
19
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Мехлем за ушите е как Бекапето продължава да пропада към отреденото му място - между 2-4% електорални ***!:))) Курнело, още стой начело, лельо! Много добре се справяш!
60
6
 
16
 
! Отговори
за КН преди 2 години
Корнелия Нинова хич не е цвете за мирисане, но е за предпочитане 100 пъти пред Станишев..................да, това е ясно!!!
59
5
 
10
 
! Отговори
корни-ИМПЕКСОВА преди 2 години
Кога Лиляна Павлова ще връща парите за язовира в Перник ..?
58
4
 
8
 
! Отговори
Все една .. ус преди 2 години
Защото Sъсел нещастен между теб,dженdърите в БСП и псевдопротестърските партии няма принципна разлика - от едната страна sоросоиди и dженdъри като Раdа,Дълбоката,Пиnокио,старите чанти с нови дръжки Маята,Дончевица и ,наркомана-чалгар уж водят битка с герберските женdъри Къdрокосата Сю, Сачевица,кърджалийската цинкова кофа,Миколайчо Младенов и оная зъбатка дито сричаше на английски Желевата. Все една гnус сте.
57
4
 
25
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
56
2
 
21
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 2 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
55
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лисунгер кажи на *** ИМПЕКСОВА ДА ВЪРНЕ ШЕСТЕ МИЛИОНА НАДВЗЕТИ СУБСИДИИ И ДА НЕ НИ ЗАНИМАВА КОЙ НЕ И Е ПОИСКАЛ РЪКАТА. РАПОРТ ДАДЕН. СЕ СУМ СЕ ЧУДЕЛ ДАЛИ ЩЕ СЕ РОДИ ПО ОМРАЗЕН ЧОВЕК ОТ СЕРгей АМА НИНОВА Е С КЛАСА НАД НЕГО.
54
5
 
7
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 2 години
ТОЗИ НЕ Е В ЧАС КАКВИ СИ ИЗМИСЛЯ ПАК - ЗНАЕШ ЛИ ГОСПОДИНЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЯКОГА ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ А СЕГА СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЕБ - НЕПРЕКЪСНАТО СЕ МЪЧИШ ДА УНИЖАВАШ НИНОВА НО ЗНАЙ ЧЕ ТЯ Е МНОООГО ПО УМНА ОТ ТЕБ И СПРИ С ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА ЕЛЕНА ДА ГОВОРИТЕ ПРОТИВ НИНОВА НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ Я ИСКА ТАЗИ ЖЕНА МОЛИМ НИНОВА ДА Я ИЗТЕГЛИ ОТ ЕС НО ТЯ МЪЛЧИ НО СЕГА СЪБИРАМЕ ПОДПИСИ И СЕ НАДЯВАМ ЕЛЕНА ДА СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ
53
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До изборите има не малко време и може да се намери някой по-добър от Радев. Конституцията също може да се смени. Станишев пуска тенджерата а рибата е още в морето. И нека се види какво е свърщил Радев, защото не се вижда.
52
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е накй-слабия президент досега. Направи и служебно с НДСВ на Герджиков и бивши на ГЕРБ.Подкрепа за него ще намали гласовете за БСП.